A mai plesnit un drac: Richard Holbrooke, “Nasul” UCK, a murit cu aorta franjuri, la 69 de ani. Prajeala placuta in oala cu smoala, pentru victimele razboiului din Iugoslavia!

Despre razboiul asupra Iugoslaviei gasiti la Sorin Bogdan cartea sa, TARGET, in format PDF:

am postat deja pe blog “target“, jurnalul meu de corespondent de razboi la belgrad, in timpul bombardamentelor nato impotriva iugoslaviei. la sugestia prietenilor, am pus povestea si in format .pdf, adaugand cateva poze care incearca sa ilustreze acele momente si o serie de colaje si desene ale celebrului artist plastic eugen mihaescu, realizate sau inspirate din tragedia iugoslava. deci, click, free download si puteti citi despre aventurile mele si ale lui mile carpenisan, prietenul, fratele si camaradul meu de razboi de la belgrad, cum vizionam bataliile dintre antiaeriana si avioanele nato de pe acoperisul unui hotel din centrul belgradului, pe unde au trecut ion cristoiu, eugen mihaescu, george roncea, remus cernea, florin dobre si alti jurnalisti romani, rusi, cehi sau polonezi. adevarul despre bombardarea “din eroare” a ambasadei chineze de la belgrad, stirile si informatiile oficiale esentiale ale fiecarei zi de bombardamente. cum am trecut de cateva ori pe langa moarte, cum am fost arestati si cum am fost expulzat. despre slobodan milosevic, javier solana, bill clinton, tony blair, ibrahim rugova, robin cook, madeleine albright, wesley clark, hashim thaqi, jamie shea, igor ivanov, martti ahtisaari si toata lumea politica a anilor 1999. despre eroismul sarbilor si despre cum au pierdut kosovo

deci, click, free download si enjoy !

target (jurnal de razboi)

Foto: Kosovo.net

Vezi si: Vladimir Alexe pe Forum.md: Despre adevaratul scop al independentei Kosovo

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “A mai plesnit un drac: Richard Holbrooke, “Nasul” UCK, a murit cu aorta franjuri, la 69 de ani. Prajeala placuta in oala cu smoala, pentru victimele razboiului din Iugoslavia!”

  1. Sa o ia si pe Madeleine Albright!

  2. Kristijan Ivancic ZG- HR says:

    Un imbecil care a dat giru criminalilor islamisti albanezi. Srbija a fost bonbardata dar nu si Crna Gora acolo unde era Milo pupincuristu care mai trziu va crea statul mafiot rusesc Crna Gora…
    Prin crearea statuluj criminal Bosna – nu vb de Hercegovina care este croata- sau adus in Europa gunoajele islamiste cu scoli coranice. Se vb ca va eksista un stat federal islamic prin unirea Bosna cu Sandzak Kosovo si haznaua numita Albanija.
    Snt 25% roman si ma doare sufletul cnd stiu ca Ortodoksija buniculuj meu a fost crucificata in Kosovo-Metohija. Eu nu snt ruda cu albanezi care rupeau cruci de biserici srbesti. Kosovo jeste o rana in sufletul fiecaruj om care crede in Ortodoksije. Eu cred in Ortodoksije!
    Blestemati din neam in neam sa fije cei care au distrus bisericile ortodokse!
    Bonbardarea maternitatilor a RTS nu jeste crima impotriva umanitati?
    Pt gunoajele albaneze: blestemati din neam in neam sa fiti nici prafu sa nu maj ramana din voi.
    Si nu uitati Kosovo-Metohija jeste rana noastra a celor care credem in Ortodoksije. Kosovo nu va ramane in vec la voi.
    Kosovo-Metohija je Srbija.

  3. Adrian Pop says:

    Kosovo je Srbija !

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova