Geoana si Lazurca au consfintit sacrilegiile lui Voronin si Lupu de la Manastirea Curchi. Kalman Mizsei minte precum gazeta Pravda. Badescu: Diplomaţia nu se poate face în genunchi. Talpes: “Elita neascunsului”. FOTO/VIDEO Ziaristi Online


Geoana si Lazurca pe urmele lui Voronin si Lupu la Curchi
Încărcat de ZiaristiOnlineTV. – Up-to-the minute news videos.

Geoana si Lazurca au consfintit sacrilegiile lui Voronin si Lupu de la Manastirea Curchi. FOTO/VIDEO/INFO

Voronin la Curchi cu Siluan si Vladimir
Oare Geoana n-a auzit de internet, daca incultura sa doare? Dar ambasadorul Lazurca, care se presupune ca reprezinta si apara interesele Romaniei? Faptul ca nu a protestat pana acum la acest sacrilegiu, ba mai mult, se perinda in tururi pravoslavnice, brat la brat cu arhimandritul rusofil responsabil de blasfemie, vorbeste de la sine… Oare ce Departament National Antitradare ar trebui sa se autosesizeze in acest caz?

Kalman_Mizsei si Voronin

Reprezentantul special al Uniunii Europene la Chişinău, Kalman Mizsei, minte precum gazetă Pravda. El susţine cum că fostul preşedinte comunist Voronin ar fi iniţiat procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Nici mai mult, nici mai puţin.

Fostul sef al SIE, generalul Ioan Talpes: “Elita neascunsului”

Gen Talpes Horia Alexandrescu George Astalos

Topul personalităţilor României, care formează astăzi „noua elită” ne convinge anual de constanţa valorilor asistate din aceeaşi pungă…

Ilie Badescu: Diplomaţia nu se poate face în genunchi. Elitele si pleava subistoriei

Sarkozy Merkel UE Pictura de Francisc Chiuariu
Preşedintele Sarkozy nu este vreun preot al Consilului Europei ori al Parlamentului European, ca să împartă binecuvântări spre celelalte popoare ori să le retragă acelora după capricii ori interese proprii.

“Portretul luptatorului la tinerete”, o caricatura contestata de membri ai rezistentei din munti

golanasii-din-portretul-luptatorului-la-tinerete-02

Am văzut pe ecran chipul luptătorului ca fiind fumător înrăit, cu un vocabular bogat în înjurături, manifestând uşurinţă şi chiar plăcere în a-i ucide pe cei care îi căutau. Este un portret realist?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Geoana si Lazurca au consfintit sacrilegiile lui Voronin si Lupu de la Manastirea Curchi. Kalman Mizsei minte precum gazeta Pravda. Badescu: Diplomaţia nu se poate face în genunchi. Talpes: “Elita neascunsului”. FOTO/VIDEO Ziaristi Online”

  1. gmt says:

    Salve,
    1. Ca Gioana eu un prostanac se stie;
    2. Ca aceasta “papusa” joaca din cand in cand pe melodii stranii ne-am obisnuit;
    3. Ca unii il mai baga in seama nu se poate pricepe.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova