“Romania libera” crede ca Omar Hayssam “s-a evaporat”. Si totusi, noi l-am gasit in Siria, putin slabit, printre berbecuti. Iata-l:

Romania libera de ieri la luat la shtanga pe seful statului, chiar in capul de ziar, cum ca “pe ce s-a bazat Traian Băsescu atunci când a dat asigurări că Hayssam va fi adus în ţară?”.  Desi interesant, exclusivitate, si, pe deasupra, si deschidere de ziar, articolul nu a intrunit mai mult de 2462 de accesari dupa mai bine de 36 de ore de la postare. Concluzia materialului tip “stire-rationament” – vorba lui Cristoiu – se gaseste chiar in titlu – “E oficial: Hayssam s-a evaporat“. Cu toate parerile Romaniei libere, delegatia de ziaristi romani aflata in deplasare in Siria, inclusiv in zona Homs, unde se afla inchisoarea de maxima securitate invocata in raport cu Hayssam, a avut sansa sa se intalneasca cu Hayssam. Iata-l:
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to ““Romania libera” crede ca Omar Hayssam “s-a evaporat”. Si totusi, noi l-am gasit in Siria, putin slabit, printre berbecuti. Iata-l:”

  1. Ucraina demult vrea …şi Palanca!

    Un articol interesant despre cum pierde Basarabia din teritoriu in favoarea Ucrainei.
    Romanii trebuie sa stie.
    http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/ucraina-demult-vrea-si-palanca.html

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova