PROCURORII BAKOR si KISS au hotarat: criminalul antiroman si antisemit WASS ALBERT poate fi proslavit de extremistii maghiari pe banii statului roman

Dan Tanasa: Negru pe alb: Liber la comemorarea operei artistice si militare a Maresalului Ion Antonescu
Anul trecut am atras atentia opiniei publice asupra alocarii de fonduri publice, la Sfantu Gheorghe si ulterior si in alte locuri din tara, pentru comemorarea criminalului de razboi Wass Albert. Tot atunci am sesizat si Parchetul al carui raspuns il postez aici. Nu am facut public acest document pana acum deoarece am mai intreprins si alte documentari pe aceeasi tema.
Raspunsul Parchetului este cat se poate de limpede: Asociatia Tinerilor Maghiari din Covasna nu a comemorat cultul criminalului de razboi Wass Albert ci a comemorat opera sa artistica care nu este interzisa in Romania. Raspunsul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna permite celor care doresc sa acceseze fonduri publice pentru comemorarea operei literare, militare sau plastice a maresalului Ion Antonescu, in acelasi mod in care opera lui Wass Albert este comemorata cu bani publici.
Daca comunitatea maghiara din Romania il poate comemora, pe teritoriul Romaniei si cu bani publici, pe criminalul de romani Wass Albert nu vad nicio piedica in calea celor care, urmand logica argumentarii Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, ar dori sa comemoreze opera literara, militara sau, de ce nu plastica, a maresalului Ion Antonescu.
Vezi in facsimil Sentinta Curtii de Apel Cluj din martie 2008 prin care Wass Albert ramane condamnat pentru crime de razboi si decizia procurorului Kiss Alexandru prin care este permisa proslavirea criminalului in ciuda ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr.31 din 13 martie 2002.
http://tanasadan.blogspot.com/
Vezi si
Care criza economica? Zeci de mii de lei din fonduri publice pompati de UDMR in Asociatia Tinerilor Maghiari din Covasna

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova