StareaPresei.ro a analizat in locul CNA sesizarea Roncea.ro in cazul huiduielilor la Basescu si a ajuns la concluzia fireasca: manipulare ordinara. Realitatea TV si Antenele au distorsionat transmisia de la Constanta. VIDEO


Victor Roncea a ascultat cu atentie fundalul sonor de la niste clipuri de pe Internet si a ajuns la concluzia corecta: de Sfanta Maria Mare, de asemenea Ziua Marinei, Traian Basescu nu a fost huiduit.

Huiduielile si fluieraturile prezente pe clipurile video uploadate de catre Realitatea TV si Antena 3 sunt niste falsuri, adaugate din butoane de baietii de la tehnic de la cele doua televiziuni.

Care din acest motiv continua sa fie tembelviziuni teroriste, ce dezinformeaza si intoxica opinia publica. Fapt care nu are nici o legatura cu rolul presei, de a informa corect ce se intampla.

Am ascultat cu atentie de mai multe ori, apoi am pus in succesiunea A3 – RTV – clipul original, facand un colaj din cele trei secvente in care Traian Basescu isi termina discursul, isi strange foile si pleaca de langa microfon.

Antena 3 a dat o asa-zisa inregistrare neprelucrata, in care se aude, pe fundal, cum isi termina seful statului discursul, in timp ce sunt filmati niste oameni aplaudand. De undeva, din eter, se aud cateva huiduieli. Nici unul dintre cei filmati nu huiduie si nici nu fluiera.

Realitatea TV este si mai penibila: arata finalul discursului sefului statului, face o taietura grosolana, apoi arata niste oameni aplaudand si baga la greu huiduieli si fluieraturi.

Atentie: sunt alte huiduieli si alte fluieraturi decat pe Antena 3, cand in mod normal ar fi trebuit sa se auda exact aceleasi semne de dezaprobare din public. Aceasta demonstreaza clar falsul.

Probabil ca ambele tembelviziuni au folosit arhive cu huiduieli si fluieraturi si le-au suprapus peste finalul discursului basescian, cu mai multa sau mai putina inteligenta. Nu s-au si vorbit insa intre ele, ca sa falsifice coloana sonora originala la fel.

Care se aude exact cum a fost in ultimele secunde ale colajului pe care l-am facut. Colaj ce demonstreaza cu prisosinta falsul facut de niste asa-zise organe de presa.

Concluzia la StareaPresei.ro

Vezi si Operatiunea Huiduieli la Basescu, o intreprindere lamentabila. Realitatea TV a suprapus aceleasi huiduieli si fluieraturi la inceputul si sfarsitul “stirii” de la Constanta. Dupa experienta cu FNI, Vintu ii crede prosti pe toti romanii. VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova