EXCLUSIV. Traian Basescu: "Am invins!". Ora 22, 6 Decembrie 2009. Basescu presedinte! Primul interviu dupa alegeri. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “EXCLUSIV. Traian Basescu: "Am invins!". Ora 22, 6 Decembrie 2009. Basescu presedinte! Primul interviu dupa alegeri. VIDEO”

 1. marturisitor crestin-ortodox says:

  Citesc aproape zilnic posturile de pe blogul tau, desi simt ca-mi ia foc capul la finalul unei zile pt ca toate aceste informatii, nu fac bine dpdv duhovniceste (uneori chiar ma intreb cu rezisti la un asemenea tir).
  As avea totusi o intrebare si as dori un raspuns scurt, clar si concis: de ce sa-l prefer pe Basescu lui Geoana sau de ce sa nu-l prefer pe Geoana in locul lui Basescu (stiu si eu cateva puncte forte ale lui Basescu cum ar fi Basarabia, diaspora etc; nu stiu mai nimic din ceea ce a facut sau ar putea face Geoana pentru Romania doar ca este sprijinit de americani si rusi – insa nu-l vad pe niciunul un Crestin adevarat care sa lupte pentru idealurile crestinesti ale romanilor). As dori chiar ca presedintele meu sa fie unul care, desi accepta unele compromisuri in ceea ce priveste politica esxterna, sa fie un model de Stefan cel Mare, mircea cel Batran sau ca multi altii care ne-au aparat tara de cotropitori si au aparat principiile crestine stramosesti. Chiar daca vorbim de o Europa in expansiune, as dori ca presedintele meu sa fie un model de aparare a valorilor romanesti pentru toti liderii Europei, si de ce nu, chiar ai intregii lumi. Cum ar putea gasi acest viitor presedinte un "compromis" in acest sens?

 2. ronin says:

  Bătrånul sforar Ion Iliescu, cu obsesia sa pentru lovituri de stat cu hoarde de mineri şi acţiuni subversive, a constituit însă dintotdeauna o ameninţare la adresa siguranţei naţionale.”

  Acest bunicut sforar nu se lasa…
  El spune ca daca sondajele (alea ale lor) aratau clar ca Geoana este castigator iar acum este Basescu in top, inseamna ca s-au fraudat puternic alegerile…

  Cat de rau si anti roman poti sa fi sa jignesti toti romanii care nu au picat in plasa intoxicarilor si aproape toti romanii din diaspora care au votat contra aliantei “ciudate” si deci pro Basescu…?!

  Repet si ma opresc, militarii vor avea raspuns la intrebarile lor, insa ceea ce “doare” este faptul care arata cat de usor poate fi intoxicat si militarul roman (unii dintre ei) si cat de lipsit de discernamant este…

  Ce draqu asteapta militaru roman de la PSD si “comp(l)otul” asta ciudat presarat cu Crini, Becali, Vadimi, si alte cudatenii ???!!!

  http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?31996.last

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova