Bill Gates s-a scapat: vaccinurile aduc sterilitatea si moartea. Ceea ce este un obiectiv al cinicului miliardarul. VIDEO

Miliardarul Bill Gates a recunoscut public (vezi Video mai jos) ca vaccinurile sunt destinate reducerii populatiei lumii, conform adeptilor teoriei malthusianismului, motiv pentru care a si donat deja 10 miliarde de dolari destinate dezvoltarii unor vaccinuri care sa duca la sterilizare. “Dacă acţionăm pentru crearea de noi vaccinuri şi, în domeniul sănătăţii,  al metodelor avorturilor, vom putea limita creşterea populaţiei cu 10-15%”, a spus Gates la o conferinta tehnologica la care s-a dezbatut si pericolului “incalzirii globale” si cel al “suprapopularii planetei”. Desfasurata zilele trecute, Conferinta Technology, Entertainment, Design (TED) a adunat toti grangurii new age, de la Al Gore la James Cameron.

La Forumul Economic Mondial de la Davos, Bill şi Melinda Gates anunţasera, dupa modelul Soros si a sa “decada a incluziunii romilor”,  instituirea “decadei vaccinurilor”, printr-o “donatie” de 10 miliarde de dolari pentru producerea unor noi vaccinuri ce urmează să fie apoi distribuite în statele sărace, dupa cum anuntau cei doi pe site-ul propriu. Cum aceste tari au o rată mare a natalităţii, decizia familiei Gates de a investi în vaccinuri a stârnit suspiciuni asupra unei posibile campanii mascate de sterilizare a populaţiei, observa Cotidianul.ro. Este de remarcat ca in aceleasi state, ale Africii si Asiei in special, se dezvolta la scara larga, in ciuda saraciei, si elementele sistemului de control biometric al populatiei.

Pe Blog Roncea am avertizat in premiera, inca din mai 2008, asupra pericolului vaccinarii cu Gardasil, prin Alerta: Albright ne aduce moarte si sterilitate si apoi asupra Afacerii Gardasil, cu date concrete, prin informarea In atentia SRI si a ONG: Guvernul vrea sa impuna un vaccin care aduce sterilitatea si moartea. Gardasil: o afacere de milioane cu riscuri similare. Foarte multe persoane credule  sau mai putin dotate intelectual au fost duse de nas de aceste campanii “non-profit” si si-au dus fetitele la mezat. Cu ce foarte posibile riscuri, vedem acum.

Intre timp a aparut si isteria “gripei porcine” si a vaccinarii dubioase stimulate nefast de “rotarianul” Streinu Cercel si efectuate in gari si pasaje insalubre, campanie soldata, dupa cate se pare, cu zeci si sute de victime, la care se adauga si drama Tecuceanu. Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, neschimbat din loc inca din 1988 (!) are experienta cu vaccinurile. La fel ne pacalea si cu “gripa aviara”, amenintand ca, daca nu ne vaccinam, autoritatile vor trebui sa importe saci negri de plastic, pentru ca va urma un val de 2.000.000 de morti (!). “Aviara” a trecut si, surpriza, am scapat. Acum se pare ca o sa  supravietuim si porcicidului, in pofida dorintelor ascunse ale vaccinologului in masa Streinu Cercel. Dar ce se va intampla cu cei vaccinati, numai Dumnezeu stie.

Iata ca acum toate adevarurile si avertismentele societatii civile crestine legate de vaccinuri sunt confirmate chiar de… gura pacatosului.

Video semnalat de http://apologeticum.wordpress.com/

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Bill Gates s-a scapat: vaccinurile aduc sterilitatea si moartea. Ceea ce este un obiectiv al cinicului miliardarul. VIDEO”

 1. agerstress says:

  Se pare ca “sterilizarea” era cuvantul cheie pentru “cardasil”.
  Am banuit acest lucru dupa vehementa cu care insistau autoritatile sa vaccineze fetitele inca de la o varsta frageda.
  Dar se pare ca acesti Mengele moderni nu se vor opri aici.

  ___
  Felicitari pentru noul web site si mult succes.
  Pare sa fie mult mai interactiv decat precedentul (cel putin d.p.d.v. tehnic).

 2. […] dezamăgit. Spunea un prieten că eşti Satana, dar nu l-am crezul. Trec pe Linux .[Semnalat de Victor Roncea şi Apologeticum.] Etichete: sanatate Acest articol a fost postat pe 06/03/2010 la 19:57. […]

 3. […] seful SRI, George Maior, apar si vechile provocari de primavara, de aceasta data, special pentru dr Streinu Cercel, vaccinurile si milioanele sale de sacii negri, o doza de… gripa aviara. Comisia Europeana 16/03/2010 Comisia Europeană a adoptat astăzi o […]

 4. cineva says:

  ATENTIE MARE sa nu ne-o traga cu vreo epidemie reala acusica si noi sa tipam extaziati ca nu vrem sa ne vaccinam!
  Ochii pe net ca baietii astia nu se joaca …Daca si-au propus sa ne aduca la 500mil. nu cred ca nu s-au gandit si la metode de acu multi ani!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova