Senatul dezbate Legea incatusarii ANI si respinge in serie, indiferent de partid, amendamentele lui Iulian Urban. UPDATE: S-a votat! 92 de voturi in favoarea noului proiect, o abtinere si un singur vot impotriva. Urmeaza desfiintarea ANI

Chiar acum are loc dezbaterea Legii ANI in plenul Senatului, transmisa in direct de TVR Info. In rasetele majoritatii senatorilor si ironiile lui Verestoy Attila, Gyorgy Frunda si Toni Grebla, se resping pe banda amendamendele senatorului Iulian Urban, construite in apararea si pentru transparenta actelor ANI. E un circ total!

UPDATE: S-a votat: 92 de voturi in favoarea noului proiect, o abtinere si un singur vot impotriva. Urmeaza, in scurt timp, desfiintarea ANI prin apelarea Curtii Constitutionale. Daca n-ar avea atatea pe cap, in mod normal, presedintele ar trebui sa nu promulge Legea in aceasta forma.

Vezi si: Ziua in care Senatul a votat LEGALIZAREA HOTIEI

Macelarirea Legea ANI. UDMR pe mana cu PSD pentru a-si ascunde bijuteriile si tablourile de ochii “boborului”

UPDATE 2: D-lui Presedinte al Romaniei, Traian Basescu
Plecand de la modul in care legea ANI a fost practic distrusa , ciuntita prin votul din 12 mai 2010 din Plenul Senatului , iar Agentia Nationala de Integritate a fost lasata sa functioneze ca un simplu element de decor ce isi pierde ratiunea de a verifica si sanctiona incalcarile legii din declaratiile de avere si de interese ale demnitarilor si alesilor locali si judeteni,

Va cer pe aceasta cale Domnule Presedinte,
Sa NU promulgati aceasta lege, si sa formulati in regim de urgenta o cerere de REEXAMINARE a legii pe care sa o trimiteti Parlamentului , cu termen de luare in dezbatere a cererii de reexaminare de maximum 10 zile pentru ambele Camere ale Parlamentului.

Pe larg despre modul in care a fost distrusa aceasta lege va rog sa accesati aceste link-uri

https://www.urbaniulian.ro/2010/05/12/ziua-in-care-senatul-a-votat-legalizarea-hotiei/

si

https://www.urbaniulian.ro/2010/05/12/senatorul-iulian-urban-in-plenul-senatului-despre-legea-ani/

Cu stima


Urban I. Iulian
Senator de Ilfov
Grupul Parlamentar al PDL din Senat
Vicepresedinte al Comisiei Juridice din Senatul Romaniei

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Senatul dezbate Legea incatusarii ANI si respinge in serie, indiferent de partid, amendamentele lui Iulian Urban. UPDATE: S-a votat! 92 de voturi in favoarea noului proiect, o abtinere si un singur vot impotriva. Urmeaza desfiintarea ANI”

  1. cineva says:

    Te xxxx pe ea de tara … Mai aveam o speranta de a nu spala pe jos in Europa …

  2. Iulian Urban says:

    Multumesc Victor; raul a fost facut si s-a legalizat hotia

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova