FETUSII LUI PLESU: TURCESCU SI MANDRUTA. Curvasaria de presa, de la Dilema lui Patriciu la Antena lui Voiculescu si Realitatea lui Vintu

Aflam zilele acestea ca infatuatul de Lucian Mandruta, un fel de starleta tv cu veleitati de prompterist cu staif, ar mai fi de fapt si un mic moralist-onanist pretins familist. Micul gnom al fostului sef de cabinet al lui Petre Roman, Adrian Sarbu, care-l lingusea pe absolventul de patru clase primare si patru la KGB, Silviu Brucan, cu apelativul de “dom’ profesor”, transferat de la mogulul pro la alt “dom’ profesor”, zis si Felix, a fost surprins zilele acestea in postura de iepure de camp. Mare fas. Dac-ar fi sa ne crucim pentru ceva este cum a ajuns un astfel de personaj insipid drept reper public. Raspunsul e unul singur: fabrica Andrei Plesu de ratati de la Dilema.
Ca un adevarat mostenitor al misiunii lui Gogu Radulescu, Plesu a stiut sa-si cultive, pe langa tot felul de obsedati sexual cu inclinatii de scatozofi, si un anume soi de vedete, cu iesire la TV. Nu se stie cand e nevoie de putina publicitate, de un cuvant, un semnal, un ordin, la o ora de varf. Asa le-a dat spatiu de defulare si refulare unor jurnalisti gonflabili neterminati intelectual, gen Mandruta si Turcescu. Ridicol, in ultima sa productie scremuta din Dilema, semnalata de InConstantIn, Mandruta se burzuluia, moralist, la “Fata cea rea (şi zîna cea bună, două într-una!)” care “pur şi simplu n-are nici o intenţie bunăpentru domnul cu jeep-ul care a adus-o pînă aici într-o jumătate deoră”, cum a dus-o el in camp pe colega sa blondina. Ridicol, bietul fudul nu a fost prost destul. Trebuia sa si exemplifice, “personificandu-se” ca stire.  Ce hahalera sinistra. ca si cum cei care se uita la stiri il cauta pe el, guristul prompterist, nu stirea in sine! Nu-mi iese din minte ce scria acest tiganus de opereta in Dilema lui Plesu – cunoscutul informator si formator al cadrelor Securitatii Statului lui Ceausescu -, la moartea Patriarhului Teoctist: “Acum cîteva zile, un amic îmi propunea să facem un sondaj în presă:unde merge Teoctist, în Rai sau în Iad? După o săptămînă, nici nu mai enevoie de aşa investiţie: ştim sigur că merge în uitare, tocmai pentrucă n-a atins sufletul nimănui.” Sa ne intrebam unde se va duce Mandruta?
Crescatoria de fetusi a lui Plesu – cred ca-i cunoasteti cu totii, nu trebuie sa va mai murdaresc privirea cu numele lor – l-a cuprins pana mai an si pe un alt biet gonflabil: Robert Turcescu. Lasat ani de zile sa scrijeleasca hartia platita bine chiar de stat, prin Fundatia Culturala Romania, apoi de oligarhul “filantrop” Dinu Patriciu, Turcescu si-a luat adio de la Dilema printr-o scrisorica publicata la indemnul “bunului meu amic Mircea Vasilescu”, redactorul sef al fituicii intelectualilor lui Patriciu. Acelasi “bun amic” i-a oferit insa “maestrului” Plesu – suparat ca Geoana nu a iesit bine din confruntarea tv cu Basescu, moderata de Turcescu –  dreptul de a-l portretiza pe fostul lor coleg asa cum l-au tinut in insectarul Dilema timp de ani si ani de zile: un “arogant cu o suficienţă rudimentară” (?!) si cu “o formaţie intelectuală precară şi lipsa de modestie(respectiv o infantilă vanitate de vedetă minora)”, apud Andrei Plesu. De ce nu i-au spus acest lucru saracului sclav al lui Vintu (Becali zice ca si al lui, pe vreo 20.000 de euro-arginti) pe vremea cand il cultivau si mangaiau duios pe freza bine linsa peste cap?
Produsele menajeriei lui Plesu din strada Plantelor, chit ca se manifesta logoreic pe canalele infundate ale mogulilor Vintu-Voiculescu-Patriciu sau sunt introduse cu aplomb, acoperite sau odceite, prin curtea din spate a lui Basescu, vor da intotdeauna acelasi rezultat, de lupanar intelectual-anal. Biete papusi gonflabile, gen Mandruta & Comp, teleghidate prin spatiul public dupa ce au fost golite de suflet si umplute de dejectiile unor proxeneti vetusti cu aere de moralisti, scarbavnici profitori ai tuturor regimurilor.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “FETUSII LUI PLESU: TURCESCU SI MANDRUTA. Curvasaria de presa, de la Dilema lui Patriciu la Antena lui Voiculescu si Realitatea lui Vintu”

  1. Riddick says:

    Am bănuit încă de la început că puştimea adusă la SOTI prin 1991-92 sunt acolo "cu treabă" (Esca, Mândruţă, Rădulescu).

    Ba încă Mândruţă îşi construise o legendă, aşa, cum c-ar fi "democrat", un soi de disident printre "talking heads"-urile media.

    Când a plecat la Antena 1 (rău, rău, de la PRO TV – ul "democrat" la Antena lui Felix), s-a simţit obligat sa scrie un articol în Dilema, cum că jurnalistul "este şi el om şi are rate de plătit", hahaha…

  2. Anonymous says:

    acest plesu, ascunde o mare menajerie, de asa zisti prieteni dizidenti, de pe urma cärora se infructä.
    nu l-am auzit un cuvant räu,
    de inpostorul disidentul securist dela cetate, de tänase scatioul tot o javrä nerusinatä.
    plesu are multe päcate la activ.
    cei doi lingäi turci si mandrutä, au arätat, ce stofä au.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova