La cererea publicului prezint in reluare: VIDEO cu domeniul tip Mobutu al lui Casuneanu si masinuta de doar 1,6 milioane euro a fiului Costelus. Se intampla in RomaniaFiul cel mai mare al omului de afaceri Costel Casuneanu, Costelus, este cel care a adus primul Bugatti Veyron in Romania, aceasta fiind considerata cea mai scumpa masina din lume (cu un pret de lista de 1,6 milioane euro).

La randul sau, mezinul familiei este proprietarul unei adevarate colectii de masini de lux, printre acestea numarandu-se un Lamborghini Murcielago alb, un Mercedes SL 55 AMG, un Porsche Cayenne Turbo si un Hummer H2, a caror valoare totala se ridica la aproximativ 600.000 de euro.(ZF)

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “La cererea publicului prezint in reluare: VIDEO cu domeniul tip Mobutu al lui Casuneanu si masinuta de doar 1,6 milioane euro a fiului Costelus. Se intampla in Romania”

  1. miki says:

    da nici cu o mentalitate egalitarista ca a dumitale nu se paote! adica de 20 ani in Romania nu se mai munceste, iar cei, cativa putini care fac ceva, realizeaza ceva, ii dati pe bloguri cu catusele pe maini, macar drakului dati-i pe toti hotii din Romania, caci ar trebui sa cautati si mai aproape de dumneata

  2. VR says:

    Aoleo! Saracu’ Casuneanu, ce-a mai “munceste” bietu’ de el…

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova