Crucifixele din scoli si drepturile crestinilor si musulmanilor vs drepturile homosexualilor. De ce interzicerea valului islamic in Franta este o lege anticrestina, din arsenalul “reeducarii”

Dupa cum stiti, Italia, sprijinita de Romania si lumea crestina europeana, a facut recurs la CEDO fata de decizia aberanta a Curtii Europene de a fi eliminate crucifixele din scolile italiene. In Romania, cu sprijinul miilor de credinciosi, Asociatia Pro Vita a reusit sa blocheze aceasta pretentie anticrestina, pentru care milita un individ ciudat sprijinit la greu de “societatea civila” a lui Soros si Vintu. La polul opus, CEDO sau vreo instanta nationala din Europa nu a considerat ilegale marsurile ofensatoare ale homosexualilor, care au culminat in acest week-end cu “Euro-pride”-ul din mijlocul credincioasei Polonii. Aceasta in ciuda faptului ca 80% dintre polonezi se impotrivesc scopului declarat al manifestatiei exhibitioniste – “dreptul la casatorie” al homosexualilor – si a opozitiei fata de mars, exprimata de sute de mii de polonezi. La urma urmei, Lech Kaczynski a murit. El este cel care spunea polonezilor, intr-un discurs memorabil, din aprilie 2008: “Un alt articol din Declaratie (a “Drepturilor Fundamentale” – nota mea) – din cauza absentei unei definitii clare pentru casatorie ca fiind o relatie intre un barbat si o femeie -, ar putea ameninta ordinea morala in Polonia si ar putea forta tara noastra sa introduca institutii in contradictie cu viziunile morale ale majoritatii covirsitoare din aceasta tara. Multumita fermei impotriviri a delegatiei noastre am reusit sa protejam Polonia de aceste pericole.” Acum o sa le fie mai usor…

Pe acest fond, nu intamplator, in Franta seculara, intemeiata pe sangele zecilor de mii de preoti ucisi la “Revolutia franceza” dar si o mostenitoare a zecilor de culturi calcate de colonialism, Parlamentul interzice prin lege valul islamic, portul traditional al femeii musulmane, burqa. Practic, “dreptul”  homosexualilor de a-si expune dosurile in public devine dintr-odata mai drept decat dreptul femeii musulmane de a-si ascunde fata, potrivit traditiei. Decizia Frantei ar putea fi urmata de Olanda, Belgia si Spania, exact primele trei tari din lume unde, interesant, “dreptul” homosexualilor de a se casatori a fost admis.

Sa amintim ca tot Franta a interzis, de altfel, orice insemn religios, deci inclusiv Crucea, la gatul elevilor. Precedentul realizat, diversionist, asupra valul islamic ar putea fi urmat, oricand, de alte masuri de corijare a credintelor in public, de “reeducare” a credinciosilor care “ofenseaza” alte minoritati. Cum ar fi, sa nu va mire – deja s-a propus, interzicerea tragerii clopotelor. Si totusi, oamenii nu inteleg inca acest lucru. Dovada sondajul EuroNews ilustrat, spre comparatie, mai sus.

Sa ne mai mire ca tot in Franta se repeta violente de anul trecut si se instaureaza anarhia, dupa cum o descria Norman Spinrad in previzionara sa lucrare “Masinaria Rock’n Roll”?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Crucifixele din scoli si drepturile crestinilor si musulmanilor vs drepturile homosexualilor. De ce interzicerea valului islamic in Franta este o lege anticrestina, din arsenalul “reeducarii””

 1. […] Crucifixele din scoli si drepturile crestinilor si musulmanilor vs drepturile homosexualilor. De ce … Mon Jul 19, 2010 3:39 am Dupa cum stiti, Italia, sprijinita de Romania si lumea crestina europeana, a facut recurs la CEDO fata de decizia aberanta a Curtii Europene de a fi eliminate crucifixele din scolile italiene. In Romania, cu sprijinul miilor de credinciosi, Asociatia Pro Vita a reusit sa blocheze aceasta pretentie anticrestina, pentru care milita un individ ciudat sprijinit […] […]

 2. ana says:

  Am aflat o veste trista, parintele Mihail Stanciu a fost inlaturat din functia de staret de la man Antim. Voi stiti ceva?

 3. iuliana says:

  In CORAN—nu exista porunca valului—,valul,mınuşile,şi toate aceste bazaconii ,care transforma femeile ın SPERİETORİ-NİNJA-sunt inventzia mintzilor bolnave,paranoiace,DEPENDENTE DE SUBSTANTZE NARCOTİCE(DROGURİ),Şİ care nu au nici o legatura cu İSLAMUL-!!!
  IN TRECUTUL İSLAMULUİ NU A EXİSTAT UN ASTFEL DE VEŞMINT PT. FEMEİ,A FOST INVENTAT PE URMA,DE OAMENİ,NİCİDECUM -NU ESTE PORUNCA CORANULUİ-,DOAR BARBATZİİ ,CU O PARTE DİN TURBANUL DE PE CAP,IŞİ ACOPEREAU FATZA IN DEŞERT,PT. PROTECTZİE IN TİMPUL FURTUNİLOR DE NİSİP.TURBANUL DİN CAPUL BARBATZİLOR -ESTE O INFAŞURARE DE MATERİAL(FARA CUSATURİ–CARE ERA FOLOSİT CA GİULGİU(INFAŞURA CA PE MUMİE CORPUL DEFUNCTULUİ PE CIMPUL DE LUPTA/DEŞERT,INAİNTE DE A Fİ INGROPAT,NİCİ ACUM NU SE FOLOSESC COŞCİUGE,Cİ ACEST 5,6 m. DE MATERİAL CARE INAİNTE ERA -TURBANUL BARBATZİLOR),Şİ CARE SE MAİ POARTA IN SPECİAL IN İRAN/ Şİ AFGANİSTAN !!!
  CORANUL PORUNCEŞTE-ACOPERA/INVELEŞTE LOCURİLE RUŞİNOASE-!!!(LA CORP SE REFERA/NU UMBLA DEZBRACAT/,NİCİDECUM LA CE VEDEM INCA !!!—NU CA AŞA VREAU EU,AŞA EXPLİCA PROFESORİİ DR.IN İSLAM, IN FACULTATZİ—!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova