Hackerii de la Romanian National Security au dau azi lectii presei italiene. RNS a atacat cu succes RAI, La Stampa si Corriere della Sera, pe acordurile Baladei lui Ciprian Porumbescu. Urmeaza Spania?

You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Hackerii de la Romanian National Security au dau azi lectii presei italiene. RNS a atacat cu succes RAI, La Stampa si Corriere della Sera, pe acordurile Baladei lui Ciprian Porumbescu. Urmeaza Spania?”

  1. binnur says:

    Nu iubesc hackarii,dar pentru ca apara onoarea ROMANİEİ
    Iİ FELİCİT DİN TOATA İNİMA !!!

  2. Aic says:

    Iubesc hackerii și încă cum !Hacker vrea să spună teribil de inteligent,curios ,la diferența de cracker care este partea rea a afacerii ,cel care produce daune.Băieții noștri au intrat pe ușa din dos cu un buchet de flori.:-) Presa italiană știe bine cum stau lucrurile dar când comanda vine de la oculta politică se fac luntre și punte de a ne pune la zid.Acum rămâne ca noi care suntem aici să le traducem ce scrie acolo…:-) Grazie 1000 raga’!

  3. radu andrei says:

    Forta RNS !

  4. jan dinu says:

    ALO,hackeristilor ….sariti shi pe – MADONNA – !
    Oricum daca nu “reushiti “nimic cu EA …este doar ca
    e batrina shi ajunsa la menopauza …!-:)))) Daca aveti “drum “prin Portland – Oregon
    veniti shi pe la mine !Am palinka locala !

    JD

  5. sorin says:

    Nu sunt pro acestor actiuni, dar trebuia tras un semnal de alarma!

  6. Brava barbati romani adevarati si lady-es daca sunt printre dumneavoastra si feminine, pe cand o regrupare si in zona concretului nu numai a virtualului si o iesire in strada pentru fiecare umilinta si tampenie pe care o avem de indurat din partea dobitocilor din afara si dinauntrul tarii?

  7. ciprika says:

    Daca nu a facut nimeni nimic in privinta asta pina acum, bine ca au facut ei! Bravoooo RNS.
    GO GO GO .
    Nu iertati nimic ma, ignoratii pe astia care nu va suporta,ca si la ei tot cetatenie romana scrie in buletin!

    😉 Va iubim din ce in ce mai mult

  8. KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    BRAVO ROMANIA!
    BRAVO BAIETI!

  9. Earl Turner says:

    @ Brava barbati! ,

    Cei din RNS nu pot apare in strada, din motive lesne de inteles. Nu trebuie sa astepti de la ei sa faca si altceva. Fa tu! Mereu aud: “Bine ma, da lasa ca numa pe net nu ajunge. Iesiti in strada!” Dar cel care lanseaza mesajul este invizibil in toate zonele luptei nationale, insa pretinde de la altii sa fie peste tot. Fiecare isi face treaba acolo unde se pricepe. De comentatori de meserie nu este nevoie. Avem nevoie de romani constienti de misiunea lor in cadrul neamului. Trebuie ca fiecare sa termine cu scuzele patetice: eu am o varsta, acum e randul celor tineri/eu am familie, nu pot/nu am timp/sunt ocupat cu..jobul (sic!)/cu mine sau fara mine oricum nu se schimba nimic samd.

    “Cauza natională nu se serveste cu întreruperi, cu absente nemotivate, cu vacante, ci numai prin permanentă în efort. Din fiecare cetătean să emane o energie constantă, un flux continuu de electroni spirituali care să alimenteze apoi nevoile natiei. Nu poti să-ti iei concediu de la natiune. Serviciul ce-l prestăm natiunii e o permanentă. Este o coordonată a propriei noastre persoane”.

    Si inca ceva. “Zona virtualul” in care actioneaza baietii de la RNS a produs ceva concret. Sute de mii de oameni care au accesat saiturile respective au vazut actiunea de protest si au aflat despre mobilul lor. Ceea ce nu a reusit MAE pana acum…

  10. anonim says:

    Cele mai recomandate ziare de”invadat” in Italia sunt: “Il giornale”-al lui Berlusconi si “La Padania”-al Ligii Nord-extrema dreapta. De ce nu se intra pe siteul Consiliului de Ministri (la cele doua Camere)?
    Cateva nume de senatori si deputati : Cicchitta, Gasparri, Larussa si Bondi. E bine sa cunoasca si ei…”Balada” lui Ciprian Porumbescu.

  11. Earl Turner says:

    @anonim,

    Eu nu iti impartasesc frustrarile si, din ceea ce am urmarit eu, cred ca nici cei de la RNS. E dreptul Ligii Nordului sa ceara ca toti romanii sa plece din Italia sau din Padania lor. E tara lor si fiecare ar trebui sa aiba dreptul sa primeasca acolo pe cine doreste. Tara e casa natiunii care a aparat-o secole de-a randul.

    Actiunile am vazut ca sunt dirijate impotriva mass-mediei care din ignoranta sau rea-intentie creaza confuzia intre termenii de roman si falsul etnomim “rom”, asemuind adeseori neamul vrednic al daco-românilor cu un neam de isterici cocalari si manelisti, care intr-adevar stau cu gheara intinsa sa pice ceva. Atunci cand nu stau cu gheara intinsa, tin pumnul strans pe manerul sabiei cu care vor sa isi spintece dusmanii.

  12. CMan says:

    Din nefericire, la asta am ajuns. Drepturile noastre sutn aparate de hackeri. Guvernul nu da un chior pe drepturile romanilor si pe imaginea de ra*at pe care o promoveaza altii afara legat de noi. Ca norocul ca mai sunt oameni care scruteaza netul pentru a gasi pe cei care ne arunca numele in noroi. Si ii taxeaza. BRAVO LOR!!! si RUSINE guvernului ca a uitat pentru ce a fost ales si mai ales de catre cine!

  13. Mihaela says:

    Foarte bine! Au facut ceea ce trebuia .Este cred singura modalitate de lupta impotriva propagandei internationale antiromanesti si a impotentei factorilor oficiali romani, care se ascund dupa copac!
    Sa le dea Dumnezeu acestor patrioti sanatate! Ma rog pentru ei!!!1

  14. Suca Melo says:

    Mi fate venire il vomito voi romeni , albanesi.I romeni gente di merda, animali senza scrupoli ladri,stupratori, picchiano e uccidono per rubare 2 euro. Vigliacchi,brutti come la morte,sporchi, le vostre donne sono tutte troie come le vostre madri che vi hanno partorito dal buco del culo.
    State a casa vostra brutti stronzi, prima o poi la pagherete tutti e quello che fate vi verrà cagato addosso. Voi e la vostra cultura di merda, decebal e traiano merda sconosciuta così come quello sfigato merdoso e ridicolo ciprian porumbescu che fa rima con quella troia di ramona badescu.
    Capito vigliacchi di merda che se anche vi vestite bene si vede lontano 1 chilometro che siete romeni sfigati e ridicoli e pezzenti poveracci. Tutti i soldi del mondo non possono cambiare delle merde come voi

  15. Incu Latevi says:

    Tu mă faci să vreau să vomit vă români, românii albanesi.I oameni rahat, hoţi de animale lipsit de scrupule, violatori, bate si ucide sa fure 2 euro. Laşitate, urât ca moarte, murdar, dvs. toate femeile sunt curve ca mamele voastre, care au născut de tâmpit. “Re La urât nemernici acasă, mai devreme sau mai târziu vei plăti tot ceea ce faci vei rahat pe el. Tu şi cultura ta de rahat, rahat Decebal şi Traian cunoscut ca cel care pierde Ciprian Porumbescu rahat şi rimează ridicol cu căţea Ramona Badescu. Laşi Capito de rahat că, chiar dacă vă îmbrăcaţi bine veţi vedea că vă sunt de la 1 km distanţă români cerşetori şi perdanţi săraci şi ridicol. Toţi banii din lume nu poate schimba cacă ca tine

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova