Mircea Toma, un Vadim Tudor cu cioc

Florin Calinescu: “Diferenta dintre mine si fostii mei colegi de la Catavencu este ca eu sunt civil. Dar astia de la Catavencu nu fac parte din structurile NATO ci din cele diametral opuse… Ei au treaba cu alte servicii… Toata lumea stie cum a venit Mircea Toma la Catavencu: in uniforma!”

Simpaticul batranel Mircea Toma se pare ca e mandru ca ar putea sa fie fiul nelegitim al lui Sorin Toma Moscovici, ziaristul moscovit de la Scinteia care cerea condamnarea la moarte a detinutilor politici. Cel putin de semanat, ii seamana. Unde mai pui si ca Toma de azi se bucura ca e la fel de sinecurist ca si Toma de ieri… Cel putin asta reiese din articolasul sau din Kakamikaze in care, insa, din graba de a pune mana pe pixul altora nu-si mai vede de pixul lui si-mi da cu sic ca as fi scris gresit “Mircea Toma, cel pe care-l ştim cu toţii (sic), s-a născut în decembrie 1952, ca şi Mircea Toma, fiul bolşevicului Sorin Toma Moscovici”. Chiar asa? Si pluralul articulat ce facea?

La fel de slabista – marca onanisului intelectual Volodea Tismaneanu -, este si remarca ca “Victor Roncea – unul dintre cei mai serioşi biografi ai mei ( 🙂 – nm), un tânăr (hai ca nu mai sunt nici eu prea tanar 🙂 – nm) care a preluat ştafeta de la deja obositul Corneliu Vadim Tudor”… Hai, ma, nea Toma necredinciosul!… dupa 20 de ani si tot cu asemuirea asta ati ramas in gura? Mai schimbati si voi placa! Cine ma citeste stie foarte bine care este opinia Roncea.ro despre maestrul in manuirea ventilatorului de rahat si hotul de texte (inclusiv ale mele) Corneliu Vadim Tudor, mai ales de cand, ca “Euro-tribun al homosexualilor”, militeaza la Bruxelles pentru aceleasi anormalitati pedofilo-curlangiste ca si Mircea Toma si “Coalitia pentru o Romanie murdara”, in Parlamentul de la Bucuresti.

Poate ar fi cazul sa repet, totusi, pentru ofiterii de/din presa: Vadim Tudor si revista lui, “Romania Mare”, este doar fata aceleiasi ruble ruginite, unde, pe spate, de 20 de ani, se lafaie Catavencu si piticii de gradina ai lui Vintu (sau ai cui da mai mult), de la Toma la Buscu, creatii de duzina ale aceleiasi centrale KGB-FSN. Astazi se stie foarte clar ca scriitorul anticomunist Dan Petrescu si-a dat demisia de la Ministerul Culturii lui Iliescu, unde trona “disidentul” Andrei Plesu, dupa ce tov ministru FSN i-a aprobat hartie si tipografie color lui… Vadim Tudor, la cererea lui… Petre Roman, “Neulanderul” reclamat apoi cu gura plina in “Romania Mare”, ca sa se perpetueze conceptul “antisemitismului visceral al romanilor” si sa se ingroape sub steagul Unirii nationalismul romanesc, Basarabia, Bucovina, Transilvania… Pe partea cealalta, tov disidentul sef al KGB si AVO, Mircea Dinescu, fonda… “Catavencu”. Unde, asa cum avea sa marturiseasca Florin Calinescu dupa niste ani, “colegii sai militari de la Academnia Catavencu” , “urechisti si raspandaci”, marsaluiau in pas de gasca ca in Piata Rosie de la Kremlin. Pe scurt, “Romania Mare” si “Catavencu” sunt ca FSN si GDS, ca Kamikaze si Realitatea TV.

Greu, greu cu batranetile fraierilor cu cioc, biete curve gaozare din bordelul tuturor serviciilor antiromanesti.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Mircea Toma, un Vadim Tudor cu cioc”

  1. florin tudor says:

    Daca tot ati atins numele W.C.tudor,ar trebui sa inserati ceva oficial catre Parlamentul European,sa aratati exact ca scursurile comuniste nu se supun deciziilor si deontologiei Europei ,tocmai pe motiv ca sint parlamentari europeni ! ! ! Cred ca sint anumite proceduri de indepartarea lor din aceasta comunitate in care ne chinuim sa ne facem putin cite putin ceva loc de atita timp.Nu vom putea accede acolo unde aspiram,datorita acestor fauritori de viata buna lor si trepadusilor ce ii inconjoara,platiti cu bani grei de noi ,cei ce traim auster din360 ron pe luna.Europa,ai grija !

  2. florin tudor says:

    mircea toma ? Mai periculos ca vadim tudor !Ma mira insa faptul ca este solicitat la citeva forme de televiziune (exclusiv realitatea care este leaganul lui)Cel putin cind ma gindesc cum furau materialele scrise,desenate,cei de la catavencu-pe motive diverse-la care trebuiesc amintiti mardale t.octavian,morar…Apropos:Prin `92-93,i-am trimis lui tudor octavian(in urma unor furaciuni)un text :tavi dau cont`,or…,pe care l-am rugat sa-l decripteze.Oare si-o fi dat seama ca este chiar numele lui in clar?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova