“Tiganii nu sunt romani, cretinilor!”. Hackerii nationalisti anti Top Gear de la Romanian National Security au atacat Daily Telegraph si cu “Pastorul singuratic” (The Lonely Shepherd) al lui Gheorghe Zamfir, folosit de Tarantino in Kill Bill

Va spuneam ieri ca Hackerii nationalisti de la Romanian National Security au spart site-ul ziarului britanic Daily Telegraph contestand denumirea de “romanian gypsies” si au blocat doua dintre paginile cotidianului postand urmatorul protest: “Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reala şi numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot căcatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici! România”. Postarea se încheie cu “Guess What, Gypsies aren´t Romanians, morons  – Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, cretinilor!”.

Hackerii au fost deranjati de controversatul episod al Top Gear, filmat anul trecut in Romania, in care cunoscutii prezentatori fac cateva remarci privind satele de tigani prin care treceau pe drumul spre Transfagarasan. Desi pe parcursul filmarii celebrii britanici au admis ca soseaua sapata in munte este “cel mai bun drum pe care au condus vreodată” – “amazing” si “close to perfection” – in momentul în care s-au deplasat în zonele rurale, Jeremy Clarkson şi-a pus pălărie şi a spus că “intră în ţara lui Borat”, făcând referire la filmul “Borat”, cu Sacha Baron Cohen în rolul principal. În timpul episodului, Clarkson mai spune: “Port această pălărie pentru ca ţiganii să creadă că sunt de-al lor (…) Mi s-a spus că pot fi violenţi dacă nu le place cum arăţi”. Transmiterea episodului l-a determinat pe ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, sa intervina la BBC pentru editarea acestuia, solicitand eliminarea remarcii ca Romania este “o ţară a ţiganilor”, transmitea Mediafax la vremea respectiva. Jinga a adus la cunoştinţa producătorilor ponderea statistică a cetăţenilor din România, respectiv români 89,5%, de etnie maghiară 6,5%, de etnie romă 2,5% şi 1,5% din alte grupuri etnice. Cu toate acestea, episodul filmat în România a fost prezentat în mai multe circumstante nereeditat.

Ieri, cand am incercat sa intru pe cele doua pagini sparte ale Daily Telegraph, acestea erau deja inchise. Astazi am aflat noi detalii. The Guardian afirma, de exemplu, ca mesajul mai conţinea un link către episodul incriminat din Top Gear si un altul catre melodia “The Lonely Shepherd” a lui Gheorghe Zamfir folosita de Quentin Tarantino pentru coloana sonoră a filmului “Kill Bill”. Un alt zvon care circula pe gherilla online este ca hackerii au suscitat interesul baietilor de la SRI, mai ales datorita semnaturii… Prezint mai jos cele doua clipuri postate de RNS pe Daily Teleghraph – o performanta!


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to ““Tiganii nu sunt romani, cretinilor!”. Hackerii nationalisti anti Top Gear de la Romanian National Security au atacat Daily Telegraph si cu “Pastorul singuratic” (The Lonely Shepherd) al lui Gheorghe Zamfir, folosit de Tarantino in Kill Bill”

  1. karmapolice says:

    creste inima in mine si in toti prietneii carora le-am dat linkul..keep up the good work!

  2. Razvan says:

    Measajul cu siguranta a fost transmis. Adica romanii urasc sa vada numele tarii asociat sub nici o forma cu numele de tigan. Si ca pot deveni artagosi rau pe tema asta.

    Totusi:
    Imi aduc aminte cand Jeremy Clarckson a prezentat Dacia Logan la “Top Gear” extrem de pozitiv dandu-i calificativul “UK OK” spre deosebire de o masina japoneza careia i-a dat calificativul “Garbage”. Evident omul a spus adevarul, adica Loganul nu are aia si nu are ailalta, de aceea e atat de ieftina si ca e o masina buna sa te duca din punctul A in punctul B cu toate bagajele si fara multe probleme.

    Evident toata lumea a sarit aiurea in sus ca vezi Doamne Jeremy a facut “misto” de Loganul lor. Din contra, dar engleza predata in scoala romaneasca pare din ce in ce mai de slaba calitate.

    Jeremy Clarkson ca sa-si castige painea trebuie sa faca concesii multiculturalismului. E destul de batran ca sa nu inteleaga adevarul deci face compromisuri. Si atunci trebuie sa prezinte “multiculturalitatea. Doar nu o sa-i arate pe rasistii aia de romani care au construit Transfagarasanul. Arata satele de tigani. Exista si ele ca si Trasfagarasanul. Asta este. Si da, “comedianul” evreu Sasha Barron Cohen a turnat poracaria aia despre care lumea crede ca e o comedie in sate de tigani din Romania. De aceea a tinut sa comenteze tampit “we’re entering the country of Borat”.

    Romanian Gypsies in traducere inseamna “tigani romani” cu sensul tigani din Romania. Asa cum exista: Spanish Gypsies, Italian Gypsies, Bulgarian Gypsies sau Hungarian Gypsies.
    La fel ca in expresia “American Jews” – evrei americani.

    Tocmai pentru ca sunt etnii cu un puternic caracter international – fara a-si pierde caracterul devenind altceva.

    Daca vorbim de un american de origina germana se spune German American, tocmai pentru ca se considera ca este american de origine german. German este modificatorul iar American este baza. La fel Irish American, Italo-American sau African-American. Astia sunt considerati Americani de diferite origini.

    Toate acestea sunt expresii datorate doctrinei multiculturaliste. Aparuta dupa cum stim la inceputul anilor 70. Deci acum 40 de ani. Pentru Clarkson care a crescut si trait cu ea e o a doua natura chiar daca intelege cu siguranta lucruri ce nu-si permite sa le spuna.

    A spune ca tiganii nu sunt romani e adevarat. Dar a spune ca nu exista tigani in Romania adica “Romanian Gypsies” e fals.

    Oricum mesajul a fost clar. Ideea e ca Romania are nevoie de prieteni in Europa iar orice fel de propaganda trebuie bine gandita. Pentru nu a face mai mult rau decat bine.

  3. Razvan says:

    In momentul de fata tiganii plecati din Romania in Franta sau Italia au devenit French Gypsies si respectiv Italian Gypsies. Asta daca nu cumva un idiot de prim ministru ii ia inapoi. Ipocritii din “occident” trebuie sa invete ce e aceea problema europeana si sa inceteze sa caute tapi ispasitori.

    Adica migratia e buna cand iti iau tineretul apt de munca, intelectualii. Daca iau si tiganii e rau. Distepti baietii astia. Berlusconi e o capodopera de ipocrizie. Romance tinere si frumoase sunt bune la calareala. Tiganii trebuie insa tinuti in Romania. A dracu’ boarfa hodorogul asta.

  4. radu andrei says:

    hackerii din Romania, jos palaria la faza asta !

    nu-i uitati pe “fratii” frantuji care din tigani nu ne scot (va amintiti cum la la Campionatul de fotbal Italia 1990 eram “facuti” tigani in comentariile din ziare lor? alt exemplu: https://www.urbaniulian.ro/2009/06/03/nesimtitii-de-francezi/)

  5. Gabi says:

    Eu nu sunt de acord cu denumirea de “rrom”.Li s-a atribuit acest nume dupa poporul român. Şi noi il folosim. De ce nu ţigan?
    va dau jos numele lor in alte limbi:
    spaniola: gitano
    franceza: Gitan
    albaneza/croata/poloneza: cigan
    ceha: Cikán
    daneza/engleza/greaca: Gypsy
    germana/olandeza: Zigeuner
    italiana: Zingaro
    letona: Čigānu
    lituaniana: Čigonų
    maghiara: Cigány
    portugheza: cigano
    turca: Çingene

  6. 14Words says:

    @Razvan,

    Spui acolo: “Romanian Gypsies in traducere inseamna “tigani romani” cu sensul tigani din Romania”. Eu nu simt ca asta inseamna si nu pot intelege in acest fel. Nu cred ca e corect acest termen. Nu sunt de acord nici macar cu “german roman”. Ce kkt e asta??? Tigan DIN Romania, German DIN Romania – acestea sunt expresiile corecte si care nu pot da nastere la confuzii si interpretari eronate. Ca roman NU sunt de acord cu asocierea etnonimului meu cu al altor etnii, natiuni, indiferent care ar fi acestea, dar desigur ma simt mai ofensat cand cineva il asociaza cu “tigan” sau si mai oribil cu cel de “rom”!! Crezi sau nu, e si acest termen de “tigan roman” o expresie a multiculturalismului si a coRECTitudinii politice. Nu pot fi intelegator cu Jeremy Clarckson & echipa T.G. ca fac concesii in fata multiculturalistilor. Nu poate decat sa imi fie mila de el. Mila ca nu intelege ca el, ca englez, ar trebui sa se simta in aceeasi corabie cu noi. Acolo au o situatie asemanatoare din cauza invaziei arabo-musulmane, indiene si africane…
    Au primit ceea ce au meritat. Si inca meritau mai mult. Poate data viitoare, cine stie?…

  7. du_mi says:

    Bravo hacker-ilor romani !!!
    Apara interesele Romaniei in lipsa reactiei politicienilor iresponsabili si impotenti.

  8. YO says:

    multumim PRO TV si ACASA pentru serialele,,romanesti” pe care le produceti…………mergeti la sapa ghertoilor,ca acolo e locul vostru,NU SA EDUCATI POPORUL.

  9. ion marin says:

    Sa le dea Dumnezeu sanatate la toti hakerii ce au luat atitudine impotriva tziganilor si la tot ce se scrie despre romani.Am sa fac o cinste faina baietilor,daca vre-odata vin prin partile noastre.Traiasca Romania Libera si independenta de tzigani!Noua Dreapta ce face,nu ia atitudine?

  10. george says:

    BRAVO!

  11. Anarchy says:

    BRAVO!!!acum doar daca ne-am ridica si in tara sa le aratam tiganilor k e tara noastra si k nu ii vrem in ea!!!!!!!

  12. aaa says:

    jos palaria

  13. marius says:

    sunt mandru ca sunt roman fratilor…tiganii sunt tigani

  14. vasile says:

    bravoo hacherilor!!!!! asa zic si tiganii fiilor lor cand fura!!!!

  15. vasile says:

    santeti mandri ca santeti romani?!nu ar trebui!! poate ati uitat de unde si din cine va trageti! din dacii,adica din niste barbarii.daca va utiatimai atenti la stirile de la ora 5 protv se vede clar cine si de unde veniti!!

  16. vasile says:

    noi santem tiganii .iar voi ce? animale ? nazistii,rasisti?

  17. vasile says:

    noi tigani am umplut europa cu, cersetori,hoti, etc. dar voi ati umplut europa cu tarfe de lux!!!! 99% din tarfe sant romance! care merg si ele sa munceasca pe un ban cinstit

  18. vasile says:

    nu noi am distrus tara romaneasca!!!! si santem mandri ca nu santem ce santeti voi!!!!

  19. ARKAN says:

    @vasile Dupa felul in care scrii pari a fi o persoana care are o anumita cultura.Daca totusi te duce capul,atunci ar trebui sa iti dai seama ca nu ai prea multe motive sa fii mandru ca esti tigan.Ai dreptate in privinta femeilor romance care practica prostitutia,dar nu acestea sunt lucrurile cu,care un roman se mandreste.Noi romanii ne mandrim ca ne tragem din romani si daci(doua popoare care nu s-au facut de ras in istoria lor),ne mandrim ca avem o tara a noastra,un pamant al romanilor pentru care stramosii nostri au platit cu sangele(nu l-au furat),ne mandrim cu valorile noastre care sunt respectate si apreciate in toata lumea,ne mandrim cu,culoarea pielii noastre (care ne ajuta sa nu fim confundati cu voi),noi romanii ne mandrim ca suntem romani.Voi tiganii,cu ce va mandriti?

  20. MANDRU CA SUNT ROMAN says:

    BRAVO! BRAVO! BRAVO!

    SIMPATIZATI CU PARTIDELE IDENTITARE PENTRU DEZVOLTAREA TARII!!!

    SALUTARI DIN SPANIA FRATI ROMANI

    TRAIASCA ROMANIA!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova