Hackerii nationalisti de la Romanian National Security contra “romano-tiganilor”. RNS a spart site-ul ziarului britanic Daily Telegraph contestand denumirea de “romanian gypsies”

Hackerii români au spart site-ul ziarului Daily Telegraph, unul dintre cele mai mari din Marea Britanie. Pe site-ul publicaţiei a fost publicat un mesaj în limba română, în care presei din Marea Britanie i se cere să facă distincţia între români şi ţigani.

Câteva secţiuni ale variantei online a site-ului Daily Telegraph au fost sparte de hackeri români, care au afişat, în loc de paginile obişnuite, un mesaj în limba română, care reproşează publicaţiei modul tendenţios în care sunt prezentaţi românii în presa britanică (vezi foto mai jos), informează guardian.co.uk. Paginile “Short Breaks” si Wine And Dine sunt, in prezent, dezafectate.

“Ne-am săturat să vedem cum nişte «gunoaie» ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reală, şi numindu-ne «romanian gypsies» difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici!”, se precizează în mesajul care poartă titlul R.N.S. – Romanian National Security şi este semnat “România”. Hackerii români au adăugat şi un post scriptum, de data asta în limba engleză: “Guess what, gypsies aren’t romanians, morons” (“Ia ghiciţi! Ţiganii nu sunt români, cretinilor!” – n.r.).
Varianta online a Daily Telegraph a căzut victimă unui atac informatic şi în martie 2009, când adresele de email ale cititorilor înregistraţi au fost publicate pe site. Vinovatul de atunci ar fi fost tot un român, susţine ziarul Guardian.

Dan Odagiu / Cotidianul.ro

Vezi si “Tiganii nu sunt romani, cretinilor!”. Hackerii nationalisti anti Top Gear de la Romanian National Security au atacat Daily Telegraph si cu “Pastorul singuratic” (The Lonely Shepherd) al lui Gheorghe Zamfir, folosit de Tarantino in Kill Bill

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

33 Responses to “Hackerii nationalisti de la Romanian National Security contra “romano-tiganilor”. RNS a spart site-ul ziarului britanic Daily Telegraph contestand denumirea de “romanian gypsies””

  1. karmapolice says:

    ah ce mindra sint ca sint romanca…mai multe vesti de astea bune…superb!

  2. Mihail says:

    Traiasca Romania!

  3. LA MAI MARE!!!!!!! SUNT MANDRU CA-S ROMAN SI ORTODOX!!!!
    Doamne ajuta!

  4. LG says:

    Me inlove with hackerii romani 🙂

  5. PainGiver says:

    Aprob și subscriu.

  6. PainGiver says:

    Cam târzior, dar bun așa.

  7. Kristijan IVANCIC ZAGREB HR says:

    BRAVO ROMANIA!
    Bravoo de 1 000 000 X

  8. law says:

    Mandru de el/ei.

    LA mai mare.

    Ar trebui sa faca asta si cu ziarele din Italia, Spania, Franta

  9. 3v1lM1nD says:

    Bine baieti ! ASA ! Pe ei pe mama lor ! Niciodata nu e tarziu pentru un sut in fund astora !

  10. Armand says:

    MI-A CRESCUT INIMA CA O PAINE.ASA DA .FELICITARI SI LA MAI MULTE,MAI MARI,MAI IMPORTANTE.

  11. 14Words says:

    @PainGiver, Nu e prea tarziu. nU trebuie sa lovesti imediat. Trebuie sa lovesti cand le e lor lumea mai draga. 😀

  12. Silviu says:

    Multumiri “R.N.S.” !!! Felicitari !

  13. D00dZ23 says:

    Presa din Marea britanie este controlata de la Budapesta. Imaginea noastra in afara este intinata cu un anumit scop. cautati pe google si pe siteurile ziarelor astora sa vedeti cum ne fac pe noi, slovaci si pe sarbi.toti suntem hoti si criminali in afara de unguri care sunt cei mai civilizati si mai toleranti dintre toti. si sa nu uitam.. cei mai albi!

    https://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Sidney_Harmsworth,_1st_Viscount_Rothermere

    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Budapest_Sun

    https://en.wikipedia.org/wiki/Daily_Mail

    “Rothermere strongly supported revision of the Treaty of Trianon in favour of Hungary. On 21 June 1927, he published in his Daily Mail an editorial titled Hungary’s Place in the Sun, in which he supported a detailed plan to restore to Hungary large pieces of territory it lost at the end of the First World War. This boldly pro-Hungarian stance was greeted with ecstatic gratitude in Hungary.”

    ” Secret British government papers released in 2005 show that Rothermere wrote to Adolf Hitler congratulating him for the annexation of Czechoslovakia in 1938, and encouraged him to march into Romania. Rothermere also purchased estates in Hungary in case Britain should fall to a Soviet invasion. There is a memorial to Rothermere in Budapest. To this date Rothermere’s descendants continue to control the Daily Mail and General Trust.”

  14. ROMAN says:

    Nenea SOROS este artizanul batjocoririi romanilor prin voita botezare – ca asa au vrut muschii lui – a tiganilor in ,,rromi”. Facatura e deja veche, ambalata in ideologia NOM a ,,corectitudinii politice” – adica ,,untouchable” de catre toti lingaii – si e menita DISCREDITARII ROMANILOR. Felicitari, baieti: si destepti, si patrioti!

  15. Mihai says:

    Felicitari!
    Mai sunt si unii care nu stau degeaba si incearca sa indrepte lucrurile.
    Deja tot mai multi romani plecati in vest se straduiesc sa explice diferenta dintre romani si tigani.

    Oare ce interes a avut Soros cand a initiat aceasta schimbare de nume ?
    Ce origini are el ?

  16. D00dZ23 says:

    Roman si Fundatia Soros is de vina pentru schimbarea denumirii tiganilor in
    Rromi desi au fost avertizati de SRI ca aceasta redenumire va avea un impact nefast asupra imaginii romanilor in afara.si probabil asta era si scopul ,adica, mai mult ca sigur.. e un fetish de-a lui Petre Roman sa descopere noi popoare si sa le dea denumiri dupa placul lui. ah da cred ca se trage de la tacsu pe care il chema Neulander ,evreu de origine si el si Soros gasca de kominternisti parsivi care-s inca de pe vremea lui ceausescu.oricum..las ca se rezolva.catinel,catinel

  17. George says:

    Felicitari ! Mi-o placut 🙂 Să mai le-o faceţi dacă se ţin de prostii. Voi englezilor n-aţi auzit de români, şi nici nu veţi vrea să auziti de ei. Ei se trag din Daci cei mai viteji dintre Traci !

  18. Andru says:

    Brava! mai vrem de-astea!

  19. Eduard says:

    Asta a fost si este problema cea grava pentru ca nu fac diferenta intre romani si tigani,ei ne pun pe toti in oala cea neagra,oala tiganeasca.Si inca ceva cu toate ca vine de la UE sau de nu stiu unde expresia sau denumirea lor de rromi,EI SE NUMESC TIGANI FRATILOR NU ALTCUMVA! Marsavia se face sa se amestece cu romanii,pentru straini daca vad scris rrom sau roman pentru ei este acelasi lucru.Inca o data, Romanul este Roman iar tiganul este tigan care traieste in romania, in tara Romanilor.

  20. nevermind says:

    Bravo si Felicitari din toata inima! De undeva trebuia sa incepem. Sa facem o adevarata revolutie, de data asta! Sper sa incepem sa ne trezim si sa luptam pentru noi!

  21. YO says:

    spr sa urmeze gunoaiele de la PRO TV si serialele lor de 2 bani

  22. stefan says:

    Romania, pentru sangele inaintasilor, pentru neatarnare si pentru Sfanta Credinta,Unitate intr-o inima mare.Amin.

  23. Patient says:

    Daca va uitati atent si cautati veti vedea ca urmatoare tinta de atack a celor de la RNS sunt italienii! MTC!
    Traiasca baietii deshtepti! Traiasca Romania ca desii suntem facuti tigani de toti multora le e frica de inteligenta romanilor. Drept dovada baietii de la RNS! Tineti-o tot asa baieti!

  24. RUSINE CE ATI FACUT!!
    nu asa se face ci pe cale diplomatica.
    pai strainii au dreptate ,vedeti ce faceti sa nu ajungeti la mititica :))

  25. neo says:

    Sunt si eu un fan al Romanian National Security, bravo lor 😉
    Felicitari Domnule Victor Roncea ptr acest blog. Va marturisesc ca va admir, din pacate cu o singura exceptie, si anume aceea (de la mine asa se vede) ca sunteti un admirator al lui Basescu, si tare as vrea sa ma insel 😉 Acuma, faptul ca cineva este admiratorul cuiva, asta nu-i un rau in sine, insa ptr mine Basescu este cu mult mai rau si mai nociv decat Iliescu! Si chiar mai rau decat Ceausescu, macar ala nu stia ce face, era prea prost sa-si dea seama, dar Basescu face rau cu buna stiinta, parerea mea! Adica are o inteligenta diabolica si inca 5 ani cu el ne va iesi pe nas si pe ochi tuturor romanilor, mai putin Gastii lui si Ciumei Portocalii!

    Sa auzim numai de bine!

  26. VR says:

    Nu-i asa. Uite doar o diferenta: Iliescu e responsabil de uciderea a 1600 de romani. Ce zici de asta?

  27. Galer Mihail Lucian says:

    Vreau sa-ti raspund, doamna sau domnisoara Olivia Rastoaca – diplomatia ne-a adus aici: la sapa de lemn si la umilirea neamului nostru!!! De asta suntem acum “Saraca tara bogata”… Pupand maini si funduri, vom ajunge mai rau decat niste carpe! Romanii sunt, in primul rand, “daci din neamul dacilor” si ceea ce ni se intampla acum e, cum sa-ti explic, asa-zisa ta “diplomatie”! Unii se satura sa accepte targurile “diplomatice”! Unii se satura sa accepte umilirea neamului romanesc!! Unii se satura sa accepte saracia, cand avem atatea resurse!! Eu m-am saturat sa inghit magaria unor serpi care ne sug vlaga!! Tot RESPECTUL pentru RNS si pentru ceea ce fac!!! Va multumesc, ROMANI din RNS!!! Sunt mandru ca suntem din acelasi neam!!! Sunt alaturi de voi, macar asa, moral!!!
    Cat despre tine, Neo… Mai citeste, informeaza-te, apoi posteaza comentarii cu elogii pentru cei care au ucis atatia tineri in ’89… Descopera-ti istoria, apoi denigreaza pe ceilalti!!
    Inca o data: VA MULTUMESC, ROMANI DIN RNS!!!

  28. Anarchy says:

    Sunt mandru de cei care au hackuit acele siteuri.TRAIASCA ROMANIA,SUNT MANDRU DE PIELEA MEA ALBA.

  29. geo says:

    Sunt mandru de cei care au hackuit acele siteuri.TRAIASCA ROMANIA,SUNT MANDRU DE PIELEA MEA ALBA.

    VA MULTUMESC, ROMANI DIN RNS!!!

  30. anna maria says:

    Bravo ! Sunt mandra , mandra de tot ce faceti voi pentru tara noastra , is mandra ca sunt Romanca ! Traiasca Romania !

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova