Familia lui Mile Carpenisan, haituita de BRD pentru o datorie a jurnalistului de 6000 de euro. Daca BRD e atat de lovita de criza incat nu poate sterge datoria Cavalerului Ordinului Serviciul Credincios al Romaniei, Dan Voiculescu ar putea?

“Adevarul” informa zilele trecuta ca BRD l-a dat in judecata post-mortem pe regretatul nostru coleg Mile Carpenisan pentru a-l “executa” silit. Astazi, revine cu o stire “in exclusivitate”, cum ca “Mile Cărpenişan a câştigat de dincolo de moarte războiul cu recuperatorii de credite BRD”. Suntem informati ca BRD l-a dat în judecată pe jurnalistul de război Mile Cărpenişan pentru că acesta “nu şi-a mai plătit ratele la două dintre credite” dar “magistraţii timişoreni au refuzat să-l execute silit pe jurnalist”. “Ei au respins solicitarea de executare silită pe numele Mile Cărpenişan. „Mile Cărpenişan nu poate fi executat silit deoarece a decedat, iar banca trebuie să se îndrepte împotriva beneficiarilor dreptului de succesiune”, se arată în motivarea judecătoarei Magdalena Dietrich”, conform ziarului “Adevarul”. Fara sa sesizeze esenta acestei hotarari, autorul articolului clameaza grabit ca “Mile a castigat batalia”. In fapt, datoria a fost transmisa spre executare familiei, parintilor batrani si tinerei sotii.

Daca la Banca Romana pentru Dezvoltarea – Groupe Societe Generale s-ar gasi cineva sa analizeze situatia cu cap ar trebui sa anuleze imediat datoria jurnalistului decorat post-mortem cu Ordinul “Serviciul Credincios” in grad de Cavaler de catre presedintele Traian Basescu, si apoi sa dea un comunicat. “In semn de recunoştinţă şi apreciere pentru obiectivitatea şi profesionalismul de excepţie prin care a contribuit la corecta informare a opiniei publice româneşti asupra evenimentelor din mai multe zone de conflict ale lumii”, dupa cum sta scris in comunicatul legat de conferirea Ordinului, si BRD ar putea sa stearga aceasta datorie. Daca nu se poate, din motive de “criza”, atunci jurnalistii cu suflet din tara asta ar trebui sa lanseze o subscriptie publica pentru plata datoriei. Sau, daca domnul mogul Dan Voiculescu, pe langa bustul pe care i l-a ridicat, vrea sa demonstreze cu adevarat ceva, ar putea sa scoata din buzunarul lui de miliardar aceasta suma infima si sa ajute familia jurnalistului care a facut faimoasa televiziunea Antena 1 pe teatrele de razboi din intreaga lume.

Premiul Mile Carpenisan pentru curaj si excelenta in jurnalism, in valoare de 1000 de euro, a fost oferit anul acesta de catre Civic Media, o asociatie non-profit, operatorului Dan Nitescu de la Antene. Va putea Dan Voiculescu sa premieze memoria lui Mile Carpenisan cu 6000 de euro, cat cere BRD?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Familia lui Mile Carpenisan, haituita de BRD pentru o datorie a jurnalistului de 6000 de euro. Daca BRD e atat de lovita de criza incat nu poate sterge datoria Cavalerului Ordinului Serviciul Credincios al Romaniei, Dan Voiculescu ar putea?”

 1. KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

  BRD = GUNOAJE
  DACA MILE JERA GERMAN, AMERICAN, ETC ALTA JERA SITUATIA…
  MILE II SUPARA PE ACESTIA SI MORT!
  BRAVO MILE ACOLO UNDE JESTI ACUM II SUPER INCA PE ACESTE LEPRE INTERNATIONALE
  INTREBARE PT GUNOAJELE CARE VOR SARI IN APARAREA GUNOAJELOR BRD:
  CINE A PLATIT DISTRUGERI DE MLD DE EURO CE AU FOST FACUTE DE ATACUL CRIMINAL IMPOTRIVA UNEI TARI SARACE CARE VROIA SA ISI APERE TERITORIUL ADICA JUGOSLAVIJA, VA ASCULT
  HAJ SIKTIR GUNOAJELOR!

 2. […] Familia lui Mile Carpenisan, haituita de BRD pentru o datorie a jurnalistului de 6000 de euro. Daca … Tue Sep 07, 2010 15:15 pm Premiul Mile Carpenisan pentru curaj si excelenta in jurnalism, in valoare de 1000 de euro, a fost oferit anul acesta de catre Civic Media, o asociatie non-profit, operatorului Dan Nitescu de la Antene. Va putea Dan Voiculescu sa premieze memoria lui Mile Carpenisan cu 6000 de euro, cat cere BRD? […]

 3. cineva says:

  BRD = Banca … Europeana.

  Oare unde sunt cele 5 miliarde de euroi pe care i-a “furat” un broker acu 3-4 ani? 🙂

 4. Imprumuturile bancare sunt asigurate pentru astfel de accidente, iar practica asigurarii imprumuturilor sunt impamantenite in majoritatea bancilor. Ma mir ca BRD nu practica o procedura similara.
  Voiculescu chiar ar putea castiga imagine daca ar face acest gest. Cred ca il va face.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova