CONFERINTA DICTATURA BIOMETRICA INTERZISA LA ONESTI? Speram ca nu!

Astazi, incepand cu ora 18.00, urmeaza sa aiba loc la Onesti o noua conferinta din seria DICTATURA si MARTIRAJ urmata de lansarea lucrarii DICTATURA BIOMETRICA. Organizata de Asociatia Pentru Libertatea Romanilor la Sala de Cultura Municipala, cu o capacitate de 700 de locuri, la conferinta participa Parintele Filotheu Balan de la Manastirea Petru Voda (foto) si doamna judecator Carmen Paduraru de la Piatra Neamt.
Din informatiile de la fata locului aflam ca, la interveniile lui Ioachim Bacauanul, exercitate prin protopopul de Onesti, Constantin Alupei, primarul Emil Lemnaru a revocat abuziv contractul de inchiriere a salii. Motivul refuzului ar fi fost tema conferintei.
VOI REVENI

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “CONFERINTA DICTATURA BIOMETRICA INTERZISA LA ONESTI? Speram ca nu!”

 1. Anonymous says:

  Dictatura si impostura in orasul cu nume onest: Onesti

  Conferinta ,, Dictatura si martiraj'' si lansarea cartii: ,, Dictatura biometrica '' ar fi trebuit sa se desfasoare la Onesti , vineri 31 august , incepand cu ora 17 in Aula Bibliotecii din localitate. In acest sens s-a urmat cadrul legal : cerere depusa cu toate datele in ea , aprobare, plata unei facturi de peste 11 milioane lei pentru 2 ore de activitate.
  Toate acestea rezolvate s-a trecut la lipirea afiselor, insa doar pe stalpii de iluminat, intrucat in acest oras , doar Primaria are voie sa informeze ceva!
  Pentru cei ce nu cunosc, orasul este condus de o echipa formata de tandemul primar Lemnaru, reales prin manipularea varstnicilor la a 4-lea congres ( mandat) si protopopul locului, Alupei cu state de colaborator si in vechiul si in noul regim, care dirijeaza tot ce misca de peste 15 ani in zona. Pe plan religios este atasat si episcopul locului Ioachim , ,,cantandu-si '' reciproc la mese si intruniri de partid rosu ori bisericesti.
  Dumirind-se ce a aprobat, fiind pusa in miscare masinaria de manipulare si conducere specifica locului, primarul este sunat pe aceasta filiera si i se cere sa anuleze aceasta ,,actiune legionara''. Prezenta pe afis a numelui unui monah de la manastirea Petru Voda si tema actiunii au deranjat pe cei ce conduc dictatorial in aceasta zona.
  Acestea sunt etichetele folosite cand ceva nu convine in zona: actiune legionara , nazista samd. In acest mod au fost etichetati si preotii ce acum un an se intalneau in rugaciune, ce au fost apoi santajati si ,, judecati'' de catre episcop si camarila locala, lucru prezentat in presa locala si cunoscut de noi credinciosii ce ne-am adresat in scris episcopului locului. Aici tot ce se desfasoara trebuie sa se afle sub supravegherea, controlul si ,, binecuvantarea'' unui vesnic ales , care crede ca ne poate manipula la nesfarsit ca ,, babe ale bisericii", acesta fiind protopopul locului.
  Filmul evenimentului propriu zis a decurs astfel:
  Indusi in eroare de confuzia voita ca locatia ar fi Casa de Cultura, de zvonul ca s-a anulat si de afisul ce a tronat pe usa de la intrare : ca Biblioteca e inchisa intre orele 15 si 19 si ,, Conferinta se suspenda", cca 80 de oameni au mai asteptat , crezand ca nu poate exista un asemena dispret si nesimtire de a sfida cetatenii acestui oras de a se intalni liber.
  Dar pentru ca , involunatar, s-a dorit ca acest eveniment sa aiba parte si de latura practica, adica de proba indubitabila ca dictatura se pregateste, oamenii au fost nevoiti sa opteze intre a desfasura actiunea pe scarile bibliotecii , de a merge intr-o locatie privata indepartata sau in Parcul orasului la un foisor.
  S-a ales aceasta ultima locatie , dat fiind apropierea de biblioteca. La nici 5 minute de la sosirea in aceasta locatie ,, gardienii" Politiei Comunitare a primariei au sosit la fata locului cu o ,, falca in cer si una in pamant'' pentru a dispersa ,,manifestarea ilegala''.
  Partea 1

 2. Anonymous says:

  Partea a 2-a

  Partea a doua

  Dupa indelungi parlamentari, interventii ale oamenilor, presei locale si din Bacau , telefoane la sefi, neimplicarea jandarmilor si politiei, au ramas doar sub supraveghere , dupa ce in prealabil au fost fotografiati ca infractorii de drept comun.
  Contactat telefonic, primarul a declarat , cu nesimtirea unui vechil pe mosie , ca a aflat ca se va lansa o carte pronografica si nazista si de aceea a anulat actiunea.
  Cat tupeu , manipulare si diversiune pentru un om ce se crede stapanul vesnic al acestui oras.
  Si toatea acestea cu un efect nebanuit de cei ce au inteles ca libertatea de gandire si de exprimare nu e pentru oricine.
  Foarte multi oameni aflati intamplator in parc: la plimbare, cu copiii la joaca au aflat de spre eveniment si mai ales despre dictatura comunisto- popeasca de la Onesti. Daca ar fi avut in cadrul firesc, nimeni nu ar fi aflat de ea , nu ar mai fi fost nici aceste discutii, dar iata cum consilierii cu cornite si orgoliul fara margini al ai celor ce ne conduc rezolva problemele simple!
  Actiunea a tinut mai bine de doua ore si s-a desfasurat fara probleme , in final gardienii legitimand din nou organizatorii pentru ai amenda. Ce zic ei : ramanem cu banii si cu ceva pe deasupra! Speram insa ca nu se vor lasa intimidati ca isi vor recupera banii si mai mult decat atat ca vor da in judecata pentru a obtine cel putin cateva sute de milioane , bani necesari in alte actiuni !
  Nu va lasati manipulati de acest mod golanesc de actiune al ultimilor fosile din muzeul comunismului , sunt slabi , lasi si mai ales impostori.
  Aceste lucruri nu vor ajunge nicodata in presa din zona : totul este aservit , pana si cei de la site-urile si blogurile locale primesc ordine si mesaje de santaj. E o Transnistrie in miniatura aici! Va rugam ajutati-ne sa iesim din aceasta fundatura!

  Ce am putea sa mai spunem :despre afacerile necurate ale primarului , mana in mana cu protopopul , despre dictatura, santajul si supunerea impusa preotilor si credinciosilor, despre vilele construite pe spatele unei catedrale cu bani de la bugetul local , casele , apartamentele si terenurile ,,donate'' prin santaj, manipulare si credulitatea unor oameni simpli.
  Recent unul din preoti a fost prezent la IML fiind agresat de una din victimele colaterale ale ,, asistentei sociale '' ce o acorda batranilor : fiul unei batrane decedate ce a lasat casa preotului.
  De ce nu au intervenit acum cateva luni cand o mare adunare ,, de evanghelizare'' a avut loc pe Stadionul de sport, tot al primariei. Au fost buni banii lor si activitatea pentru biserica ! Loviti cu stangul in dreptul si de fiecare data creati probleme artificiale din orgoliu si mandrie! Cautati oameni echilibrati care sa va sfatuiasca , nu va rupeti singuri craca de sub picioare! Asa veti dezbina Biserica, asa ajung unii la secte din lipsa de abilitate si dialog, calitati care se confunda cu manipularea, servilismul si aroganta. Noi credinciosii ce stam acum in catacombe nu vom uita toate acestea si vom marturisi mai departe!

  Aceste lucruri nu vor ajunge nicodata in presa din zona : totul este aservit , pana si cei de la site-urile si blogurile locale primesc ordine si mesaje de santaj. E o Transnistrie in miniatura aici! Va rugam ajutati-ne sa iesim din aceasta fundatura!

  Publicati acest apel, nu doar la raspunsuri , incercati sa il difuzati , cei ce va pricepeti pe cat mai multe forumuri, site de profil, ziare si nu numai.
  E vremea marturisirii, altfel nici in catacombe nu ne vom mai putea intalni!

  Domnule administator, va rugam lasati o adresa de contact ceva, avem mult mai multe de spus!

  Marturisitorii din catacombele unui oras comunist!

 3. Anonymous says:

  conferinta cenzurata ”dictatura si martiraj” se poate downloada de aici

  http://s4.transfer.ro/storage/dictatura_si_martiraj_cenzurat-fd4af4a2b.avi

 4. dana lungu says:

  De ce nu se pomeneste nimic despre climatul de frica in care preotii onesteni sunt nevoiti sa slujeasca de ani de zile. Cati preoti onesteni au avut curajul sa vina la conferinta anticip? Luati legatura cu preotii din Onesti si vedeti daca au macar curajul sa vorbeasca.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova