Csibi Barna, angajat al “statului roman”, l-a spanzurat pe Avram Iancu in piata publica din Miercurea Ciuc, in fata unor copii. VIDEO. Ma intreb cum ar fi reactionat “statul roman” daca extremistul maghiar il spanzura pe Elie Wiesel

“Aşa păţesc toţi care greşesc împotriva naţiunii maghiare şi a secuilor”, a spus, la final, Csibi Barna

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC: Extremiştii maghiari au trecut la acţiuni directe de provocare la violenţă prin spânzurarea simbolului naţional Avram Iancu în public

Extremiştii maghiari au trecut la acţiuni directe de provocare la violenţă prin gestul lui Csibi Barna care a spânzurat în public, în centrul oraşului Miercurea Ciuc, în data de 14 martie, simbolul naţional Avram Iancu. Acţiunea a avut loc sub privirile copiilor, după care Csibi Barna a postat înregistrarea pe internet.

Csibi Barna este liderul Plutonului Secuiesc din cadrul Batalionului Wass Albert al Gărzii Maghiare din Miercurea Ciuc, o organizaţie interzisă până şi în Ungaria, dar tolerată de autorităţile române! Acum câteva zile, Csibi Barna, care este, culmea, funcţionar al statului român în cadrul Direcţiei de Finanţe Publice Harghita, a fost iertat de procurori pentru alte gesturi extremiste şi ofensatoare la adresa statului român.

Până când o să stea pasive autorităţile române? Până când şi românii din Harghita, Covasna şi Mureş vor avea soarta simbolului naţional Avram Iancu?

Solicit autorităţilor române anchetarea imediată a fascistului Csibi Barna. Solicit de asemenea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici excluderea lui Csibi Barna, un personaj care se inspiră din crimele de război ale lui Wass Albert şi ale lui Horthy, din corpul funcţionarilor publici ai României.

https://www.youtube.com/watch?v=7A2PI3Pv6H8&feature=player_embedded

15.03.2011

Biroul de presă

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

25 Responses to “Csibi Barna, angajat al “statului roman”, l-a spanzurat pe Avram Iancu in piata publica din Miercurea Ciuc, in fata unor copii. VIDEO. Ma intreb cum ar fi reactionat “statul roman” daca extremistul maghiar il spanzura pe Elie Wiesel”

  1. titirobilul says:

    Asta ne trebuie. Am ajuns sa ne calce toti in picioare. Politicienii de la Bucuresti trebuie sa se trezeasca la realitate. Ungurii au cele mai multe drepturi in Ardeal, iar romanii cersesc la portile lor. Unde s/a mai intalnit atata umilinta. De ani de zile romanii din Ardeal trag semnalul de alarma, ca sunt injositi, nedreptatiti, subjugati de acest “popor elitist” (asta doar in mintea lor bolnava). Trezirea, ca astia urmaresa sa ne extermine pe toti.

  2. Florin says:

    Sa se fi intamplat invers… un roman sa aiba o astfel de atitudine
    ( …pe cand ? ) si nu la ei in ungaria ci aici in ROMANIA, era inhatat imediat. Le-am dat multe drepturi si uite ca isi ia lumea in cap.
    Ce fac astia cu noi… LA NOI !!!!

  3. Iustina Bacosca says:

    Ungurii: neam de barbari.
    Si blandetea poporului roman are o limita. Sunt alaturi de toti romanii care lupta pentru tara! Domnule Victor Roncea, sa nu renuntati niciodata la aceasta lupta sfanta!

  4. VR says:

    Doamne ajuta!

  5. Gigi Marcu says:

    Presedintele jucator,Traian Basescu,doarme in izmene!In loc sa-i ceara lui Boc(cel mai incompetent premier din istoria Romaniei),sa scoata de la guvernare pe sovinii unguri,doarme ca mortul in papusoi.
    De frica sa nu fie demis,se lasa santajat de UDMR si ii lasa pe unguri sa-si bata joc de insemnele sfinte ale neamului romanesc.
    Rusine sa va fie,guvernantii regimului B.U.B.A.(Basescu,Udrea,Boc,Anastase)

  6. Kermit says:

    … Statul Roman ar fi reactionat ca si in cazul spanzurarii lui Avraam Iancu. Cu o indiferenta lasa! Daca printre politrucii de la Bucuresti si-ar gasii locul si evrei va asigur ca Romania ar fi condusa si reprezentata mult mai bine iar in asa zisul Tinut Secuiesc nu ar mai fi fost haos ca acum. Cine stie poate ca astfel de gesturi va vor ajuta sa intelegeti ca Bula este mai frate cu Itzik si Strul decat cu calaul de Csibi Barna ….

  7. stefan says:

    DoamneMiluieste !

    Cand in jilt sta prostul si tradatorul, iar romanul doarme la ce va asteptati? Trezirea mintii este mai necesara decat ridicarea degetului; nu va puneti cu prostii ca ne mananca cainii.Nadejde!

  8. Postromânism din ce in ce mai vesel!
    Micul esec ca Barna Csibi sau Garda Secuiasca sau Garda Maghiara l-a judecat, condamnat si spânzurat in liniste, fara scandal mediatizabil, pe Avram Iancu, se explica prin necunoasterea de catre românii de azi a personajului pasoptist, din motive de dispretuire postmodernista demitizanta a istoriei nationale in scoala, presa si viata culturala. Marele succes al operatiei este ca mediul politic antiromânesc francez si german sau postsovietic va retine, pe lânga termeni precum atrocitatile valahilor, crima impotriva umanitatii si genocid, impresia ca românii s-au resemnat deplin cu autonomia teritoriala secuiasca, precum au renuntat la Basarabia.
    Respinsa de YouTube, scena educarii copiilor privind cum se spânzura valahul e adapostita de site-ul patriotism.md, care preia integral materialele lui Barna Csibi.
    De remarcat ca farsa lui Buzdugan (radiovedeta amendata in 2009 pentru obscenitati antieminesciene de 15 ianuarie 2009) a avut de Ziua Maghiarimii tema: Scoala Ardeleana transformata in Mall!

  9. Iustina Bacosca says:

    Domnule presedinte Basescu, cereti scoaterea UDMR de la guvernare! Ori sunteti seful acestei tari, ori sunteti un gunoi!
    Nu ma mai simt reprezentata de acest presedinte las si incompetent numit Basescu.
    Romania este tara Lui Dumnezeu, Avram Iancu, Stefan cel Mare si Sfant, Corneliu Zelea Codreanu, Mihai Eminescu, Petre Tutea si a tuturor sfintilor care au murit pentru adevar si libertate. Romania este a noastra si nu a ungurilor sau a oricarui dezaxat. Nu vrem dezbinare, revolte si fratricid. Vrem sa se respecte constitutia tarii si istoria acestui neam. Vrem sa fim stapani in tara noastra. Dar suntem pregatiti sa luptam impotriva dusmanilor de neam si tara. Atat!

    Doamne, ajuta si da pace, credinta poporului roman!

  10. Pr Timotei says:

    Si mai vreti sa vina papa in Romania??? Repetam Uniatia??? Semneaza petitia impotriva venirii papei in Romania! https://www.petitieonline.ro/petitie/comentarii/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055-pg7.html

  11. ion c. says:

    Dar putea să-l “spânzure” pe Bella Kun sau Soros? Atunci să fi văzut cum îngenuncheau udemereii iar în Piaţa din Tg. Mureş şi cereau iertare. Cu Wiesell ar fi trecut la lins praful…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova