George Roncea: Hackerii din România, jos pălăria! Protest faţă de ţiganizarea forţată a românilor. Romanian National Security loveste din nou, pe cântul lui Tudor Gheorghe. Acum in Le Monde, pentru a sterge fata Romaniei de scuipatul Frantei

O grupare de tineri romåni, specialişti în informatică, au oferit o lecţie usturătoare unor mari organe de (dez)informare europene, publicaţiile „Le Monde“ şi „Daily Telegraph“, cărora le-au fost sparte site-urile – fiind postate mesaje de protest faţă de operaţiunea de stigmatizare a romånilor prin suprapunerea imaginii ţiganilor – măgărie simplistă şi vulgară practicată des de media britanică şi franceză.
Cel mai recent exemplu al unei astfel de atitudini ce devine stereotip a fost o recentă emisiune de divertisment franţuzească în care moderatorii – şi publicul plătit de televiziune – luau în derådere formula de salut a romånilor, strångerea bărbătească cu dreapta. Gestul de salut romånesc era maimuţărit de cimpanzeii franţuji care suprapuneau salutului gestul de întindere a căuşului palmei, după vreo copeică sau un franc, de către cerşetorii ţigani din capitala Franţei.
Salutul are funcţie ritualică, face parte dintre gesturile cu încărcătură simbolică străveche, iar strângerea mâinii drepte de către bărbaţi are o istorie ce pleacă din timpurile cavalerismului, neavând nimic în comun cu gesticulaţia cerşetorilor.
Bărbaţii purtători de sabie îşi întindeau şi îşi strângeau cu putere mâna dreaptă, cea cu care se mânuia sabia, pentru a se securiza reciproc, confirmând astfel că întâlnirea urma să se desfăşoare în pace. Nu oricui i se întindea mâna, doar purtătorii de sabie, cavalerii, aveau privilegiul acestui salut. Evident, realizatorii emisiunii respective nu au în comun nimic cu cavalerismul, iar scopul divertismentului era umilirea românilor prin suprapunerea imaginii cerşetorilor gipsy.
„Le Monde“, una dintre cele mai importante publicaţii ale Franţei, a încasat o lecţie educativă din partea unor noi specii de cavaleri români, călăreţi ai net-ului, autointitulaţi Romanian National Security – spre marea gelozie a celor de la SRI, incapabili de performanţe similare (bine, nu că le-ar trece prin minte să spargă serverele FSB-ului de exemplu).
„Ne-a ajuns atâta batjocură. Ţiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiţi despre compatrioţii noştri, nu folosiţi expresiile «ţigani români». Noi v-am respectat Franţa, voi ne veţi respecta ROMÂNIA! R.N.S. Veghează pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite“, au scris hackerii români pe site-ul „Le Monde“, dupa cum prezinta Zone-H, pe cantecul lui Tudor Gheorghe, si HackersBlog.org.

„Ţiganii nu sunt români, cretinilor!“

Aceiaşi hackeri de bun-simţ de la Romanian National Security au spart cu câteva zile în urmă şi site-ul ziarului britanic „Daily Telegraph“ şi au blocat două dintre paginile cotidianului postând următorul protest:

„Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca voi încearcă să îşi bată joc de ţara noastră. Să ne creaţi o imagine cu totul alta faţă de cea reală şi numindu-ne romanian gypsies, difuzând emisiuni de tot căcatul gen «Top Gear». Dacă aţi avut tupeul să enervaţi o ţară întreagă, aflaţi că nu ne vom opri aici! România“. Postarea se încheie cu „Guess What, Gypsies aren¥t Romanians, morons – Ghiciţi ce, ţiganii nu sunt români, cretinilor!“.
Mesajul era însoţit şi de două clipuri – unul se referea la un episod din „Top Gear“ şi un altul conţinea melodia „The Lonely Shepherd“ a lui Gheorghe Zamfir, folosită de Quentin Tarantino pentru coloana sonoră a filmului „Kill Bill“.
În episodul incriminat al „Top Gear“, filmat anul trecut în România,  prezentatorii britanici au recunoscut că Transfăgărăşanul este cel mai bun traseu rutier montan pe care au condus vreodată  – „close to perfection“.
Când au ajuns însă în zone locuite de ţigani au trecut pe caterincă, Jeremy Clarkson a spus că „intră în ţara lui Borat“, punându-şi pe creştet o pălărie şi spunând că poartă pălăria „pentru ca ţiganii să creadă că sunt de-al lor. Mi s-a spus că pot fi violenţi dacă nu le place cum arăţi“. Observaţie de altfel corectă. Intenţia britanicilor era să sugereze că românii sunt ţigani periculoşi, iar ambasadorul României la Londra a cerut BBC-ului editarea episodului, solicitând eliminarea remarcii că România este „o ţară a ţiganilor“.
Ambasada a adus la cunoştinţa producătorilor datele statistice ce probează că etnicii ţigani reprezintă doar 2,5% dintre cetăţenii din România, dar episodul filmat în România a fost prezentat cum au vrut muşchii britanicilor.
Haiducia hackerilor români este doar un gest memorabil, care arată că nivelul de inteligenţă românesc este notabil şi de luat în seamă. Nu o dată hackerii români au dovedit remarcabile abilităţi tehnice băgând în sperieţi instituţii redutabile – au atacat Ministerul Finanţelor al SUA, Serviciile Financiare ale Armatei sau serverele Facilităţilor Naval-Aeriene, site-ul eBay etc. Nu degeaba românul Ştefan Odobleja a inventat conceptul ciberneticii şi nu întâmplător şcoala de matematică şi de informatică românească este faimoasă în plan mondial.
Răzbunarea hackerilor români pe presa europeană, vector de imagine deformatoare şi mincinoasă la adresa României, nu o dată, este însă superfluă.

Petre Roman a transformat românii în romi pe plan internaţional

Din păcate, primii care ar trebui arătaţi cu degetul şi sancţionaţi pentru operaţiunea de ţiganizare a imaginii românilor sunt foştii miniştri de externe Petre Roman şi Andrei Pleşu, cetăţeni români cu mutre (dacă nu şi sânge) de etnici orientali, să zicem.
Prin Memorandumul nr. D2/1094 29.02.2000 conceput de Petre Roman şi preluat apoi de Andrei Pleşu se cerea oficializarea termenului de rom pentru denumirea etniei ţiganilor. „Propunem folosirea, cu precădere, a termenului rrom în corespondenţa MAE, în paralel cu formulele alternative menţionate mai sus (Roma/Gypsies, Roms/Tsiganes, Roma and Sinti) în corespondenţa cu organizaţiile internaţionale care le utilizează.“
Oficializarea în cadrul instituţiilor de stat a denumirilor rom/rrom/romani s-a realizat cu titlu obligatoriu, deşi la nivel european avem doar simple recomandări în acest sens, venite din partea Consiliului Europei, şi nu a Uniunii Europene. În acelaşi timp, confuzia rom-român pe plan european a dus până la situaţii ridicole. Astfel, o delegaţie oficială a fost împiedicată să intre într-un stat UE, înainte de aderare, pentru că pe paşaport prescurtarea ţării noastre era ROM.
Agresiunea lexicală roma/român – romanes/româneşte a fost aplicată asupra ţării şi naţiunii noastre imediat după 1990, în cadrul unui program complex dezvoltat de Fundaţia Soros în România. Beneficiind de numeroşi membri ai etniei ţigăneşti în guvernările României – Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Andrei Pleşu – după „Memorandumul“ lui Petre Roman, care oficializa denumirile paralele, nimic nu a mai stat în calea falsificatorilor de limbă şi istorie ai lui Soros.
În anii 1995, limba cu care Soros voia să înlocuiască ţigăneasca primise numele de „romalli“, formă care nici nu se putea declina şi care a fost înlocuită ulterior cu „romani“ şi varianta „rromani“.
O primă dispută a fost cea legată de cuvântul „romi“, românii fiind prostiţi apoi că aceasta va fi înlocuită cu „rromi“, o altă formulă care doar a sporit debandada lexicală.
Apoi, pentru a se apropia de scopurile reale, a fost modificată cu „romanes“, generând confuzie generalizată în ţările afectate de valul de imigraţie şi/sau infracţionalitate ţigănească. Astfel, suprapunându-se rom/roma/român cu limba romanes/româneşte, comunitatea Roma cu ţara, respectiv cu România, s-a ajuns la transformarea ţiganilor în români pe plan european.

Defăimarea României – operaţiune constantă şi permanentă

Românii sunt însă catalogaţi de multă vreme drept ţigani, în mod sistematic şi constant de către „prietenii“ de la Est, cei care l-au educat pe Ion Iliescu şi pe tăticu’ lui Roman şi Tismăneanu. Liderul rus Vladimir Jirinovski, el însuşi evreu la origine, declara în deceniul trecut că România este un stat artificial locuit de ţigani italieni.
Ţiganizarea României de către Rusia are o istorie îndelungată. Puşkin, trimisul special al Kremlinului la Chişinău, pentru rusificarea Basarabiei, a scris la vremea respectivă, despre noi, poemul „Ţiganii“, mediatizat de Rusia cu o putere uriaşă în toată lumea. Apoi, în anii 1960-70, URSS şi-a reluat politica de portretizare a românilor drept ţigani printr-o intensă propagandă, folosindu-se de exemplu de colaboratorul KGB, regizorul Emil Loteanu, şcolit şi la Bucureşti, şi la Moscova, care a realizat o serie întreagă de filme propagandistice – „Şatra“, „Lăutari“, „O şatră urcă spre cer“şi altele -, în care erau prezentaţi ţigani mitizaţi care cântau în… româneşte. Toate aceste producţii au fost intens difuzate şi premiate internaţional.
Unul dintre rolurile principale era jucat de Serghei Lunchevici, un mare violonist din Basarabia, interpret de muzica populară… românescă. Lunchevici avea şi formaţia de dans „Fluieraş„, finanţată imediat după 1944 şi foarte promovată, cu care mergea în turnee prin URSS şi întreaga lume. Miza se punea însă pe dansurile ţigăneşti ale… moldovenilor şi românilor. Când a venit comunistul Vladimir Voronin la putere, a preluat din zbor mesajul lui Jirinovski, repetând în toate apariţiile sale sintagma „românii sunt ţigani“. Vreme de un deceniu, comuniştii de la Chişinău s-au îndeletnicit cu propaganda antiromânească, folosindu-se inclusiv de ţigani, exact cum fac şi britanicii de la BBC acum sau cimpanzeii franţuji la emisiunile de divertisment.

George Roncea – Curentul

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

27 Responses to “George Roncea: Hackerii din România, jos pălăria! Protest faţă de ţiganizarea forţată a românilor. Romanian National Security loveste din nou, pe cântul lui Tudor Gheorghe. Acum in Le Monde, pentru a sterge fata Romaniei de scuipatul Frantei”

  1. Rares says:

    BRAVO!!!! in sfarsit dovezi ca nu suntem singuri, noi, cei carora inca ne pasa de tara, care inca suntem romani, si care ne identificam cu tot ce e romanesc, multa sanatate le doresc hakerilor :D, astia chiar sunt niste destepti care fac dreptate pentru tara(in felu lor… dar cat de bine o fac), nu ca leprele din politica.Desi e ora 25, inca nu e pierdut totul, trebuie sa ne ridicam capul si sa aratam cine suntem noi romanii, un neam mandru.

    RESPECT RONCEA
    RESPECT R.N.S.

  2. D00dZ23 says:

    BRAVO! TREBUIE sa Cerem URGENT schimbarea denumirii asa zisilor “Rromi” la loc in “Ţigani” !!!

  3. Maria says:

    Sa vedeti cum o sa protesteze tiganii cu Rozariul pt iertarea datoriilor.
    Citeam de curand in presa ca persoane cu 2-3 mii de euro datorii la banca pt anumite imprumuturi de cumparare lucruri de obiect gospodaresc, ajung SA le fie confiscate casele si lasati pe drumuri. Aceasta este o masura Ce contravine legilor lui Dumnezeu, intrucat chiar in Vechiul Testament scrie ca SA fie iertate datoriile la Fie care 7 ani, iar la 50 de ani SA fie inapoiate si proprietatile.
    Deutoronomy 15: “La FIECARE SAPTE ANI TREBUIE SA CANCELATI DATORIILE….CA SA NU FIE SARACI PRINTRE VOI, pt PAMANTUL PE CARE Domnul VI-L DA CA SA-L POSEDATI CA MOSTENIRE, EL VA VA binecuvanta din belsug Dacca numaii ascultati pe deplin de Domnul…
    VOI VETI DA CU IMPRUMUT SI NU VETI IMPRUMUTA, VETI CONDUCE ASUPRA MULTOR NATIUNI DAR NIMENI NU VA CONDUCE ASUPRA VOASTRA.”
    Nu stiu cum o fi in alte tari, DAR in USA oricine nu mai poate rambursa imprumuturile din anumite motive, isi poate angaja un avocat (sau dacca e sarac I se da unul gratis), completeaza formele si se prezinta la curte, unde este absolvit. FARA A SE ATINGE DE CASA SAU MASINA CU CARE MERGE LA SERVICIU. Casa si masina intra in discutie numai dacca nu-si poate plati ratele la ele – DAR si in acest caz, administratia Obama a introdus anumite inlesniri de negocieri cu bancile pt ca SA nu intre in faliment.
    Pt mine este clar ca americanii si-au obtinut Aceste drepturi studiind si citand Biblia, recitand rugaciunea Tatal Nostru, care zicce intre altele, “SI NE IARTA NOUA DATORIILE NOASTRE.” (Unii traduc “greselile noastre”, sau “traspasses”, DAR in italiana, latina s.a. Sunt numite datorii.) Normal ca tot cerand asta la Dumnezeu VA inmuia inimile guvernantilor de vor ierta datoriile.
    De-asemeni, citeam si mi-a spus si nepotul meu ca a lucrat la anumite firme cateva saptamani dupa care I s-a spus ca era perioada de proba si nu primeste plata pt ca n-a fost angajat.
    Eu am fost platita in SUA chiar si proba de trei ore cat am lucrat la o firma, DAR am ales SA ma duc la altii care ma plateau mai mult.
    Si in privinta asta scrie in Deutoronomy 24: “SA NU PROFITATI DE SARACI SI NEVOIASII – PLATESTE-I SALARIUL ZILNIC INAINTE DE APUSUL SOARELUI pt ca el conteaza pe asta…”
    Tara unde nu se respecta poruncile lui Dumnezeu VA avea de suferit dupa cum scrie in Deutoronomy – adica isi VA pierde teritorii si vor fi nevoiti SA impumute de la altii.
    De aceea ati face mult bine formand un grup mare de rugaciunile Rozariului, in care la Tatal Nostru SA spuneti “si NE IARTA NOUA DATORIILE NOASTRE…”, SCRIETI PE BANERE TEXTELE DIN DEUTORONOMY si mergeti in locuri publice – in fata cladirii guvernului sau la Cora, la Piata Unirii – ca SA se alature toata LUMEA CARE SI-A PIERDUT CASELE pe diverse motive, si TOTI CARE NU-SI MAI POT PLATI DATORIILE SI VOR SA FIE IERTATI.
    Cereti ca Romania SA fie un stat crestin in care se respecta comandamentele lui Dumnezeu , si SA SE DEA IMPRUMUTURI FARA DOBANDA – Asa cum zice El- pt ca la toti SA le mearga bine si SA nu mai fie saraci.
    Asa ati putea mobiliza niste preoti SA cheme lumea la rugaciunile Rozariului (cuprinde Crezul ,6 Tatal nostru, 53 de Ave Maria, 6 Glorie Tatalui si Fiului si Sf. Duh – spunea ieri un preot la tv ca la toate cele trei mistere se spun 153 de Ave Maria – adica nr de 153 de pesti cati Au prins apostolii cand i-a trimis din nou Iisus SA arunce mai la dreapta, dupa Ce nu prinsesera nimic toata noaptea – Ioan 21) pe stadioane sau Chiar mergand in jurul Parlamentului cu icoana sau statuia Maicii Domnului, astfel ca lucrurile se vor indrepta, atat pt cei cu datorii, cat si pt cei Ce organizeaza lumea la rugaciune si-i face sa-si recapete increderea in Dumnezeu.
    In America vad multi televanghelisti Ce predica in megabiserici de cate 20.000 de credinciosi Ce urmaresc cu bibliile in poala si-si iau notite, iar altii organizeaza predici cu muzica si pe stadioane pt a invata lumea cum SA-si imbunatateasca performantele spre a iesi din criza economica si de orice fel.
    Tocmai il Auzeam pe evanghelistul Benny Hinn ca reia Crusades in SUA (intrerupte in 2000, DAR continuate in afara tarii), la care adauga, pe langa vindecare, si rugaciuni cu intreaga adunare pt incetarea atacurilor asupra tarii si problemele de boala asupra conducatorilor (ex atacul de inima al lui Bill Clinton). Pe internet am vazut ca Benny este prescurtarea de la Benedict, a fost crescut crestin ortodox in Jaffa, si povestea odata cum pe la 12 ani, tatal sau nu obtinea aprobarea de plecare intrucat avusese o functie ca trebuia SA astepte 5 ani. Atunci Benny s-a rugat la Dumnezeu si i-a promis ca o SA doneze la biserica un vas cu nu stiu cati litri de ulei de masline. Intr-o luna deja obtinuse aprobarea si au plecat in Canada, a intrat in contact cu miscarea born- again, si a inceput si el Crusades. Vad ca este criticat pt sumele mari cheltuite pe case, hoteluri, mese la restaurante, insa adevarul este ca are o mare prezenta de Spirit in adunarea multimilor la ascultarea Cuvantului lui Dumnezeu si rugaciune, cantece de slava, si uneori vindecari miraculoase. Ca Ce studiaza biblia de mici acumuleaza Spiritul Sfant in eii si-i invata cum SA vorbeasca in fata multimilor, dovedind adanca intelegerea misterelor divine.
    Dumnezeu actioneaza prin cine este disponibil la astfel de actiuni. Altii stau pe margine si critica, DAR cu asta nu se rezolva problemele si multa lume se da pe mana diavolului nestiind ca Dumnezeu le asigura existenta si promite ca putem castiga mai mult decat destul, putem “fi capul si nu coada”, vom da cu imprumut si nu vom imprumuta.

  4. vezi says:

    Ia sa fiți atenti ce nume „frantzuzesc” avea actorul care și-a batut joc de români. Nu suna deloc franțuzește, ci altfel. Cine poate săpa să afle?

  5. Aura says:

    Respect pentru Cavalerii Romanian National Security!!!!!!!

  6. cami says:

    Eu cred ca asta este o problema creata special ca sa se starneasca conflict interetnic. Dupa criteriile junglei care pregateste venirea puiului de naparca, da bine cind se lasa cu linsaj.

    Globalinsarea asta se face dupa criteriile urii si ale smintelii.
    Tiganii sunt romani. Ce e fain este ca rrom inseamna “om” in limba lor, nu e nimic i neregla sau conspirativ cu alegerea de catre ei a acestui nume. E drept ca pentru noi suna mai exotic tigan.
    Eu nu cred ca avem nici un motiv real sa ne lasam angrenati intr-o lucrare a urii.

  7. Claudia says:

    Cum demonstrează el ca Iliescu, Nastase si Plesu sunt de etnie roma? E o acuzatie cam pripita si foarte rau voitoare. Nu sunt admirator al lor, sunt admirator al adevarului si al dreptatii si de dragul acestora as fi vrut sa nu ne dam cu tesla-n…ce ne doare mai rau, doar pentru ca, la randul nostru, am fost loviti (dar de altii). Daca vrem dreptate, trebuie sa luptam drept pentru ea, nu sa aruncam cu rahat in ventilator in ideea ca, poate-poate, rahatul va ajunge si acolo unde trebuie. Practic nu facem altceva decat sa ne tiganim mai rau. Sa fim nationalisti e ok, sa fim rasisti si absurzi, niste tate practic, nu este ok. Nu ne face cinste, nu ne spala rusinea, nu atrage respectul celorlalti.
    Iar incercarea RNS, desi foarte curajoasa si la origine bine intentionata, nu cred ca a avut rezultatul propus. Am mai demonstrat inca o data ca suntem nemaipomeniti la a incalca, indoi si ocoli legile si la a ne face dreptate cu paru’.
    Daca vreti sa va reprezentati tara cu cinste, fiti voi cei pe care vreti sa-i vedeti in altii. Cum zicea Mahatma Gandhi: “BE the change you want to see in the world!”. Totul incepe de la scara mica, dragilor.

    Emisiunea Top Gear n-ea prezentat asa cum suntem. Acela era traseul pe care l-au urmat. Ca au gasit tigani acolo, ghinionul nostru. Poate nici noi nu am sti cum sa ne comportam in alte tari care au cu totul alte situatii. Oricum ei au spus la inceputul emisiunii ca se asteptau sa gaseasca o tara saraca si plina de tigani si dup-aia au ajuns pe litoral si in bucuresti si au ramas mega surprinsi. Nu au fost nesimtiti, au fost chiar foarte obiectivi. Dar am sarit noi iar de fund in sus, ca ne-au ranit orgoliul plangandu-se de drumurile noastre si de saracia noastra, de care noi oricum ne plangem in fiecare zi, pe fiecare post tv, in fiecare ziar. Ne balacarim intre noi ca niste porci, dar cand vin altii si ne spun acelasi lucru, ne dam loviti. Suntem niste ipocriti.

  8. Claudia says:

    Emisiunea Top Gear NE-A*, am scris prea repede si am gresit, dar stiu sa scriu corect romaneste.

  9. trezeste-te Romania ! says:

    bravo baieti !
    aveti respectul, stima si solidaritatea noastra,
    a tuturor fratilor vostri cu sange Romanesc.

  10. VR says:

    Super!

  11. Diana says:

    Bravo RNS! Bravo VICTOR RONCEA!

  12. binnur says:

    Cum adica?!? ın Romania tziganii sunt numitzi oficial rromi?!? este normal sa fie confundatzi cu romanii,din moment ce se prezinta-rromi- !trebuie sa se numeasca prin lege -tzigani-pentru ca ei sunt tzigani nu rromi !!!

  13. alinp says:

    Toata stima si compasiunea pemtru acesti tineri compatrioti!

    Tiganii – trebuie trecuti inapoi la denumirea lor!

  14. sorin says:

    DONEZ 1000 EURO pentru Romanian National Security

    Cine poate sa ma indrume cum pot face aceasta donatzie ?

    In totdeauna am fost mandru ca sunt roman dar R.N.S. mi-a redat si demnitatea sfonata de politicienii nostrii.

    Salut romani de pretutindeni!

  15. roger says:

    si eu vreau sa donez bani pt RNS.si sa-i ajut cum pot.haideti sa-i sustinem toti.sa le fim alaturi de eroii nostri

  16. Ce mizerie ati facut, domnilor Roman si Plesu!

  17. catrinel popescu says:

    Sa se revina la numele tarii noastre DACIA!Nu stiu de ce Alecsandri si Kogalniceanu au schimbat numele tarii noastre,din ce considerente.
    D A C I A !!!

  18. Petrescu says:

    Vreau sa va semnalez si eu ceva .
    Locuiesc în Franta si ascult dimineata la munca radio NRJ.
    Exista si acolo la emisiunea “6-9” (un matinal) un jegos care de câte ori are ocazia sa râda de români o face cu placere ,tot în genul ca am fi cersetori, ca spalam parbrize.
    El nu este nici macar francez ,este un arab marocan îl cheama Mustapha !
    Va rog mult intrati si pe site-ul lor http://www.NRJ.fr si dati-le o lectie !

  19. stoica says:

    foarte bine
    va pricepeti
    RUPE-TII
    fara mila

  20. Ana Brocea says:

    https://www.youtube.com/watch?v=0drhaypsHFo – melodie pentru cei de la RNS ! RESPECT !

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova