Monica Macovei, “incoruptibila” cu odrasla in puf la Londra, l-a transformat pe “guru” Bivolaru in “refugiat politic” in Suedia. LumeaJustitiei.ro o acuza pe euro-navetista de tradarea intereselor Romaniei si ale Justitiei nationale. DOC

In continuarea dezvaluirilor facute de fostul procuror general al Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, George Bălan, privind implicarea Monicai Macovei in salvarea MISA si a lui “Guru” Bivolaru, LumeaJustitie.ro publica si un document relevant privind activitatea fostului procuror comunist devenit ministru de Justitiei al GDS. Intr-un Raport de activitate al Inspectiei Judiciare care a vizat perioada 1 ianuarie -1 august 2006, se afirma, privind controale efectuate de inspectorii CSM, ca: ”Verificarile au fost efectuate la solicitarea ministrului Justitiei si au vizat cazul Bivolaru, extradat pe motive politice. S-a constatat ca extradarea pe motive politice nu poate fi imputata judecatorilor si procurorilor, iar reprezentantii autoritatilor statului, prin afirmatiile facute, in sensul ca instantele ar trebui sa-l achite pe inculpat, au creat grave imixtiuni in activitatea procurorilor si judecatorilor”.

Iata cum se dovedeste ca procurorii care au lucrat la cazul ”MISA-Bivolaru”, precum si judecatorii care au avut dosarul acestuia in solutionare, au suportat o serie de presiuni facute de factorul politic, prin marea luptatoare anticoruptie a vremurilor postdecembriste, Monica Macovei – ministru al Justitiei in perioada in care s-a efectuat controlul Inspectiei CSM, afirma colegii mei Adina Anghelescu si Razvan Savalicu, asertiune la care subscriu in totalitate..

Continuarea la LumeaJustitiei.ro

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova