Televiziunea lui Verestoy, fara licenta?

Barfa de la ziare.com:
O sursa bine informata din Miercurea Ciuc ne-a soptit ca postul de televiziune Csiki TV, aflat in proprietatea unui anume Ferenczy, cumnat, se pare, cu senatorul UDMR Verestoy Attila, ar fi primit licenta de emisie de la CNA doar in urma cu doua saptamani. Si asta desi postul cu pricina functioneaza bine mersi de cativa ani si se activeaza doar in campania electorala, iar in rest retransmite programe ale unor televiziuni din Ungaria.

Buba s-a spart recent din cauza faptului ca rivalul din zona al UDMR, Partidul Civic Maghiar, al carui lider este Szasz Jeno, primarul de Sfantu Gheorghe, ar fi cerut Csiki TV timp de antena, dar a fost refuzat pe motiv ca registrul cu actele firmei se afla la patron acasa, care se intoarce peste doua saptamani.

Asta l-ar fi infuriat pe Szasz Jeno, care a decis sa rupa tacearea in legatura cu functionarea televiziunii. Chiar daca Csiki TV a primit licenta acum doua saptamani, CNA ii va da se pare o sactiune minora, de natura sa inghida gurile. Insa se pare ca afacerea nu se va stinge aici, iar cei de la CNA vor avea de dat destule explicatii in legatura cu functionarea televiziunii fara licenta. Asta daca nu cumva mana lunga a senatorului nu va umbla cumva, dupa obicei, la putineiul cu miere.

Sursa: Ziare.com
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova