Ziaristi Online: O tâlcuire la uciderea ritualică a lui Avram Iancu. Cele zece teze ale spionajului american sau cum s-a ajuns la Wikileaks Gate. Românii din Bulgaria, între uitare şi asimilare. Elena Udrea promoveaza Pastele in Bucovina

Ziaristi Online:„De ce se ucid oamenii”. O tâlcuire la uciderea ritualică a lui Avram Iancu (I)

Csibi-Barna-si-dorintele-ungurilor-din-Romania-moarte-lui-Avram-Iancu
Mentalitatea aceasta răbufneşte din străfunduri ţinute ascunse în subconştientul unor subculturi ale omuciderii în expresia etnocidului, real ori ritualic, care se cred îndreptăţite să ucidă, să suprime chiar pe cel în care dăinuieşte sufletul peren al unui neam, un martir, un erou, un sfânt, precum este Avram Iancu el însuşi.
Scandalul Wikileaks SRI SIE CIA
Informaţiile conţinute de acest document pot fi utile oficialilor români care prin natura atribuţiilor legale intră în legatură cu oamenii serviciilor de informaţii străine care îşi desfăşoară activitatea sub umbrela dintotdeauna generoasă a serviciului diplomatic.
Harta Romanii in Balcani
“Este esenţial ca cei care aparţin minorităţii româneşti din Bulgaria să se declare ca atare, români. Numai aşa vom avea motivaţia unei intervenţii cât mai consistente. Cred că este extrem de important ca, la următorul referendum, cei de etinie română să se declare români sau vlahi sau aromâni, din acelaşi trunchi. Noi considerăm minoritate românească. Nu avem o problemă. E o chestie de sensibilitate”, a spus presedintele Romaniei Traian Băsescu romanilor din Bulgaria la vizita sa de anul trecut…
ELENA UDREA - PASTELE IN BUCOVINA
Programul „Paştele în Bucovina” se desfăşoară între 17 şi 26 aprilie şi constă în mai multe evenimente destinate turiştilor români şi de peste hotare.
Pr Alexandru_Baltaga
Anchetatorul Cerepanov: Confirmaţi mărturiile anterioare precum că, în calitate de reprezentant al preoţimii, aţi jucat un rol important în smulgerea Basarabiei de la Rusia Sovietică şi alipirea ei la România?
Parintele Baltaga: Confirm. Într-adevăr, preoţimea a avut un rol important în dezlipirea Basarabiei de la Rusia Sovietică şi alipirea ei la România. Toată activitatea mea ulterioară a fost îndreptată pentru consolidarea poziţiei României în Basarabia, fapt care-l recunosc.

Radu Portocala Bunicul mort la Sighet

În primăvara lui 1952, surprins de gardieni pe cînd încerca să se uite pe fereastră, a fost dus în celula de pedeapsă numită “neagra”, unde a fost bătut pînă la moarte.

Floriile. Mucenitele noastre – Florile suferintei si ale dragostei

Icoana Martirilor Anticomunisti si Osuarul de la Aiud

Mireasma oamenilor care trăiesc în lume, în Poemul Creaţiei, ca Florile pământului, cu siguranţă pătrunde şi-n ceruri.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova