Unde a fost internat Patriciu la Venetia: Spitalul de lux Angelo. Diagnostic: ulcer. Pe 4 august era inca la pat. Anterior internarii la Ospedale Dell’Angelo di Venezia-Mestre trecuse si pe la spitalul Santi Giovanni e Paolo. INFO / FOTO

Il Gazzettino scrie că miliardarul Dinu Patriciu s-a internat de urgentă la Spitalul ultra-luxos Angelo din Venezia (foto) cu o criza de ulcer

Cu titlul Magnate romeno ricoverato in chirurgia Il Gazzettino scrie că un miliardar român, printre cei 500 cei mai bogati din lume, identificat drept “P.D.”, s-a internat de urgentă la un spital din Venetia, pentru o criză de ulcer, insotit de medicul sau privat.

Iată ce scrie Il Gazzettino din 4 august:

Un miliardar – în euro – de origine română, este internat în secţia de Chirurgie a Spitalului Angelo.

P.D., de 60 de ani, s-a prezentat la serviciul de Urgenţă cu medicul său personal şi a fost imediat internat pentru o suspectă hemoragie gastrică. Vestea că în spital a sosit un magnat al petrolului s-a răspândit cu rapiditate. Acesta figurează printre cei 500 cei mai bogaţi oameni din lume, potrivit clasificării revistei Forbes. P.D, aflat în vacanţă la Venezia cu yachtul său şi însoţit de medicul personal, s-a simţit rău după o cină şi a fost consultat la spitalul Santi Giovanni e Paolo. De aici a fost apoi transferat la Angelo unde medicii au decis să-l interneze în aşteptarea rezultatelor analizelor.

Nu ar trebui să fie nimic grav întrucât, din câte se ştie, P.D. ar suferi doar de un banal ulcer, de altfel ţinut în mod constant sub control. Aşadar, nu se întrevăd intervenţii chirurgicale la orizont, ci doar o monitorizare a stării de sănătate a ilustrului oaspete care şi-a construit o avere de pe urma petrolului.

Stirea privind magnatul petrolului internat la Chirurgie a făcut ocolul spitalului stârnind cele mai nebuneşti fantezii şi există unii care chiar speră într-o donaţie consistentă de aparaturi pentru vreo secţie a spitalului.

Sursa: Gazeta Romaneasca

Vezi si: Pe moarte la Venetia. Patriciu s-a intoxicat cu stridii, caviar si fructe de mare chiar de ziua lui, sub ochii lui Nastase, Tariceanu, Roman, Rosca si Plesu. Milionar degeaba: fructele de mare (ma rog, unele) nu se mananca in lunile fara litera “r”

Mogulii, intre metafizica si spital. Vintu da in Basescu si Patriciu se spitalizeaza de urgenta chiar de ziua lui

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Unde a fost internat Patriciu la Venetia: Spitalul de lux Angelo. Diagnostic: ulcer. Pe 4 august era inca la pat. Anterior internarii la Ospedale Dell’Angelo di Venezia-Mestre trecuse si pe la spitalul Santi Giovanni e Paolo. INFO / FOTO”

  1. […] Unde a fost internat Patriciu la Venetia: Spitalul Angelo. Diagnostic: ulcer. Pe 4 august era inca l… Tue Aug 10, 2010 18:47 pm Stirea privind magnatul petrolului internat la Chirurgie a făcut ocolul spitalului stârnind cele mai nebuneşti fantezii şi există unii care chiar speră într-o donaţie consistentă de aparaturi pentru vreo secţie a spitalului. […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova