Niste cretini care ne bruiaza viata. Cealalta lume


Am scanat toate ziarele de maine. Nu mai am ce citi in presa. Iar la televizor – desi il deschid foarte rar – vad doar niste cretini care ne bruiaza viata. Drept urmare cred ca voi inceta cu aceste obiceiuri futile. Mai am vreo doi-trei editorialisti preferati, pe care ii voi mai accesa pe net din cand in cand. In rest, o cura de sanatate. Mi-am intrebat prietenii cum percep ei situatia. Mi-au confirmat practic ca aceasta este starea generala a tuturor celor din generatia noastra, oameni foarte bine informati, profesionisti ai scrisului, radioului si televiziunii, care stiu deja tot ce misca pe scena publica si pot anticipa aproape la milimetru urmatoarele miscari: scarba! Cu totii avem aceeasi senzatie: ca vedem un film prost, in “remake” si mai prost, cu aceleasi replici tampe si aceeasi actori de mana a treia: politicienii Romaniei. De abia astept sa lansez portalul la care lucrez ca sa mai am si eu ce citi, la capitolul analize la zi si stiri despre lumea reala :). Sunt atatea minti sclipitoare pe net! Un (fost) coleg de presa, la fel somer si la fel de scarbit, a prins foarte bine starea noastra de azi: Cealalta lume – scurt popas intre ceea ce am fost şi ceea ce vom deveni.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Niste cretini care ne bruiaza viata. Cealalta lume”

  1. KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    VICTOR, MULT SUCCES KU PORTALU NOU!
    HUREZEANU A LUATO PE KOKOASA, HA HA HA HA SUPERB! KAM ASTA JESTE CE II ASTEAPTA PE TOTI VANDUTI

  2. VR says:

    Multumesc! Doamne ajuta!

  3. cornelius says:

    Victor, fa cumva sa avem o platforma media pe net, unde sa gasim declaratiile importante, filmate intreg, netaiate si unde sa accesam directuri si inregistrari complete de la manifestari politice, sociale etc.

    Pe urma mai trebuie un portal (poate al tau…) de informatie curata, cinstita, nemanipulatoare si nedusmanoasa la adresa Romaniei.

    Faceti cumva…

  4. cineva says:

    “oameni foarte bine informati, profesionisti ai scrisului, radioului si televiziunii, care stiu deja tot ce misca pe scena publica si pot anticipa aproape la milimetru urmatoarele miscari”

    Bun, SI NOI, “prostimea” cei care nu avem atatea surse de informatie veridica ce facem? Emigram? Sepuku ? Stam si citim doar aicea ?
    Cu o floare nu se face primavara Victore, e nevoie de o intreaga miscare de jurnalism liber …

    P.S. De vreo 2 ani nu mai am Teveu si nu-i simt deloc lipsa. Internetul ofera suficienta informatie in secunde…Albe si negre …

  5. karmapolice says:

    de mult nu ma mai uit la tv…iar ziarele online doar si selectiv

  6. Doina Bucsa says:

    Felicitari domnule Victor Roncea pentru toata munca dvs.si multumiri din tot sufletul ca reusiti sa ne ”scoateti din ceata”zilnica. Asteptam cu mare interes noul portal. SUCCES!

  7. VR says:

    Multumesc mult de tot! Numai bine!

  8. tuturor de la KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    TOTI NECINSTITI SUFLETESTE SE VOR DUCE.
    VA VENI VREMIJA DREPATATI.
    GUNOAJELE VOR STA IN LADA DE GUNOJ. SI ACOLO VA FI SA STEA PT TOTDEAUNA.
    VA PROPUN TUTUROR CEI CARE LJUBIM ROMANIA SA NUMIM ACESTE LEPRE CARE URASC ROMANIA G U N O A J E

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova