CURENTUL: Ex UASCR-istul Cristian Preda şi ex-procurorul comunist Monica Macovei vizeaza varful PDL. Cica Videanu “e umflat”. De acord. Dar ei cum sunt? :)

Fostul UASCR-ist Cristian Preda continua atacurile la adresa conducerii PDL, in speranta ca va fi si el in garnitura de schimb a partidului. (Dar se pare ca a gresit putin initialele. Nu e PCR, e PDL 🙂 – nota mea) Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Preda viseaza sa intre in flancul intai al conducerii PDL, partid pentru care nu a muncit nici macar o zi in teritoriu, asta daca nu punem la socoteala efortul depus pentru ca doamna Teo sa ajunga deputat, cu recomandarea sa calda. Si cum in partid nu prea are mari sanse sa fie sustinut pentru un post de conducere la varf , Cristian Preda face ceea ce stie el mai bine: acuza. Acuza partidul, acuza liderii partidului si politica dusa de acesta. Interesant este ca aceeasi lideri erau si atunci cand s-au facut listele pentru europarlamentare si nu i-am auzit nici pe Cristian Preda si nici pe Monica Macovei sa aibe obiectii in legatura cu legitimitatea liderilor PDL. Acum, din postura de europarlamentari ajunsi la Bruxelles gratie votului pe lista dat pentru PDL si nu individual pentru Preda sau Macovei, cei doi considera ca liderii partidului care au pierdut un vot in fata electoratului “nu trebuie sa se refugieze in partid”, dupa cum a precizat ieri seara, la o emisiune tv, Cristian Preda. “Daca pierzi batalia te duci acasa”, a mai completat el. Dar, daca n-ai participat niciodata la o batalie directa, oare nu ar trebui cel putin sa astepti sa participi la una si apoi sa comentezi? E o intrebare retorica desigur, deoarece atat Preda cat si Macovei considera ca in anumite privinte detin adevarul absolut, iar ceilalti trebuie sa se conformeze axiomelor emise de ei. Desigur, pentru orice guvern si pentru orice partid criticile pot fi constructive, dar pentru ca ele sa fie credibile nu trebuie sa ascunda, cel putin in cazul lui Preda, dorinta de a ajunge , cu orice pret, spre varful piramidei de conducere a partidului.

Citeaza acest articol pe saitul tau

Si poate si spre zarile comuniste, as adauga eu 🙂

Vezi si: Magistrul UASCR-istului Cristian Preda, “doctrinarul” Valeriu Stoica, cu stangu’n dreapta: “Pentru uteciştii de azi, simpla înţelegere a metamorfozei este electrizantă”

CURENTUL: Din categoria vuvuzelelor de partid, azi uaseceristul Cristian Preda şi amazoana Sulfina Barbu. De la PCR la GDS si apoi, pe lista, la PDL. Iar acum, de la PDL ţuşt la PSD. Adica inapoi la PCR.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “CURENTUL: Ex UASCR-istul Cristian Preda şi ex-procurorul comunist Monica Macovei vizeaza varful PDL. Cica Videanu “e umflat”. De acord. Dar ei cum sunt? :)”

  1. […] CURENTUL: Ex UASCR-istul Cristian Preda şi ex-procurorul comunist Monica Macovei vizeaza varful… Mon Jul 19, 2010 17:10 pm Fostul UASCR-ist Cristian Preda continua atacurile la adresa conducerii PDL, in speranta ca va fi si el in garnitura de schimb a partidului. Dar se pare ca a gresit putin initialele. Nu e PCR, e PDL 🙂 […]

  2. […] critici ai “intrarii pe liste”, dar altfel amandoi ajunsi in acest mod parazitar in Parlamentul European, Monica Macovei, membra asa numitului Grup “Civil” din PDL, provenit din GDS, si-a […]

  3. […] porcarie: propagandisti uaseceristi utecisti si comunisti, ca aparatcikii Mihai Razvan Ungureanu si Cristi Preda plus procuroarea comunista Monica Gherghescu Macovei, cea care a fost prezenta si partasa la […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova