Radu Moraru: “Televiziunea Romana, o mizerie. Cine l-a pus pe Lazescu sef la TVR sa se spele pe cap cu el”. Nasul B1TV: “Pe TVR o doare-n spate de romanii din Republica Moldova”. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Radu Moraru: “Televiziunea Romana, o mizerie. Cine l-a pus pe Lazescu sef la TVR sa se spele pe cap cu el”. Nasul B1TV: “Pe TVR o doare-n spate de romanii din Republica Moldova”. VIDEO”

 1. Cam are dreptate.

 2. Clujeanul says:

  Pai nici pe domnu` Moraru` & Co nu`l intereseaza de romanii din Covasna si Harghita. Asa ca sa`ti tina gura, ca in curand va lucra pentru televiziunea unui ungur, RDS&RCS !!!

 3. Vanatorul de forumisti KGB says:

  “Clujeanul” se vede ca manipuleaza pe net pentru PSD-PNL-KGB.
  Altfel ar fi stiut ca OPERATIUNEA HARCOV este regizata de la MOSCOVA in colaborarea cu BOZGORII din Hungaria.
  Obiectivul?
  INTARZIEREA pe cat posibil(pentru ca blocarea NU maio este posibila)a Marii RE-UNIFICARI a Basarabiei cu Tara Mama ROMANIA.
  Enclava HARCOV a fost INTENTIONAT si FORTZAT mentinuta de STALIN.
  Cu acelasi scop:sa impiedice orice CERERE a ROMANIEI de a-si recupera PROVINCIILE Basarabia si Bucovina OCUPATE de Calaii RUSI.
  Sa nu uitam ca in vremea OCUPATIEI R– USESTI ,in HARCOV functiona o regiune AUTONOMA MAGHIARA.
  Evident atat articolele din “Der Spiegel”,”The Daily Telegraph” si “Il Giornale” cat si SANTAJUL SCHENGEN au in spate KGB-ul si slugile sale din Germania,Franta,OLanda,etc.
  Partidul UNIC PSD-PNL-KGB si anexele sale PRM,PC,PIN,PE,PES plus trusturile de presa care au fost create CU SCOPUL UNIC AL MANIPULARII IN MASA(gen Antena3 si Realitatea)reprezinta COLOANA a-5-a RUSA in ROMANIA.
  TOVARASHULUI “Clujeanul” sa ii recomandam sa citeasca despre CLESTELE HUNGARO-RUS care lucreaza de peste 100 de ani,sub o forma sau alta.
  Obiectivul SANTAJAREA ROMANIEI si IMPIEDICAREA RE-UNIFICARII cu Basarabia si BUCOVINA.
  Ce zici domnule RONCEA ,sa il trimitem pe ACTIVISTUL PSD-PNL-KGB sa ilp citeasca si pe profesorul Larry Watts?
  Lectii de ADEVAR pentru manipulatorii Partidului UNIC PSD-PNL-KGB:

  LARRY WATTS: Cum au pus KGB-ul si GRU-ul stapanire pe tara. Factorul co-etnic. Reocuparea Romaniei

  https://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=767&Itemid=1

 4. Vanatorul de forumisti KGB says:

  Guvernul Maghiar 1946

  La începutul celui de-al doilea rãzboi mondial, chestiunea teritorialã basarabeanã şi cea transilvãneanã erau strâns conexate în concepţia sovieticã. Politica dusã de Comintern, ca România sã cedeze acele teritorii împreunã cu Bucovina şi Dobrogea, a fost revigoratã dupã criza cehoslovacã din 1938, când

  Moscova a început sã-şi declare sprijinul pentru iredentismul teritorial al guvernului Horthy.

  Evoluţia a fost predictibilã date fiind interesele comune ale „Ungariei şi Uniunii Sovietice faţã de România, care au împins cele douã ţãri una spre cealaltã,” dupã primul rãzboi mondial.

  Mesajul nu a trecut nerecepţionat la Budapesta. Încã odatã se prefigura formarea unei coaliţii sovieto-maghiaro-bulgare pentru o ofensivã împotriva României.

 5. Vanatorul de forumisti KGB says:

  „a fost realizat un plan detaliat cu specificarea pretenţiilor Ungariei asupra României şi a condiţiilor intervenţiei”.
  Werth era sprijinit de Horthy şi de un numãr de ofiţeri superiori, inclusiv de viitorul sãu succesor, generalul Ferenc Szombathelyi, „care considera cã încheierea unei înţelegeri cu Rusia, în defavoarea României este şi posibilã, şi dezirabilã ”.
  Generalul Gabor Faragho, veteran al primului rãzboi mondial, vorbitor de limba rusã, implicat în negocieri, a fost numit ataşat militar la Moscova pe 1 iulie 1940, imediat dupã anexarea Basarabiei şi a Bucovinei de Nord. În prima parte a anului 1940,
  ambasadorul german la Budapesta a raportat uluit cât de deschis

  „ambasadorul sovietic de aici încuraja Ungaria sã treacã la acţiune armatã împotriva Transilvaniei”

 6. Vanatorul de forumisti KGB says:

  Clestele SANTAJULUI HUNGARO-RUS,continuat azi de Partidul UNIC PSD-PNL-KGB(Coloana a-5-a RUSA de MANIPULARE IN MASA):

  Molotov l-a reasigurat pe Kristóffy cã Moscova considera

  „pretenţiile Ungariei asupra României ca fiind bine fundamentate”,

  adãugând cã Budapesta putea conta pe sprijinul Moscovei la

  „orice conferinţã internaţionalã la care se va ridica problema pretenţiilor Ungariei.”
  Ministrul maghiar de externe a exprimat „profundele mulţumiri” ale guvernului sãu pentru prietenia şi sprijinul Moscovei, informându-l pe ambasadorul sovietic de la Budapesta cã, Honvedul fiind total mobilizat,

  „Ungaria era gata sã înceapã rãzboiul”.

 7. daca tvr-ul ar face ceea ce “se asteapta” domnul din inregistrare sa faca, rezultatul nu ar fi altul decat confirmarea unor acuzatii de la Moscova cum ca romania ar fi fost in spatele protestelor din Chisinau. Nu ai in vedere faptul ca este postul national de televiziune. Va lasa pe voi, astia privati sa faceti scandal pe tema asta

 8. VR says:

  TVR a facut – la bascalie! 🙂 – o mare gala care s-a soldat cu un mare procent de 9% pentru PL si cu 40% plus 12% pentru ruso si euro-comunisti. Ne poate spune SIE cate milioane de euro a costat afacerea acestui 9%?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova