Operatiunea Huiduieli la Basescu, o intreprindere lamentabila. Realitatea TV a suprapus aceleasi huiduieli si fluieraturi la inceputul si sfarsitul “stirii” de la Constanta. Dupa experienta cu FNI, Vintu ii crede prosti pe toti romanii. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Operatiunea Huiduieli la Basescu, o intreprindere lamentabila. Realitatea TV a suprapus aceleasi huiduieli si fluieraturi la inceputul si sfarsitul “stirii” de la Constanta. Dupa experienta cu FNI, Vintu ii crede prosti pe toti romanii. VIDEO”

 1. […] Operatiunea Huiduieli la Basescu, o intreprindere lamentabila. Realitatea TV a suprapus aceleasi hui… Mon Aug 16, 2010 7:00 am Comentariile sunt de prisos. Ascultati cu atentie banda sonora. Aceleasi huiduieli contrafacute si la inceputul si la sfarsitul "stirii". Pentru detalii, cititi despre anatomia unei diversiuni aici. […]

 2. Azbest says:

  E incredbil. Ar trebui sa faca cineva un split mai exact si sa-l puna pe youtube sa vada toata lumea…

 3. Aura says:

  La faza asta, daca as fi in locul lui Vantu sau al lui Vociculescu i-as da afara pe idiotiii aia care sunt nu numai ticalosi, ci si prosti. Atat de prosti incat aduc mai multe deservicii mogulilor, jignind inteligenta tuturor. In loc sa creeze starea de spirit in defavoarea lui Basescu obtin exact contrariul. Pana si un copil de gradinita isi da seama de facatura: huiduielile se aud extrem de clar, mai bine decat ce spune Basescu, semn ca zgomotul a fost captat cu ajutorul microfoanelor, dar imaginile cu nemultumitii lipsesc. Pai, daca au avut microfoane sa capteze rumoarea atat de clar, unde de ce nu sunt si camerele pe multimea agitata? Chiar nu s-a gasit niciun telefon mobil care sa fi surprins pe cei care huiduiau?
  Cum naiba le trece unora prin minte ca pot obtine rezultate din asemenea incercari ordinare de a prezenta o realitate contrafacuta? Cred ca la asemena manevre junalistii nu mai participa, ci ele sunt lasate strict in seama securistilor din slujba mogulilor, depasiti demult de realitate. Tovarasi, iesiti la pensie sau upgradati-va tehnicile de manipulare si dezinformare, caci nici masa de manevra nu mai e aceeasi!

 4. miha says:

  ce diletanti !!!! aud aplauze aproape dar in imagine nimeni dintre cei prezenti nu o face, aud huiduieli la inceputul discursului dar Basescu se uita pe foaie, nici nu clipeste ori atunci cand auzi ceva ridici instinctiv privirea. Nici expresia celorlalti dintre oficiali nu difera. Facatura si gata.

 5. VR says:

  Exact. Probabil data viitoare o sa tocmeasca totusi niste … huiduiaci 🙂

 6. un curios says:

  Am auzit la radio discursul presedintelui Traian Basescu. Nu a fost huiduit. De ce numai la Realitatea, dupa cateva ore, s-au auzit huiduieli? Regret ca mi-am pierdut vremea urmarind emisiunea! Ii apreciam pe invitati… Dar Cosmin Prelipceanu a scazut mai mult in ochii mei. Si Realitatea tv.

 7. un curios says:

  Pardon! Cosmin Prelipceanu a scazut si mai mult in ochii mei!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova