Lucian Bute: “Decat sa dam bani TVR mai bine facem 3.000-4.000 de pachete sa le dam copiiilor de Craciun” – Lucian Bute, campion mondial a sasea oara, despre nesimtirea TVR, care a refuzat sa transmita meciul


Lucian Bute si-a aparat pentru a sasea oara consecutiv titlul mondial al categoriei supermijlocie in versiunea IBF, romanul trecand, sambata dimineata, de americanul Jesse Brinkley, pe care l-a trimis la podea in runda 9. Despre faptul ca nici acum TVR nu a transmis meciul, desi este platita si din banii nostri si din publicitate, Lucian Bute si prietenii sau au urmatoarele opinii:

“Cei de la TVR sunt vinovati pentru situatia in care s-a ajuns si trebuie sa le fie rusine de ceea ce fac. TVR nu are voie sa spuna ca nu a gasit 100.000 de euro pentru Bute. Din informatiile pe care le am, TVR a dat 35 de milioane de euro pentru drepturile de televizare din Liga Campionilor si au facut profit. De ce din acest profit nu l-au transmis si pe Bute in Romania?”, a declarat Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, pentru Adevarul citat de Ziare.com.

La randul sau, unul dintre bunii prieteni ai lui Bute, Emanoil Savin, care este si primar al orasului Busteni, a dezvaluit motivele pentru care intalnirea cu Brinkley nu a fost transmisa in Romania. “Lucian e suparat pe TVR ca nu a strans banii pentru televizare. E suparat pe toate televiziunile din Romania. Au transmis albanezii si nu am dat noi, mai ales ca au boxat trei romani… Reusisem sa strang banii necesari televizarii, de la Elite din Alba, Aldis din Calarasi, Ion Nicolae de la Interagro, de la mine si de la niste prieteni. Fiecare a dat cate 20.000 de euro, cam asa. Stransesem aproape 100.000 de euro, bani pe care sa ii oferim TVR ca sa transmita meciul lui Lucian, la fel cum am facut in 2009, printr-un parteneriat.

Dar am vorbit cu Lucian la telefon saptamana trecuta. Il mihnea lipsa de interes a TVR. El e mihnit, e un om care se consuma si mi-a spus: “Daca TVR nu vrea sa dea bani, mai bine din banii stransi facem 3.000-4.000 de pachete sa le dam copiiilor de Craciun”, a spus Savin pentru sursa citata.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Lucian Bute: “Decat sa dam bani TVR mai bine facem 3.000-4.000 de pachete sa le dam copiiilor de Craciun” – Lucian Bute, campion mondial a sasea oara, despre nesimtirea TVR, care a refuzat sa transmita meciul”

  1. florin tudor says:

    Lucian,Diaconu,Jo Jo Dan,sint deosebiti.Nu-i pot compara cu noi cei ce stam,privim si asteptam.Au un curaj si o personalitate puternica,care ar trebui sa ne fie model,sa luptam si noi ca ei,cu trepadusii din tara ,care ne lipsesc in mod voit,de putinele satisfactii ce le mai avem-in speta-meciurile acestea de box,pe care am fi dorit sa le vedem.Am putea sa facem ceva legal,impotriva tvr.Cred ca daca am solicita scris catre Electrica sa nu ne mai perceapa taxa de tv (fiindca fiind arondati Dolce.Digi,Focus sau alte forme de cablu, taxa este platita de aceste firme ).Deci tvr,incaseaza bani de doua ori pentru acelasi serviciu ; de la firme odata si a doua oara de la noi,pe facturile “electrica”.Poate va interesati daca este legal sa solicitam furnizorului de energie electrica sa nu ne mai perceapa taxa tv.Cu multumiri T.F.si foarte multi ca mine

  2. VR says:

    Asa ar trebui. A spus-o si Basescu, intr-un interviu la postul B1Tv. Ca nu e corect sa incaseze si publicitate si abonamente. Si pe deasupra nici sa nu serveasca opinia publica ci interesele unei gasti de sectanti, de la GDS!

  3. razvan doru says:

    o sa mai cautam campioni romani si nu o sa-i mai gasim!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova