In sfarsit, m-am mutat la casa noua. De la porumbei si stancute la pescarusi si ratuste. Noile portaluri ale ziaristilor online vor fi lansate in aceasta toamna

M-am mutat, in sfarsit, si inca desfac cutiile cu carti. Sacii cu ziare i-am depozitat deja in garaj. Imi cer scuze pentru activitatea mai redusa de pe Roncea.ro, tuturor cititorilor si, de asemenea, celor care mi-au scris saptamana aceasta si nu le-am raspuns inca. Am lasat ceva mai departe zumzaiala, porumbeii si stancutele din Piata Rosetti pentru linistea, pescarusii si ratusetele de pe lac. Acum pot sa ma ocup mai cu spor de cele doua portaluri la care lucrez simultan, pentru a le lansa in toamna aceasta. Doamne, ajuta!

PS: Azi mi-am luat si florile 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “In sfarsit, m-am mutat la casa noua. De la porumbei si stancute la pescarusi si ratuste. Noile portaluri ale ziaristilor online vor fi lansate in aceasta toamna”

  1. Aura says:

    sa-ti stapanesti sanatos casuta si multa inspiratie!

  2. Madalin says:

    Felicitari pt casa noua si s-o locuiti sanatos ! O casa noua, o viata noua, nu ? Va urez sa fie mai buna 🙂

  3. karmapolice says:

    sa fii sanatos in casa noua

  4. ca says:

    🙂 Întâmplător am frecventat,cu mulţi ani în urmă , strada Maria Rosetti …ce timpuri! Eu unul nu aşi fi dat porumbeii şi stăncuţele pe ţânţari 🙂 Sper ca răţuştele şi pescăruşii să componsesze în un fel sau altul necazul provocat de ţânţari :-))))) Să vă fie de bine !

  5. VR says:

    Multumesc, tuturor!!!

  6. Licurici says:

    Domnul sa va binecuvinteze noua casa!
    Nu uitati sa faceti sfestanie! 🙂

  7. maria petrascu says:

    Ma bucur din tot sufeltul pentru tine, Victore! Liniste sufleteasca, sanatate multa, spor la tot ce faci, putere in spirit si multa tihna in casa cea noua. Doamne ajuta!

  8. Carmen says:

    Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! F frumos se vede de pe terasa ta! Spor la treaba – atit cu despachetatul/ aranjatul, cit si pentru cele 2 portaluri! Sanatate, in primul rind, apoi liniste in suflet si (tot) ce-ti mai doresti!

  9. anamaria says:

    Dumnezeu cu dvs.Si Lumina.
    Sa aveti grija de flori.
    Gradinarii sunt cei care aduc vestile bune.

  10. floarea says:

    Dle Roncea,
    si eu m-am mutat din Piata Rosetti acum 3 saptamani si deja sunt nostalgica… n-o sa ne mai intalnim la alimentara din colt…
    Va doresc sa va simtiti cat mai bine in noua casa, mult mai bine decat sunt eu acum!
    Doamne ajuta!

    ps: vreau sa va asigur de toata admiratia mea pentru felul in care ati publicat toate comentariile mele din ultimul an, chiar daca multe erau poate enervante. Mult succes in continuare in activitatea dvs de ziarist. Daca mai ajungeti la Parintele Iustin, va rog sarutati-i mana si pentru mine

  11. Dan Enescu UK says:

    Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze noua casa!
    Dar mai ales vara …
    sa fie un bun negociator in … relatia cu tzintzarii!
    Doamne ajuta si multa bafta!

  12. VR says:

    Multumesc inca o data, tuturor, pentru gandurile bune. Dumnezeu si ingerii pazitori sa va apere si rasplateasca, tot asa cum au facut-o si cu mine, pacatosul Victor!

  13. Razvan says:

    Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Stiu ce sentiment ai cand termini!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova