Parintele Justin Parvu NU a murit. Nu cadeti prada zvonurilor. Informati-va direct de la sursa. Un apel la rugaciune al Manastirii Petru Voda

In ciuda asigurarilor, inclusiv a dovezilor audio, ca starea de sanatate a bunului Parinte Justin Parvu se imbunatateste, si astazi a continuat campania de dezinformare prin internet, sms-uri sau viu grai. Chiar si la Facultatea de Teologie de la Bucuresti, astazi se afirma ca Parintele a murit. Ei, bine, nu!, nu-i asa, desi cred ca multi dintre dusmanii Bisericii nationale si ai Romaniei, din afara sau interiorul lor, s-ar bucura sa fie asa. Unora, aceasta zvonistica intinsa deja la nivel national, le aminteste de operatiunile profesioniste tip “decembrie 1989”. Parintele, dupa cum a afirmat raspicat, nu cade cand vor cainii. Este de indicat ca toti credinciosii cu evlavie la Parintele sa nu contribuie la intoxicarea altora pe acest subiect. Iar Manastirea Petru Voda are datoria sa nu se culce pe-o ureche cu un Comunicat si sa informeze zilnic, asa cum s-ar face si in cazul presedintelui tarii sau al patriarhului, asupra starii de santate a Parintelui, ca doar nu degeaba i se spune Duhovnicul Neamului. Urmariti asadar site-ul oficial al revistei Manastirii Petru Voda – Atitudini.com – si nu mai lasati sa se raspandeasca virusul minciunii.

Site-ul Atitudini transmitea, ieri, ca mul­tumita rugaci­u­nilor cred­in­ciosilor, starea Par­in­telui Iustin este mult mai buna. Monahii de la Petru Voda informau ca ieri, 7 Aprilie 2010, a fost deja a doua zi cind nu a mai avut oscilatii de tem­per­atura. Medicii con­firma ca reac­tioneaza foarte bine la med­ica­tia pe care i-au prescris-o. Si astazi, starea Parintelui a fost mai buna. Cu aju­torul lui Dum­nezeu, in citeva zile Par­in­tele Iustin se va intoarce din nou acasa, asa cum a promis. Asteptam maine o noua informare oficiala a responsabililor Manastirii pentru a se preintimpina orice alte speculatii si colportari de zvonuri.

Tex­tul de mai jos este alca­tuit de par­in­tii din Man­a­s­tire pen­tru cred­in­ciosii care intre­aba ce poate face fiecare din noi pen­tru a ajuta in sit­u­a­tia de fata:

Iubiti ucenici ai Par­in­telui Justin Parvu,

Cu totii sun­tem ingri­jo­rati de starea sanatatii Par­in­telui nos­tru iubit. Stim ca sunt multe per­soane in intreaga tara sau in afara gran­itelor care ar vrea sa faca ceva sa-l ajute. S-ar cuveni deci sa facem si noi o mica jertfa pen­tru dan­sul asa cum si el o viata intreaga s-a jert­fit pen­tru nea­mul nos­tru romanesc si pen­tru fiecare din­tre noi in parte.

Cre­dem cu toata convin­gerea in cuvin­tele Man­tu­itoru­lui redate de Sfan­tul Apos­tol si Evanghe­list Matei in cap. 18: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de la Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor (Matei 18, 19–20).

Pen­tru aceea sa ne invoim si noi sa facem o mica rugaci­une cu totii pen­tru sanatatea sufleteasca si tru­peasca a Par­in­telui nos­tru Justin. Sa ne intal­nim cu totii in rugaci­une, indifer­ent de locul unde ne aflam si sa cerem mila lui Dum­nezeu. Intal­nirea aceasta, in duh, ne-am gan­dit sa o facem in fiecare zi la ora 2100(ora Bucurestiu­lui), citind primul Par­a­clis al Maicii Dom­nu­lui, iar la sfar­sit sa adaugam si rugaci­unea de intelegere de mai jos:

Doamne Iis­use Hris­toase, Fiul lui Dum­nezeu, Tu ai spus cu preacin­sti­tele Tale buze: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim­bate sunt cuvin­tele Tale, Doamne, fara de mar­gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.

Pen­tru rugaci­u­nile Preacu­ratei Maicii Tale si ale tuturor Sfin­tilor, Bunule, nu trece cu ved­erea rugaci­u­nile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pen­tru Par­in­tele Justin, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, man­tuire si indelun­gare de zile.

Iar cine vrea sa mai adauge si alte rugaci­uni sa nu pregete. Fiecare sa se roage dupa put­erea si dragostea sa, si dupa tim­pul ce-l are la dis­poz­i­tie: unul 5 minute, altul 15, altul o ora, iar altul chiar si un minut.

Obstea Man­a­s­tirii Petru Voda,

Mier­curea Lumi­nata, 7 aprilie 2010

In continuare, revista Atitudini publica pentru credinciosi Rugaciunea de intelegere.

In privinta ultimelor tulburari – care e posibil sa aiba legatura si cu aceasta campanie de zvonistica anti-Parinte – va recomand mai multe dintre comentariile intelepte scrise de oameni cu har la articolul:

Mai bine in “iad” cu Parintele Justin Parvu decat in “biserica” din catacombele Moscovei cu predicatorul Danion Vasile. Sacrilegiile si minciunile cuplului de stilisti acoperiti Danion Vasile – Hristostom Manolescu. VIDEO

ca si cele de la Revista blogurilor in cazul smintelii provocate de Danion Vasile prin conferintele sale pe problema calendarului. MAI MULTE INREGISTRARI AUDIO SI VIDEO SI PRIMELE NOASTRE COMENTARII


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Parintele Justin Parvu NU a murit. Nu cadeti prada zvonurilor. Informati-va direct de la sursa. Un apel la rugaciune al Manastirii Petru Voda”

 1. Maria says:

  HRISTOS A INVIAT! Miluieste-ne, Dumnezeule, dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale curateste toate faradelegile noastre.
  Si stihirile acestea, glasul al 6-lea:
  Nu ne incredinta pe noi folosintei omenesti, Preasfanta Stapana, ci primeste rugaciunea robilor tai, ca scarbele ne cuprind si nu mai putem rabda sagetarile dracilor; acoperamant nu ne-am agonisit nicaieri, unde sa scapam noi, pacatosii, pururea fiind biruiti; mangaiere nu avem afara de tine, Stapana lumii. Nadejdea si folositoarea credinciosilor, nu trece rugaciunile noastre, ci le fa de folos.
  Nimeni din cei care alearga la tine, nu iese rusinat, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, ci cerand dar bun, primeste daruirea catre cererea cea de folos.
  Prefacerea celor scarbiti, izbavirea celor neputinciosi fiind, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, mantuieste cetatea si poporul, pacea celor din razboaie, linistea celor inviforati, singura folositoare a credinciosilor. DOAMNE AJUTA-L PE PARINTELE MEU DRAG IUSTIN SI- I OCROTESTE PE TOTI CEI CARE-I SUNT APROAPE SI OSTENESC.

 2. […] cand dezinformarea sub forma de zvonistica era folosita ca arma de razboi (pana intr-acolo incat se sustinea ca Parintele a murit!), si o repet: atata timp cat Manastirea Petru Voda prin site-urile sale oficiale Atitudini.com si […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova