Ungurii au macelarit Legea ANI. UDMR pe mana cu PSD pentru a-si ascunde bijuteriile si tablourile de ochii “boborului”

Senatorii juristi si cei din comisia drepturilor omului au dat raport favorabil marti la legea de functionare a Agentiei de Integritate insa au operat modificari semnificative. Comisiile de cercetare a averilor pe langa Curtii de Apel au fost eliminate din lege iar declararea bijuteriilor si a colectiilor de arta a caror valoare insumata depaseste 5.000 de euro vor ramane confidentiale. Senatorul UDMR, Gyorgy Frunda a impus cele mai importante modificari, informeaza HotNews.

Senatorul PDl Iulian Urban este revoltat: Astazi 11 mai 2010, legea ANI a fost facuta praf in Comisiile reunite ale Senatului, Juridica si de Drepturile Omului. Majoritatea covarsitoare a amendamentelor mele au fost respinse de colegii senatori.
Ba, m-am trezit ca la votul dat pe disparitia Comisiei de Verificare a averilor care trebuia sa apara pe langa Curtile de Apel, sau pe probleme legate de nesecretizarea averilor alesilor, ori in cazul declaratiilor de avere/interese ale liderilor de sindicat, votam de unul singur PENTRU in vreme ce toti ceilalti colegi tau impotriva. “Mistoul” suna cam asa ” Cine sustine amendamentul d-lui senator Urban ? Dl. Urban, binenteles. Cine este impotriva ? Toti ceilalti senatori sunt impotriva”.
Si astfel, legea ANI merge catre plenul Senatului intr-o forma in care se incearca de fapt smecherirea Comisiei Europene.
Adica majoritatea senatorilor au impresia ca vom reusi sa prostim CE aratandu-le ca avem o ANI, care insa, este practic echivalentul unui pekinez batran, orb si fara dinti in gura pus sa apere o turma de oi de o haita de vreo 100 de lupi hamesiti.
Va dati seama ce sanse are ANI sa mai lupte cu coruptia politicienilor in Romania. Sfidator.

Integral la Iulian Urban Blog: Legea ANI a fost facuta praf in Comisiile Senatului

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ungurii au macelarit Legea ANI. UDMR pe mana cu PSD pentru a-si ascunde bijuteriile si tablourile de ochii “boborului””

  1. BRADUT ROMAN says:

    TREBUIE SA INCEPEM O LUPTA REALA SI CONSISTENTA IN TIMP, CU TOATE PUSLAMALELE ASTEA DIN POLITICA ROMANEASCA.
    APLICAREA LEGII PRIN OAMENI ADECVATI SI ELIMINAREA LOR DEFINITIVA DE PE SCENA POLITICA.
    IN REST TOTUL ESTE CIRC.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova