FILANTROPIE MASONICA SI SECURISTICA pentru impunerea Pasapoartelor Biometrice: mai multe companii IT vor plati 50 de milioane euro "din surse proprii"

Proiect IT de 50 de milioane de euro pentru pasapoarte electronice
de Dan Dragomir 22 Iulie 2009

S&T Romania, Omnilogic si Frontal Communication vor furniza Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) echipamente IT&C pentru gestiunea si emiterea pasa­poar­­telor electronice, contractul ridi­candu-se la 31,49 milioane de euro, fara TVA, scrie Mediafax. Oficialii S&T, Omnilogic si Frontal nu au comentat aceasta informatie. Potrivit anuntului de participare, publicat la finele lunii aprilie, valoarea contractului a fost estimata la 48,58 milioane de euro (TVA inclus). Compania S&T va furniza computere portabile, statii de lucru, servere si echipamente IT periferice pentru gestiunea si emiterea pasa­poar­telor electronice, iar Omnilogic si Frontal Commu­nication vor furniza routerele de retea pentru comunicatii.
La aceasta licitatie au fost depuse in total 12 oferte din partea unui numar de sase ofertanti. Companiile castigatoare vor finanta implementarea acestui pro­iect din surse proprii, iar plata se va face in rate, in termen de cinci ani, incepand cu 1 ianuarie 2010. Companiile IT din Ro­ma­nia, afectate de criza economica, spera in relansarea afacerilor in se­mestrul doi din 2009 prin proiecte de infras­tructura si proiecte de tehnologizare venite din sectorul public.
Sursa: Financiarul

Pasapoartele electronice, in curand o certitudine
de Andrei Coman / 22 Iulie 2009

S&T Romania, Omnilogic si Frontal Communication vor furniza Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) echipamente IT&C pentru gestiunea si emiterea pasapoartelor electronice, contractul ridicandu-se la 31,49 milioane de euro, fara TVA, conform datelor transmise de CNIN. Oferta depusa de S&T Romania a fost desemnata castigatoare pentru loturile 1 – computere portabile, 2 – servere, 3 – statii de lucru si echipamente periferice pentru gestiunea si emiterea pasapoartelor electronice si 5 – cititoare optice, in timp ce consortiul Omnilogic si Frontal Communication si-a adjudecat lotul 4 – routere de retea.
“Pentru loturile care formeaza Sistemul general de IT, echipamente electronice, aplicatii software si echipamente de comunicatii pentru pasapoarte si alte documente prevazute in OUG.94/2008 au fost depuse un total de 12 oferte din partea unui numar de sase ofertanti: Omnilogic si Frontal Communication, S&T Romania, IIRUC Service, Concept Electronics, Siemens Romania si Asesoft International”, precizeaza CNCI.
Companiile castigatoare vor finanta implementarea acestui proiect din surse proprii, iar plata se va face in rate, in termen de cinci ani, incepand cu 1 ianuarie 2010.
Sursa: TehnoPOL

Potrivit informatiilor mele cateva dintre firme apartin masoneriei iar altele structurilor afaceristice de securitate prezente si trecute. Voi reveni!
Vedeti si VIDEO din Parlament pe tema costurilor, in prima faza:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “FILANTROPIE MASONICA SI SECURISTICA pentru impunerea Pasapoartelor Biometrice: mai multe companii IT vor plati 50 de milioane euro "din surse proprii"”

 1. StireaPress says:

  Salut Victor,
  citeste te rog, un articol cutremator despre Cristina Ursol.

  http://stirea.wordpress.com/2009/07/22/cristina-devoratoarea-de-barbati/

 2. Sterie Silvestru says:

  Voi ramane cu Mantuitorul si Dumnezeul nostru IIsus Hristos, cu Preasfanta Treime Dumnezeul nostru – Tatal si Fiul si Duhul Sfant -, cu Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria ,cu Sfanta Impartasanie,cu Sfintele Taine,cu toti Sfintii si cu toate Sfinteniile din Biserica Ortodoxa.
  Nu voi lua niciun act cu numarul 666( cu cip ), nici carte de identitate (buletin),nici pasaport,nici permis,nici abonament,nici card bancar,nici card de sanatate, nimic.
  Cu ajutorul lui Dumnezeu, vreau sa ajung in Rai si toate aceste lucruri ale diavolului,toate aceste acte cu cip care au numarul diavolului 666 si toate lucrurile diavolului, nu le primesc si nu le voi primi, chiar de m-ar omora cineva ( slugile diavolului, sclavi diavolului, oamenii care fac ceea ce le spune diavolul prin acceptarea gandurilor rele ale diavolului si punerea acestor ganduri rele in practica ).
  Toata lumea sa se lepede de satana si de toate lucrurile lui( de gandurile rele, de faptele rele, de numarul diavolului 666 ).

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova