CRISTIAN PREDA: Ode lui Ceausescu, Ode lui Constantinescu. De la UASCR la GDS si noul "Stefan Gheorghiu"

Am primit pe e-mail aceasta informare. Il felicit pe autor. Confirma inca o data veridicitatea celor scrise de mine in “Intelectualii rosii manipuleaza Romania”, articol aflat in baza celui cu titlul Liicheanu – din ZIUA, mentionat de Valeriu Stoica in pledoariile sale impotriva mea in Procesele “Profitorul Liiceanu” si “Sursa Mihnea Berindei” (apropos – si acest proces s-a consumat la aceeasi judecatoare al carei verdict a fost contestat de a doua instanta in cazul Liiceanu. Sunt curios care va fi deznodamantul… IN CURAND)
Cristian Preda este consilierul președintelui Traian Băsescu. Și candidat la europarlamentare pe listele PD-L în așa numitul grup civic din care mai fac parte pupătorul de funduri comuniste TRU și procurorul comunist Monica Macovei. Toți cu pete la dosar. Cristian Preda vine la emisiuni de televiziune și vorbește de principii. De anticomunism, de dreapta. Înjură la comunism de spui că a avut de suferit pe vremea Odiosului. Nici vorbă însă. A fost sluga perfectă. Îl regăsim în mai multe documente UASCR de pe vremea Răpostului. Era cadru de nădejde. Cenzor la UASCR (Uniunea Asociațiilor Studenților Comuniști din România). Apare ca responsabil de organizarea Conferinței Naționale a UASCR din 1988 și cu ode în lucrarea editată la aceea vreme de Editura Politică.
Preda Cristian, student la Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti, era expert în marxism. La faza naţională a Concursului profesional-ştiinţific studenţesc de ştiinţe sociale, Secţiunea “Materialism dialectic şi istoric”, a obţinut punctajul maxim – 20 de puncte. La același concurs comunist, Emil Boc a luat doar 18 puncte. Lucrarea sa era o odă la”al XIV-lea Congres al PCR şi 45 de ani de la “revoluţia de eliberare socială şi naţională, antifascistă şi antiimperialistă de la 23 august 1944”.
Concursul a fost vizat personal de tovarășa Elena Ceaușescu. Iar tovarășul Preda a fost pe podium. “Majoritatea studenţilor au dovedit cunoaşterea temeinică a problematicii de bază a fiecărei discipline, în spiritul şi din perspectivele tezelor şi aprecierilor cuprinse în documentele de partid, cu deosebire în recentele expuneri ale Secretarului General al Partidului, tovarăşul Nicolae Ceauşescu”, se spunea la timpul respectiv.
Premiant la comunism: tovarășul Preda, marele anticomunist de azi. Temele la care s-a dovedit eminent: Concepţia PCR, expusă de Secretarul General al Partidului, tovarăşul Nicolae Ceauşescu, la şedinţa Plenarei CC al PCR, a organismelor democratice şi a organizaţiilor de masă şi obşteşti din 28 noiembrie 1988 despre unitatea, continuitatea şi etapele procesului revoluţionar în ţara noastră, despre marile transformări revoluţionare ce constituie conţinutul şi definesc specificul fiecăreia dintre aceste etape”. “Ce este partidul revoluţionar al clasei muncitoare?” “Dialectica contradicţiilor în viaţa socială. Concepţia PCR, a Secretarului său General, tovarăşul Nicolae Ceauşescu, despre cunoaşterea şi soluţionarea contradicţiior în socialism.”
Avem de-a face în realitate cu “Dreapta” cea roșie. Toți foștii tovarăși se declară astăzi ideologii Dreptei evident anticomunisti din tată în fiu.
Dosarul de la CNSAS e trecut deocamdată la secret. Imediat însă după 1990, Cristian Preda a fost trimis la o bursă în Franța, dupa care a fost cocotat in varful fostei academii de partid “Stefan Gheorghiu”. Mai apoi consilier prezidențial la Constantinescu și secretar de stat în MAE sub Ungureanu.
VOI REVENI
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “CRISTIAN PREDA: Ode lui Ceausescu, Ode lui Constantinescu. De la UASCR la GDS si noul "Stefan Gheorghiu"”

  1. Anonymous says:

    Daca cumva cochetati cu ideea ca Soros (ai caror umili servitori sint "intelectualii" nostrii) ar fi de stinga, iata citeva informatii despre el, afacerile si ideologia lui:

    https://www.questionsquestions.net/docs04/engdahl-soros.html

  2. Anca says:

    din pacate link-ul nu a aparut complet asa ca il rescriu pe doua rinduri. Articolul acesta este prea important ca sa fie scapat de cei dornici de informare:

    https://www.questionsquestions.net/
    docs04/engdahl-soros.html

  3. ion c. says:

    Dle Roncea,
    Ca ziarist cu experienţă ar fi interesant să luati la purecat cadrele astea didactice (noii mari democraţi si filocapitalişti) de prin noile academii ştefan gheorghiu (SNAPSA, Ogyvl etc.) şi să vedeţi cum tuturor acestor indivizi biografia le debutează prin 1990 cu toate că au între 42-60 de ani. Ex. Codiţă, Teodorescu, Tănase, Borţun etc.

  4. VR says:

    Stiu-stiu. E valabil si pentru Preda. Inainte a fost fecioara 🙂 Membru PCR si UASCR din 1987, cand muncitorii de la Brasov se rasculau. Vedeti si https://roncea.ro/2009/06/04/cristian-preda-de-la-pcr-la-pdl-grupul-civil-anti-romania-macovei-ungureanu-preda/

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova