Despre tembelism, de la Maries si Iliesiu la Ene si Rapcea, de la secta “Ayatollahului” Tismaneanu la MISA lui “Guru” Bivolaru. Unii cer eliminarea PD-L din PPE altii a Romaniei din URSS. Tare!, nimic de zis

Prioritate de dreapta observa cum Fenomenul Piata Universitatii a fost deturnat si intoxicat de farsori si saltimbanci din gasca lui Tismaneanu, pe de-o parte si, adaug eu, de alti epigoni si tembeli din asa-zisa “tabara adversa” dar care, prin scandalul pe care il fac pe la portile unor ambasade nu fac decat sa-i deserveasca cu abnegatie pe primii. Una peste alta, singura diferenta care pare sa-i desparta este apartenenta la sistem a primei gasti de tembeli spre deosebire de cea de a doua gasca de scandalagii. Despre Iliesiu si Maries, parazitii fostei Asociatii 21 Decembrie, scrie mai jos, foarte inspirat, Riddickro, aratand cum au ajuns in prostia lor cronica sa ameninte PD-L cu… eliminarea din PPE (!). Despre Ene, victima mineriadelor, si disidentul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut a lui Bivolaru, care si-a infiintat propria “Miscare” guruista, fostul meu avocat Rapcea (care, din nefericire, constat ca nu se poate ridica din mlastina yogo-new-age-ista in care se scalda –foto), am scris deja, oficial, dupa ce s-au aliat cu tovarasul lui Iliescu-KGB, Emil Constantinescu. Amestecand temele si persoanele intr-un maglavais gregar, inteleg ca acum reproseaza Statelor Unite ca sunt vinovate ca tatal lui Tismaneanu a intrat cu tancurile Armatei Rosii in Romania. Dar oare n-ar fi trebuit sa tina demonstratia asta intai in fata Ambasadei succesoarei URSS, Federatia Rusa, cea care, impreuna cu Tismaneanu Sr, Stalin si poporul rus, “libertate ne-au adus” (de asta s-or fi auto-denumit si ei “Miscarea pentru libertate”?)? Sau de acolo le-au venit indicatiile? Pentru a combate “tare” si a da “bine” in ochii neo-guruistilor naivi au mai pus-o de un protest de “demnitate nationala” si in fata ambasadei Israelului, ca “reprezentanti ai 4 milioane de victime” (pai asta zice si Iliesiu ca e!). Motiv pentru care vad ca sunt laudati in Tricolorul unui alt mascarici. Daca stam sa ne gandim ca, potrivit disidentului veritabil Dan Petrescu, “Romania Mare” a lui Vadim Tudor a fost infiintata cu aprobarea lui Petre Roman si tiparita cu sprijinul lui Andrei Plesu (si el fost pe la o “Miscare”, Transcedentala, in timp ce era si la Partid, prilej de lacrimi si telenovele pe la poarta lui Ceausescu), nu pot decat sa constat ca au ajuns departe cu “demnitatea nationala”, nimic de zis!…

Despre tembelism

Nişte grupuri gălăgioase, despre care încep să am din ce în ce mai multe dubii, au întocmit un comunicat, pe care l-au reluat:

Solicitam imperativ adoptarea de către Guvern, cât mai curând posibil, a unei ordonanţe de urgenţă privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter comunist sau criptocomunist şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea crimelor comuniste şi neocomuniste, inclusiv crime contra păcii şi omenirii.

Că de nu…

Domnule Prim-Ministru, Preşedinte al PD-L, VĂ CEREM IMPERATIV SĂ RĂSPUNDEŢI FAVORABIL, PÂNĂ LUNI, 9 AUGUST 2010, ACESTUI APEL lansat în 14 Iulie 2010.
În caz contrar, vă vom cere DEMISIA DE ONOARE din fruntea PD-L atât dvs cât şi altor fruntaşi ai PD-L, precum doamnele Monica Macovei, Roberta Anastase sau domnii Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, Sever Voinescu, Cristian Preda sau Gheorghe Flutur.
PARTIDUL DEMOCRAT-LIBERAL SE PRETINDE ANTITOTALITAR ŞI ESTE MEMBRU AL PARTIDULUI POPULAR EUROPEAN (PPE), RESPECTIV CEA MAI LARGĂ FAMILIE POLITICĂ ANTICOMUNISTĂ DIN EUROPA.
ÎN SITUAŢIA ÎN CARE NU VEŢI RĂSPUNDE FAVORABIL ACESTUI APEL PÂNĂ LUNI 9 AUGUST 2010, MARŢI 10 AUGUST 2010 ÎI VOM CERE D-LUI WILFRIED MARTENS, PREŞEDINTELE PARTIDULUI POPULAR EUROPEAN, SĂ DEMAREZE PROCEDURILE PENTRU EXCLUDEREA PD-L DIN PPE AVÂND ÎN VEDERE CĂ, NERĂSPUNZÂND APELURILOR NOASTRE, GUVERNUL PD-L SE DOVEDEŞTE A FI PRO-TOTALITAR (acum, în 2010, în condiţiile în care guvernul PSD s-a dovedit a fi antitotalitar în 2002).

Bey, păcălicilor… aveţi prea multe iluzii despre “anticomunismul” PPE.

Ia vedeţi-l pe tovarăşul Barroso, pe vremurile lui de revoluţionar maoist comunist:

Publicat de Riddick, vineri, august 06, 2010

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Despre tembelism, de la Maries si Iliesiu la Ene si Rapcea, de la secta “Ayatollahului” Tismaneanu la MISA lui “Guru” Bivolaru. Unii cer eliminarea PD-L din PPE altii a Romaniei din URSS. Tare!, nimic de zis”

 1. […] Despre tembelism, de la Maries si Iliesiu la Ene si Rapcea, de la secta “Ayatollahului” … Mon Aug 09, 2010 0:19 am Daca stam sa ne gandim ca, potrivit disidentului veritabil Dan Petrescu, "Romania Mare" a lui Vadim Tudor a fost infiintata cu aprobarea lui Petre Roman si tiparita cu sprijinul lui Andrei Plesu (si el fost pe la o "Miscare", Transcedentala, in timp ce era si la Partid, prilej de lacrimi si telenovele pe la poarta […] […]

 2. uniristu' says:

  am vazut ca sufera rau mr. rapcea ca l-ati atentat la “absolut”. Doamne fereste si de broscute din astea … Doamne ajuta!

 3. anamaria says:

  Si uite asa mi-a venit inima la loc.
  Credeam ca…doar de la departare se vede bine.
  Multumesc.

 4. anamaria says:

  Explicatie din vechime:dupa stiinta mea,atat cata este ea in momentul de fata:nici un Dac Liber nu “a fost prins stand cu picioarele incrucisate in absolut”.
  Imortalizarile lor(oriunde in lumea larga-se poate verifica cu usurinta) sunt mereu in pozitie orto-statica.ORTO!
  Parere personala:Poate ar fi bine sa mai puneti ,din cand in cand, si “poze cu stra-bunicii nostri” spre aducere aminte.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova