Cati purici va face Turcescu la B1? Unul singur dar maaare. Elevul lui Dan Puric: “De unde stim noi ca Dumnezeu nu e imbracat in haina de piele?” A inceput campania “monstrisori de toamna” la B1 TV: Scufita cu barba rosie si Lupea

Un Puric pe micul ecran! Si n-am pliciul la mine… Cu ce se putea relansa “independentul” Turcescu? Vintu nu s-a gandit sa-i dea vreo exclusivitate asa ca a venit atat de plictisitorul “salvator al neamului”, bietul Dan Puric cu banda lui tocita pusa la infinit. Intr-un fel, ma bucur. Zilele trecute un om foarte, foarte important si foarte, foarte inteligent m-a intrebat brusc: “Ce parere ai despre Dan Puric?”. I-am dat raspunsul imediat, la secunda: “Un farsor! Speculeaza credinta oamenilor simpli”. Nu stiam ce va urma: pierd sau nu pierd. A zambit larg si mi-a spus: “Asa m-am gandit si eu dupa ce l-am vazut de-atatea ori la Turcescu. Erau sa ma pacaleasca!”. Asa ca tovarase Puric, dai cu Turcescu inainte! Si invers, fruntas Turcescu! Ca asa ajutati foarte mult la “luminarea poporului” asupra adevaratelor voastre fete de dupa mastile atat de bine fardate (Apropos de fard: o sa va spun intr-o zi cand m-am oripilat de Turcescu care mi-era oarecum simpatic pe vremuri). Dati-i inainte!

A, btw, poate explica profundu’ Puric, omul mumos si “credincios”, cum e sa stea cu un mic satanist tembel la “dialog intelectual”. Sa citim ce mai zice “VIP”-ul Turcescu in cautare de nemurire, intervievat de revista Maximum Rock:

Biserica si muzica rock

Foarte multa lume asociaza rock-ul cu satanistii. Cum vezi relatia dintre biserica si muzica rock?

Robert Turcescu: Asocierea intre muzica rock si satanisti e o prostie de pe vremea lui Ceausescu ramasa in constiinta unora dintre romanii de varsta a 3-a. Eu mi-as dori sa-i vad pe cei din biserica mai deschisi fata de cei care asculta rock si metal. In definitiv si acei care asculta astfel de muzica tot oile Domnului sunt, si mai mult, de unde stim noi ca Dumnezeu nu asculta muzica rock sau nu e imbracat in haina de piele?

Tare, nu?! “Ce teribilist inteligent, draga!” 🙂

Tot azi aflu de la fatuca care a dat ceasul inainte la Chisinau ca se mai lanseaza o emisiune la B1. Cand ma uit la poza, sa ma speriu nu alta. Am crezut ca este o reclama la expozitia “O, monstri dragi!…”. Cand colo, nu. Ce sa vezi? Deontologii molfaiti de la EvZ, Scufita cu barba rosie si Lupea. Nu s-au uitat in oglinda? 🙂 Si primul lor invitat: Caartarescu! Poate asta-i secretul ca sa le urce audienta, pana la O macar: mutrele lor! 🙂

PS: Am multi prieteni la B1TV. De aceea imi si permit sa le spun, spre binele lor si a celei ce a fost, pana mai ieri, o foarte simpatica televiziune: combinatia cu EvZ este o greseala. Politica, ideologica, jurnalistica. Si o sa o demonstreze, cat de curand, audienta: “vocea poporului”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Cati purici va face Turcescu la B1? Unul singur dar maaare. Elevul lui Dan Puric: “De unde stim noi ca Dumnezeu nu e imbracat in haina de piele?” A inceput campania “monstrisori de toamna” la B1 TV: Scufita cu barba rosie si Lupea”

  1. Bacauanul says:

    Vina noastră sau vina lui Mircea Cărtărescu?
    https://www.ioncoja.ro/2008/01/vina-noastra-sau-vina-lui-mircea-cartarescu/

  2. Ionut says:

    Victor, când te iei de Puric trebuie să avansezi texte mai consistente, că Puric e totuşi o autoritate morală şi se exprimă coerent. Merită măcar adversari pe măsură. Reţine că el turează motorul în relanti şi nu spune nici jumate din cât ştie şi din cât gândeşte. De Turcescu însă poţi zice oricum, oricât, căci fie ai dreptate, fie nu contează.

  3. cineva says:

    Puric, autoritate morala ? :))
    Stie si gandeste mult PENTRU CINE ? Pentru bine nostru si al ortodoxismului ?

    “Pomul se cunoasta dupa roadele sale”

  4. Iustina says:

    Autoritate morala….Hai, hai sa nu vorbim vorbe! Un puric tot puric ramane. Ar vrea dansul sa fie elefant… In nici un caz domnul Puric nu ne poate prosti. Nici Patapievici desi “zboara in bataia sagetii” dar stie sa ocoleasca bine tinta si sa supravietuiasca “miraculos”. A se vedea gestul domniei sale repetat intr-un mod enervant, chiar stereotip prin care-si tot trage de-o ureche atunci cand dialogheaza cu vreun invitat. E un comportament de negare clar! Pasarea pe limba ei piere…Sunt unele alegeri in viata care ne costa foarte scump. Din pacate, alegerile unor astel de contemporani ne costa pe mai multi, pentru ca ne trag dupa ei in jos. Sa fim demni si sa judecam drept!

  5. stelu says:

    am avut ocazia sa-l propun pe dl ion iliescu sa candideze pentru marea adunare nationala-eram impresionat de inteligenta sa.Sunt dezamagit total de evolutia sa,evolutie care contrazice orice logica-astfel ca ma mir cum a putut ajunge presedintele Romaniei.Isi da cu parerea total aiurea si se vede ca este atins de bolile batranetii,boli care l-ar face respectabil,daca s-ar abtine de la comentarii !! PeB1 tv a aparut dl . senator mihalache un racnitor care nu stie altceva decat demiterea dlui. presedinte Basescu,cu o insistenta de un comic specific comentatorilor usl. O alta “sirena” a usl, in emisiunea dlui.Turcescu a practicat ,cu mult tupeu un bruiaj specific gastelor si altor macaitoare si cotofene.A trebuit sa-l oblige pe dl.Turcescu sa-i promita ca nu o va mai invita la emisiunile sale! USL nu este capabil sa trimita la emisiuni oameni cu 7 ani de acasa,care sa aiba la modul real capacitatea de a expune corect esenta unui fenomen sau eveniment.

  6. judex says:

    L-am urmarit pe dl.confer.sova intr-un speach care aminteste de numele purtatde avocati in dreptul roman:”latrator-latratores” !S-a comportat exact ca acum 2200 de ani in Roma antica de un latrator! Pentru a constata un plagiat ordinar! Dupa dl. sova,care habar nu are ce inseamna un doctorat la o materie tehnica fata de “stiinta juridica”care se insusesete in 3ani si ceva ,fata de medicina ,de exemplu,care solicita 6 ani,urmati de en studiu permanent ,dublat de verificari si examene.Competenta acestui sova ,chiar dublata de titlu de “doctor” este gradinita fata de disciplinile tehnice,medicale,stiintifice.Asa ca stimate “latrator” sa nu indraznesti sa te compari cu un fizician,chimist sau inginer.De altfel “stiinta ” de care dati dovada ne costa la CEDO miliarde de euro si nu platiti ,cum ar fi normal,nici un cent.Din punct de vedere stiintific ,va rog sa judecati singur ce valoare aveti.Ce castigati,astaeste aberatie!!! Aparati o caricatura,numita ,din pacate,victor ponta-rusinea neamului!

  7. stelu says:

    reprezentantii USL ,din emisiunile Dvs au farmecul NKVdistilor ,care faceau educatie politica in GULAGURILErusesti din siberia si extremul nord. Se vede cum isi dau silinta sa-l apere pe cel care cu nerusinare isi aroga titlul de “Doctor”.Se folosesc argumente ,ca te si miri din ce creer atrofiat au emanat.Parchetul general ar trebui sa verifice cum castiga avocatul sova de pe urma “clientilor”pregatiti de USL.

  8. lulu says:

    Avem un guvern adus de la spitalul 9 !

  9. ION says:

    b1tv instiga la violenta .oare ce fac institutiile statului?
    asteapta ordine de sus?
    tucescu.cristoiu,pora,boagiu,instiga bucurestenii sa iasa in strada.
    pote ii cotogenesc pe ei daca vin in piata

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova