Cati copii au fost ucisi dupa 1990 in Romania: 7.259.596. INFO si GRAFIC ProVita Bucuresti

Acesta este numarul de avorturi care s-au facut in Romania intre 1990 si 2008 inclusiv, dupa datele Ministerului Sanatatii: 7.259.596. Informatia a fost facuta publica, astazi, de Asociatia ProVita Bucuresti, care a transmis si graficul de mai jos.

Asociatia a facut si o comparatie, care s-a dovedit interesanta, cu perioada asa-zisei interdictii a avortului: intre 1967 si 1989, cat a fost in vigoare Decretul 770. Conform acesteia, in aceasta perioada s-au inregistrat oficial 6.550.000 de avorturi, cifra care mai infirma niste mituri.

Vezi si: MIT

Un avort este o intervenţie banală prin care se îndepărtează un ghem de ţesuturi numit produs de concepţie. Acesta este o parte din corpul mamei. E cam la fel ca la o apendicită. Sau la extracţia unei măsele. Decizia de a păstra sau nu sarcina este exclusiv problema privată a femeii, care are dreptul suveran de a hotărî ce face cu trupul ei. Aşadar, avortul trebuie să fie legal şi accesibil oricărei femei. Cei care fac avorturi salvează femeile de la o viaţă nefericită sau de la complicaţiile unui avort empiric. Avortul este sigur şi fără urmări. Avortul este soluţia cea mai potrivită pentru o sarcină nedorită!

ADEVĂR

Avortul este uciderea brutală a unei fiinţe umane, deplină, unică, lipsită de apărare. Copilul nenăscut este o persoană umană şi ar trebui să fie protejat prin lege la fel ca oricare dintre noi. Medicii avorţionişti sunt parte a unui business mondial care, sub aparenţa “ajutorării femeilor”, produce miliarde de dolari profit. Femeile care au făcut un avort suferă foarte des de urmări fizice şi psihice devastatoare. Avortul nu este niciodată o soluţie pentru o sarcină nedorită.

E vremea acum să afli adevărul despre avort. Documentarul medical “Strigătul mut”, unul din cele mai dramatice filme realizate vreodată, te va ajuta să înţelegi natura criminală a avortului.

Vezi filmul şi mai rămâi pe saitul nostru. Vei afla lucruri pe care propaganda pro-avort n-ar vrea ca tu să le ştii vreodată.

Pentru alte detalii: https://provitabucuresti.ro/

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Cati copii au fost ucisi dupa 1990 in Romania: 7.259.596. INFO si GRAFIC ProVita Bucuresti”

 1. Zob says:

  Doresc să public şi eu pe saitul meu acest articol important al cărui conţinut l-am căutat mult pentru a-mi fundamenta intuiţiile sociologice. Sunteţi de acord? Ar fi normal în interesul tuturor.

 2. admin says:

  Bineinteles. Chiar va rog. Aceasta e si idee. Preluati tot ce doriti mentionand sursa si eu va multumesc anticipat!

 3. vlad says:

  citiți și vă oripilați. noua modă într-ale avortului

  https://patrupedbun.net/avort-pe-twitter-si-youtube/

 4. Agota says:

  Este ceva mult prea real pt multe persoane multumesc Domnului ca m-a ferit de asa ceva si acum imi tin fetita in brate datorita unui centru specializat care a stiut prin Biblie si blandete,bunata sa imi arate calea ce-a buna.Inc-o data Doamne ITI MULTUMESC

  Vreu sa trimit acest linc tuturor cunoscutilor.Se poate, ve rog,
  sunt sigura, ca ar ajuta pe multi sa fie mai constienti si mai realisti.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova