Basarabenii au scapat azi de parada homosexualilor de la Chisinau. Primarul Dorin Chirtoaca este amenintat de seful pederastilor cu… motanul. Conservatorii: Homosexualii – un “neocomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor

Curtea de Apel Chişinău a interzis desfăşurarea demonstratiei exhibitionistilor si inversionistilor sexuali în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Autorităţile locale au apelat la instanţa de judecată, în vederea interzicerii acţiunii organizate de asociatia homosexualilor “Gender-Doc-M”, dupa ce mai multe asociaţii creştine şi ONG-uri au ameninţat cu organizarea unor contramanifestaţii, transmite presa din Basarabia.

Homosexualii de la „GenderDoc-M” au solicitat, la 23 martie curent, asigurarea ordinii publice şi a securităţii persoanelor în cadrul festivalului „Curcubeul peste Nistru”, pe care intenţiona să-l desfăşoare la 2 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, la statuia lui Stefan cel Mare si Sfant. Ulterior, mai multe organizaţii şi persoane fizice au cerut Primăriei Chişinău să interzică acţiunea. Mişcarea Naţional Creştină a anunţat că va organiza, în aceeaşi zi, manifestaţia “Pentru Normalitate” la care participa si o delegatie din Romania. Mitropolia Basarabiei condamnase oficial exhibitionismul pe care il pregateau homosexualii euro-sovietici la Chisinau.

Curtea de Apel Chişinău le-a propus organizatorilor, drept alternativă, să se întrunească la Teatrul de Vară, din Parcul „Valea Morilor”. Homosexualii, lesbienele şi cei doi transsexualii de la Tiraspol veniti la Chisinau au anunţat apoi că nu vor mai defila prin pe data de 2 mai, de frică „să nu fie atacaţi de contramanifestanţi”. „Nu vom ieşi în stradă duminică pentru că nu suntem sinucigaşi. Vom ieşi în piaţă doar atunci când vom avea o autorizare oficială şi ni se va garanta securitatea”, a declarat apoi capul asociatiei homosexualilor, Alexei Marcicov.

Anterior, un grup de membri ai asociaţiei homosexualilor şi lesbienelor din R. Moldova protestasera în faţa primăriei din Chişinău pentru autorizarea paradei „Curcubeul peste Nistru”. Grupului de protestatari li s-a alăturat şi Oleg Brega, liderul Asociaţie Hyde Park. El a spus că „autoritatea publică locală este obligată să le asigure dreptul la întrunire”. Anul acesta, Guvernul Moldovei işi asumase angajamentul ca parada homosexualilor şi lesbienelor să se desfăşoare fără incidente.

Drept urmare, rusnacul homosexual Alexei Marcicov l-a amenintat pe primarul Dorin Chirtoaca cu… motanul. Iata declaratia sa: “Dar, după cum se şi întâmplă în viaţă, motanul nu-l vei ascunde în sac prea mult timp, mai devreme sau mai târziu, demagogii vor trebui să răspundă pentru propriile cuvinte şi fapte, la fel ca şi primarului de Chişinău nu-i va reuşi să evite răspunsul direct la întrebarea: el e pentru sau împotriva drepturilor comunităţii LGBT pentru o viaţă mai demnă într-o Moldovă democratică? Dacă nu ne va răspunde nouă, atunci va trebuie să răspundă Curţii Europene pentru Drepturile Omului.”

Marcicov este plin de el dupa ce a primit de la insusi Comisarul pentru drepturile omului al Comisiei Europene, Thomas Hammarberg, o scrisoare de dragoste cu accente homosexuale. Conservatorii romani de peste Prut au o parere mai clara decat comisarul Uniunii Republicilor Sovietice Europene:

Homosexualii – un “neocomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor

În anii precedenţi, discuţia în jurul marşului poponarilor era concentrată în natura devianţei: este ea naturală sau provocată de o dezvoltare anormală a personalităţii. În cele din urmă, s-a văzut că astfel de polemici nu au nici un rost, pentru că indiferent la ce concluzii s-ar ajunge, problema nu este rezolvată.

Pederastofilii, precum şi unele secte protestante, încearcă să împingă această problemă exclusiv spre dimensiuni morale sau religioase, pe când problema este mult mai adâncă. Mişcarea minorităţilor sexuale este în realitate o mişcare politică şi ideologică globală, care încearcă să impună omenirii o viziune postmodernă asupra lumii.

Într-adevăr, homosexuali au existat în toate timpurile, aşa cum au existat şi alte tipuri de deviaţii comportamentale (necrofilii, zoofilii, pedofilii, etc.), însă niciodată grupurile anormale nu au încercat să-şi impună societăţii ideologia. De fapt, nu este vorba atât de homosexuali, cât de grupurile care stau în spatele lor şi ideologia pe care aceştia promovează.

Grupurile de presiune a “gay”-ilor sunt foarte bine instruite şi foarte bine finanţate. Probabil nu există nici un ONG, nici un grup social în Republica Moldova care primeşte o asistenţă atât de mare cât o primesc homosexualii.

Mişcările “gay”-lor au funcţia de „avand-garde” („detaşamentul care explorează terenul necunoscut pentru a pregăti înaintarea grosului trupei”).

Orice societate sănătoasă reacţionează la anormalitate, aşa cum reacţionează un organism în momentul în care în interiorul lui pătrund corpuri străine (microbi, de exemplu). În momentul în care organismul nu mai este capabil să răspundă la atacuri din exterior (ceea ce în termeni medicali se numeşte „toleranţă”) infecţia se răspândeşte în întreg organismul.

Se întrebau câţiva blogeri, de ce trebuie să reacţionăm la paradele “gay”-lor?

Răspund: pentru că lipsa de reacţie din partea noastră i-ar permite să devină mai îndrăzneţi şi să înainteze noi cerinţe. Faptul că în prezent la noi nu sunt legalizate căsătoriile homosexuale şi adopţiile copiilor de către homosexuali, se datorează anume reacţiilor fireşti din partea părţii sănătoase a organismului sociale.

În momentul în care astfel de reacţii nu vor mai exista, „avand-garda” va continua să înainteze, iar în urma ei vor sosi noi şi noi năpaste, una mai groaznică decât alta.

Am putea asemăna această năpastă ideologică doar cu inaintarea comunismului la începutul secolului 19-lea. Dacă în serviciului comunismului era angajat „proletariatul”, acum în serviciul neocomunismului se află homosexualii, în calitate de „clasă obidită şi oprimată”. Nu sunt periculoşi homosexualii cât ideologia care este promovată prin intermediul lor. Nu este vorba de nişte lucruri abstracte, ci de modificare radicală a mentalului colectiv, exact aşa cum a avut loc spălarea de creiere în masă în prima perioadă a instaurării comunismului. Totul urmează a fi dizolvat: conştiinţa etnică, identitatea sexuală, familia, memoria istorică etc.

Astăzi chestiile astea par minore, însă în viitor s-ar putea să se transforme în nişte probleme, la care nu am putea să facem faţă dacă nu reacţionăm acum. Totul depinde de conştiinţa şi responsabilitatea fiecărui în faţa strămoşilor şi urmaşilor săi. Europa deja regretă liberalizarea efectuată, ar putea veni şi la noi vremea în care vom regreta paşii spre liberalism.

Octavian Racu

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Basarabenii au scapat azi de parada homosexualilor de la Chisinau. Primarul Dorin Chirtoaca este amenintat de seful pederastilor cu… motanul. Conservatorii: Homosexualii – un “neocomunism” sau avangarda dizolvării popoarelor”

 1. binnur says:

  VREAU SA CRED CA STATUL ROMAN NU VA ACORDA CETATZENİE HOMOSEXUALİLOR !!! NU VOM PERMİTE ACESTOR CREATURİ SA NE PINGAREASCA TZARA Şİ CREDİNTZA !!!

 2. Tania says:

  Aveti o imagine gresita despre homosexualii. Si pe de-o parte cred ca cu gay-paradele intr-un fel ei creaza aceasta imagine gresita despre ei insisi. Homosexualii sunt oamenii care sunt atrasi sexual (se indragostesc) de persoane de acelasi sex. Asta nu inseamna ca ei toti au dorinta sa se imbrace ca femei, sa umble dezbracati si sa se fu.a in c.r cu toti barbatii de pe lume. Viseaza si ei sa-si gaseasca o pereche de-a lor, pe viata, cu care sa poata sa imparte viata de toate zilele fara ca altii sa-i judece la fiecare pas, si la orice ocazie sa-i faca de pacatosi si sa aiba dorinta sa-i nimiceasca. Asa sunt ei, na, ce sa faci. Fie de la gene, fie de la educatie, adica de mediu psihologic in care au crescut. Eu cunosc mai multe perechi de homosexuali, care stau impreuna de mai mult de 10 ani impreuna, si dupa cum societate relativ ii accepta asa cum sunt (intr-o tara din occident), traiesc si ei o viata normala. Problema moldovenilor e in aceea ca ei nu cunosc de fapt pe homosexuali. Eu nu vad ce rau fac homosexulii heterosexualilor??? Ei nu cauta sa-si demonstreze numaidecat preferintele lor sexuale, doar vor sa aiba aceleasi drepturi ca si heterosexualii. Si cat de pacate – lasati vorbelele acestea din evul mediu. In vechiul testament scrie si ca o femeie care si-a schimbat barbatul trebuie ucisa cu pietre, asta nu inseamna ca azi noi trebuie sa ucidem pe toate femeile adultere. Iisus Hristos vorbea despre dragoste, de iertare, de toleranta. Nu ati inteles nimic!

 3. binnur says:

  TANİA,….DACA İ *UBEŞTİ* ATIT DE MULT…ESTE CLARA SİTUATZİA TA !!!
  DUMNEZEU SA TZİ DEA INSANATOŞİRE GRABNİCA…Aİ MARE NEVOİE !!!
  IN ROMANİA ACESTE CREATURİ BOLNAVE CARE AU FACUT PACT CU DRACUL -NU AU CE CAUTA-,ESTE VALABİL Şİ PENTRU LEPRELE LES…NE!!!CRED CA TU DİN UTİMA CAT. FACİ PARTE,PRECİS !!!O SİNGURA RELATZİE ESTE POSİBİLA,Şİ ETİC Şİ PT.PERPETUARE,INTRE FEMEİE Şİ BARBAT!!! Aİ MARE NOROC…DİN RESPECT PT. V.R. NU TZİ POT ZİCE …DECIT ATIT !!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova