Diaspora romaneasca.it semnaleaza: In interiorul masoneriei. Documentar Video

Inside the brotherhood (În interiorul fratiei)
Serialul a fost realizat in anul 1989 de catre jurnalistul de investigatie Martin Short impreuna cu Twenty Twenty Television, semnaleaza Diaspora Romaneasca.it. Acesta a publicat si o carte pe aceasi tema: “Inside the Brotherhood: Explosive Secrets of the Freemasons”. Turul sau de forta in dezvaluirea sinistrelor secrete ale masoneriei este continuarea muncii de pionierat a lui Stephen Knight, autorul volumului “The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons”, decedat la numai 18 luni dupa publicarea dezvaluirilor.

Episodul 1 – De la Regi la ocnasi – Primul episod dezvăluie o parte din ritualurile francmasoneriei. Foşti francmasoni, poliţişti şi clerici ne vorbesc despre infiltrarea si influenţa francmasoneriei în politica, justitie, politie, afaceri, administratie locala, în parlament şi in alte domenii in special in Londra, unde se află cea mai mare concentraţie de masoni.

Episodul 2 – O firma intr-o firma – Al doilea episod dezvaluie legăturile dintre francmasonerie şi corupţia din poliţie. Politistii, procurorii si judecatorii se infratesc cu criminalii si talharii in cadrul lojilor masonice.

Integral la Diaspora Romaneasca.it

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova