VIDEO: Dan Puric despre Angajamentul sau la Securitate, martiri, si cum trebuie secretarul Clubului de la Roma din Bucuresti, Calin Georgescu, sa ajunga prim ministru

You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “VIDEO: Dan Puric despre Angajamentul sau la Securitate, martiri, si cum trebuie secretarul Clubului de la Roma din Bucuresti, Calin Georgescu, sa ajunga prim ministru”

 1. […] VIDEO: Dan Puric despre Angajamentul la Securitate si cum trebuie secretarul Clubului de la Roma din… Fri Oct 08, 2010 23:54 pm Dan Puric ii face reclama lui Calin Georgescu la Robert Turcescu […]

 2. eu says:

  ca sa stii, caci oricum nu vei publica comentariul, ca esti neserios – nu iti asumi niciodata ceva, profesionistule… esti pac-pac, nasol rau!

  am publicat mai multe comentarii, niciodata nu le-ai publicat. de ce? pentru ca esti nasol. doar cine te pupa-n fund apare pe aici. diversiune, sa vaza oamenii, ailalti, ca toti sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

  nu e frumos. gandeste-te ca tu esti intr-ale credintei, asa sustii…
  gandeste-te bine, te prezinti ortodox, te afisesti cu mari duhovnici, dar poate dar sa dai bine. esti simpatic mai Victor, ai o forta de munca teribila. investeste in tine, lucreaza atent, frumos, delicat… ai mare grija.

  nu te juca. aide grija.
  noi te stim cine esti. promiteai si tu, dar te-ai dus la fund.

  fii sincer cu tine, fii cu bagare de seama – caci in fond e mantuirea ta si a mea in joc. ti-o risti pt astfel de vorbe?

  chiar nu stii ca te inseli in cazul lui Puric? sau faci pe… ? treaba ta.
  sa stii ca adresa de mail e valida. deci, daca te lasa inima, saluta-ma!

  sa ne traiesti, ca ne trebuiesti!

 3. VR says:

  Te-ai gandit ca tu te inseli?

 4. Micu Daniel says:

  Păi ce? trebuiește mereu să fim întru consens? De aceea îmi permit să vă întreb: ce aveți cu Dan Puric și care este principalul motiv al acestei atitudini și cum se justifică el, stricto sensu. Dan Puric nu-mi este foarte simpatic, dar până acum iată ce cred: cred că greșește! De ce greșește? părerea mea este că încearcă, destul de stilizat, să-i convingă pe niște unii imbecili cu diplome, că Isus a murit și pentru ei. Felul în care o face Dan Puric este însă unul care ține de lumesc. Isus nu este nici măcar catolic și nici ortodocs nu prea cred, că nu-și trăgea leafă de la buget… atât deocamdată!

 5. VR says:

  Imi pare rau dar nu discut cu prosti care stalcesc numele Mantuitorului si-si bat joc de El!

 6. Micu Daniel says:

  Victor Roncea, cine și-a bătut joc de Mântuitor? Eu sau acei care iau leafă de la buget? Te rog să fii mai explicit, în ce constă batjocura mea? Fii mai concis.

 7. VR says:

  Iisus este numele Mantuitorului. In rest, nu gust glumele pe seama Lui.

 8. eu says:

  e prima data sau a doua, de cand ai blogul, cand imi vad comentariul publicat.
  sa stii ca m-am gandit de mult, Victor, ca poate ma insel in cazul lui Dan. dar nu e asa, atata cat poate omul sa distinga. Dumnezeu stie mai multe decat noi.

  cert e ca tu esti uracios, invidios pe el. se simte de la o posta. si nu esti sincer cand faci afirmatiile acestea. esti fals, Victor, si de aceea mesajul tau nu prinde.
  e urat ce faci. astea nu-s faptele credintei.
  bai Victore, ai mare grija. n-o sa castigi nimic cu lucrurile astea.

  te vrem al nostru.
  cineva din ceata alorlalti… ii stii bine 🙂 🙂 🙂

 9. VR says:

  Bine-bine, m-ai convins. O sa ma fac mai frumos! Imi pun si eu parul pe moate ca Puric si-mi dau cu o tona de fard ca Turcescu! :)))
  Pentru ce sa fiu invidios, ca eu nu ma innebunesc dupa ce stie el mai bine sa faca?! Nici nu dansez nici nu mimez :). Ar trebui sa se opreasca aici, ca-n rest isi iese din rol. Am inceput sa inteleg de ce e atat de bun prieten cu “printul” Duda: amandoi in roluri mari, amandoi turnatori!

 10. floarea says:

  @eu,
  sunteti mai multi?

  va sigur ca si eu sunt invidioasa pe acel imputit de puric de nu mai pot!
  dlor ” eu”, ramaneti in tabara dvs de spurcati si nu incercati sa-i contaminati si pe altii!

 11. […] prezentei sale, in direct, la noul loc de munca al lui Robert Turcescu, ca al doilea invitat dupa informatorul Dan Puric. Lucrez la un studiu privind Securitatea si numele de cod avute de diversi, gen “Lulu” […]

 12. […] sale facilitate de ziarului distinsului evazionist securist Dan Voiculescu, actorul Dan Puric, expert in relatii adolescentine cu Securitatea dar si in dezvoltarea durabila a Clubului de la Roma, afirma ca Romania Mare nu are nici o importanta. Aceasta desi se impiedica acum in declaratii si […]

 13. […] prezentei sale, in direct, la noul loc de munca al lui Robert Turcescu, ca al doilea invitat dupa informatorul Dan Puric. Lucrez la un studiu privind Securitatea si numele de cod avute de diversi, gen “Lulu” pentru  […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova