VIDEO: Dan Puric despre Angajamentul sau la Securitate, martiri, si cum trebuie secretarul Clubului de la Roma din Bucuresti, Calin Georgescu, sa ajunga prim ministru

You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “VIDEO: Dan Puric despre Angajamentul sau la Securitate, martiri, si cum trebuie secretarul Clubului de la Roma din Bucuresti, Calin Georgescu, sa ajunga prim ministru”

 1. eu says:

  ca sa stii, caci oricum nu vei publica comentariul, ca esti neserios – nu iti asumi niciodata ceva, profesionistule… esti pac-pac, nasol rau!

  am publicat mai multe comentarii, niciodata nu le-ai publicat. de ce? pentru ca esti nasol. doar cine te pupa-n fund apare pe aici. diversiune, sa vaza oamenii, ailalti, ca toti sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

  nu e frumos. gandeste-te ca tu esti intr-ale credintei, asa sustii…
  gandeste-te bine, te prezinti ortodox, te afisesti cu mari duhovnici, dar poate dar sa dai bine. esti simpatic mai Victor, ai o forta de munca teribila. investeste in tine, lucreaza atent, frumos, delicat… ai mare grija.

  nu te juca. aide grija.
  noi te stim cine esti. promiteai si tu, dar te-ai dus la fund.

  fii sincer cu tine, fii cu bagare de seama – caci in fond e mantuirea ta si a mea in joc. ti-o risti pt astfel de vorbe?

  chiar nu stii ca te inseli in cazul lui Puric? sau faci pe… ? treaba ta.
  sa stii ca adresa de mail e valida. deci, daca te lasa inima, saluta-ma!

  sa ne traiesti, ca ne trebuiesti!

 2. VR says:

  Te-ai gandit ca tu te inseli?

 3. Micu Daniel says:

  Păi ce? trebuiește mereu să fim întru consens? De aceea îmi permit să vă întreb: ce aveți cu Dan Puric și care este principalul motiv al acestei atitudini și cum se justifică el, stricto sensu. Dan Puric nu-mi este foarte simpatic, dar până acum iată ce cred: cred că greșește! De ce greșește? părerea mea este că încearcă, destul de stilizat, să-i convingă pe niște unii imbecili cu diplome, că Isus a murit și pentru ei. Felul în care o face Dan Puric este însă unul care ține de lumesc. Isus nu este nici măcar catolic și nici ortodocs nu prea cred, că nu-și trăgea leafă de la buget… atât deocamdată!

 4. VR says:

  Imi pare rau dar nu discut cu prosti care stalcesc numele Mantuitorului si-si bat joc de El!

 5. Micu Daniel says:

  Victor Roncea, cine și-a bătut joc de Mântuitor? Eu sau acei care iau leafă de la buget? Te rog să fii mai explicit, în ce constă batjocura mea? Fii mai concis.

 6. VR says:

  Iisus este numele Mantuitorului. In rest, nu gust glumele pe seama Lui.

 7. eu says:

  e prima data sau a doua, de cand ai blogul, cand imi vad comentariul publicat.
  sa stii ca m-am gandit de mult, Victor, ca poate ma insel in cazul lui Dan. dar nu e asa, atata cat poate omul sa distinga. Dumnezeu stie mai multe decat noi.

  cert e ca tu esti uracios, invidios pe el. se simte de la o posta. si nu esti sincer cand faci afirmatiile acestea. esti fals, Victor, si de aceea mesajul tau nu prinde.
  e urat ce faci. astea nu-s faptele credintei.
  bai Victore, ai mare grija. n-o sa castigi nimic cu lucrurile astea.

  te vrem al nostru.
  cineva din ceata alorlalti… ii stii bine 🙂 🙂 🙂

 8. VR says:

  Bine-bine, m-ai convins. O sa ma fac mai frumos! Imi pun si eu parul pe moate ca Puric si-mi dau cu o tona de fard ca Turcescu! :)))
  Pentru ce sa fiu invidios, ca eu nu ma innebunesc dupa ce stie el mai bine sa faca?! Nici nu dansez nici nu mimez :). Ar trebui sa se opreasca aici, ca-n rest isi iese din rol. Am inceput sa inteleg de ce e atat de bun prieten cu “printul” Duda: amandoi in roluri mari, amandoi turnatori!

 9. floarea says:

  @eu,
  sunteti mai multi?

  va sigur ca si eu sunt invidioasa pe acel imputit de puric de nu mai pot!
  dlor ” eu”, ramaneti in tabara dvs de spurcati si nu incercati sa-i contaminati si pe altii!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova