AUTODENUNT

AUTODENUNŢ

Către Secţia de Poliţie nr. 14 București

Strada Oițelor, nr. 10, sector 4
D-lui Șef Secție, Comisar-șef de poliție ION-ORAȚIU R– USEANU

Subsemnații:

Mihai Tociu, Victor Roncea, Bogdan Stanciu, cetateni romani si locuitori ai Capitalei Romaniei, Bucuresti,

Luând act de lipsa de intervenţie a instituţiilor statului şi a administraţiei publice locale faţă de agresiunea produsă la adresa moralei publice și a instituției familiei, manifestată prin expunerea în spaţiul public a unor afişe cu mesaje degradante şi ofensatoare, ne-am asumat responsabilitatea de a îndrepta această stare de fapt prin alterarea grafică a respectivelor afişe într-o modalitate care să transmită privitorului starea de spirit că mesajul iniţial este dezagreat.

În fapt, în data de 19 aprilie 2011, luni, prima zi din Saptamana Mare, sarbatoarea sfanta a marii majoritati a romanilor, crestin-ortodocsi de doua milenii, în jurul orelor 19.00, am aplicat spray de culoare neagră peste panoul publicitar situat la intersecția între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Unirii, pe malul râului Dâmbovița. Panoul conţinea fotografia unui copil nou-născut care purta la o mână o brățară cu inscripția “HOMOSEXUAL.” Noi am ales sa stergem toate literele mai putin OM.

Fotografii si un video pot fi gasite la adresa https://roncea.ro/2011/04/18/video-exclusiv-operatiunea-aparati-copiii-de-propaganda-homosexuala-panoul-pedofililor-din-piata-unirii-a-fost-corectat-bucurestiul-spune-orientarea-homosexuala-este-boala-grea/

Considerăm că această faptă este o acţiune civică, complementară activităţii instituţiilor statului, executată pe bază de voluntariat, de care suntem mândri şi pentru care nu solicităm nicio recompensare materială.

Faţă de cele de mai sus, vă solicităm să acţionaţi conform prevederilor legale.

Semnături:                                                                                                         Data: 18.04.2011

Mihai Tociu

Victor Roncea

Bogdan Stanciu

NOTA MEA: Mesajul de pe panou nu a fost corectat integral. Practic este o invitatie deschisa pentru cei care vor sa-si adauge parerea pe afis despre “orientarea sexuala” inversionista: “este o boala” grea, “este o alegere” diabolica pentru un bilet gratuit la show-ul Miss Gay live from hell, etc, etc…

INFO: VIDEO EXCLUSIV. Operatiunea Aparati Copiii de propaganda homosexuala. Panoul pedofililor din Piata Unirii a fost corectat. Bucurestiul spune “Orientarea homosexuala este boala grea”

Antena 3: Protest anti-gay. Trei bărbaţi vopsesc peste un panou informativ

Opinia Timisoarei: Revolta si in Bucuresti fata de reclama cu bebelusul care promoveaza homosexualitatea

Ziaristi Online: Corectorii panoului de propaganda homosexuala stradala din Capitala s-au autodenuntat. Pro Vita Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania protesteaza oficial. DOC

Unul dintre primarii Capitalei este homosexual si pedofil. FOTO – UPDATE

Panoul homosexualilor si pedofililor din Timisoara a fost desfiintat. Urmeaza cele din Bucuresti. Nasul trateaza problema la ora 21.00 pe 10 TV

Emisiunea Nasul despre propaganda homosexuala stradala. Finalul Live la 10 TV

Protectia Copilului, sesizata de Pro Vita si Alianta Familiilor pentru propaganda homosexuala stradala in care este folosit un bebelus »

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

30 Responses to “AUTODENUNT”

 1. Mihai Valica says:

  Doamne, ajuta!

  Stimate D-le Victor Roncea doresc sa va felicit pe Dv. si pe colaboratorii Dv. pentru participarea si contributia exceptionala la emisiunea cu D-l Moraru (Nasul), referitoare la problema afiselor jignitoare si fals motivate a homosexualilor, in plina saptamana a patimilor, precum si pentru faptul ca v-ati substituit organelor responsabile fata de morala si sanatatea unei natii, care raman mute si iresponsabile pana la capat…, corectand afisele aberante.

  Sodoma si Gomora au fost distruse din temelii, murind si cei care nu erau homosexuali din cauza maniei lui Dumnezeu pe care o atrage acest pacat groaznic.

  De aceea si noi, ca si crestini suntm ingijorati si de soarta lor, pentru care ne rugam la Bunul Dumnezeu sa-i ierte, daca se intorc de la pacatul lor, dar suntem ingrijorati si pentru soarta si viata noastra care este afectata de minoritaeta homosexualilor prin pacatul lor, care distruge majoritatea, asa cum s-a intamplat in Vechiul Testament in Sodoma si Gomora.

  Suntem toleranti fata de ei, pana se intorc de la pacatul si ratacirea lor. Daca se introc ii iubim si ii integram in comunitatea Bisericii. Deci toleranta noastra merge pana acolo unde nu ne afecteaza viata si existenta noastra si nu putem fi mai toleranti ca Dumnezeu, care-i “tolereza” in cele din urma, cand nu mai aratau cainta si intoarcere, cu foc si cu pucioasa si cu pustiirea locului unde acestia traiesc. Insa din pacate pe langa ei au murit si oameni nevinovati.

  Deci homosexualii prin nepocainta lor atrag dezastrele si pustiirea in tinutul sau tara unde traiesc. Iata de ce nu avem voie sa fim indiferenti sau sa ne facem ca nu vedem.

  Nu dorim dupa pustiirea economica a tarii si o pustiire morala si una fizica (teritoriala) din cauza ca, niste pacatosi zgomotosi si fara scrupule, doresc sa atraga cati mai multi de partea lor prin astfel de afise si actiuni si sa impuna pacatul ca o normalitate, iar orientarea lor sexuala sa fie ascunsa in spatele unei boli genetice inchipuite, cu intentia de a starni compasiune si intelegere fata de ei, in numele unei empatii crestine impuse, tocmai de ei, care il neaga pe Hristos prin faptele lor. Este o blasfemie fara margini sa afirmi ca Dumnezeu creaza din pantecele mamei homosexuali. Se folosesc de toleranta crestina si de tot felul de inventii dracesti, ca sa-si impuna murdaria si desfraul lor fara granite. In momentul in care nu le acceptam aberatiile, abjectiile si jignirea adusa unei religii crestine, atunci suntem acuzati de fundamentalism si intoleranta. Nu cred ca este corect si nici etic o asemenea abordare si atitudine.

  Daca nu ne pazim copii nostri si nu vom lua atitudine ferma, cum bine ati actionat in acest caz, atunci ne va fi frica sa ne lasam copiii pe strada. Sper sa nu ajungem in aceasta faza.

  Va urez un Paste fericit si binecuvantat, atat Dv., cat si la toti ziaristii online, care sunt adevarati apostoli si misionari ai credintei in Iisus Hristos, ai moralei crestine, ai bunului simt si ai neamului romanesc.

  Bunul Dumnezeu sa va ajute si sa va pazeasca de neamul pacatosilor in veci!

  Cu deosebita consderatie si binecuvantare,

  Pr. prof. dr. Mihai Valica

 2. VR says:

  Doamne, ajuta, Parinte!
  Cu plecaciune, va multumim si va sarutam dreapta!

  Cel ce a izbavit pe tineri din cuptor, facandu-se om,
  Patimeste ca un muritor.
  Si prin patima pe cel muritor il imbraca
  In podoaba nestricaciunii,
  Cel ce Unul este binecuvantat,
  Dumezeul parintilor si preaslavit.

  Hristos a inviat din morti!
  Cu moartea pe moarte calcand
  Si celor din mormanturi
  Viata daruindu-le.

  Dumnezeu sa apere Romania!

 3. Mariana V. says:

  Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca!

 4. doro says:

  Sunteti groaznici de inapoiati.
  Mintiti lumea cu religia voastra de primate.
  Din cauza voastra este Romania acolo unde este. Sunteti peste tot, la guvern, in sistemele locale, scoli, gradinite, samd.
  Imi este sila ca traiesc intr-o tara cu o civilizatie asa inapoiata. Nu reusim nici macar sa trecem de perioada basmelor si superstitiilor specifica secolelor trecute.

  Gorile primitve ce sunteti.

 5. VR says:

  @ doro
  Ma scuzati dar parca Dvs, ateii anticrestini, sunteti, conform afirmatiilor voastre, urmasii maimutelor, nu noi…

 6. Motanul Felix says:

  “Sarbatoarea sfanta a marii majoritati a romanilor, crestin-ortodocsi de DOUA MILENII” – MAXIM!

  @VR: voi sunteti urmasii molustelor – organisme NEVERTEBRATE.

 7. Observatie says:

  Felicitari pentru initiativa, dar am o nedumerire:

  Orientarea sexuala
  # este o alegere
  # este o boala

  Pai ori alegere, ori boala. Cum amandoua deodata?

 8. Elena says:

  multumesc pentru ocazia data. Reevaluez conceptul de prostie gay :)))))

  primatele homosexuale sunt suparevaluate

  valabil si pentru 95.77.199.119

 9. George says:

  @ doro
  Primitivi sunt aceia care cred numai ceea ce vad si ce li se sugereaza la tv. Consumatoristi spalati pe creier de la darwin incoace.

 10. maria says:

  Fapta dumneavoastra este o fapta penala, se pedepseste cu inchisoarea, distrugerea de bunuri private se pedepseste cu inchisoarea.
  Nesupunerea civica si incitarea la acte de discriminare pe orientare sexuala se pedepseste.
  Modificarea unui banner cu un mesaj antihomofobie intr-un banner cu mesaj total homofob si afisarea acestuia intr-un loc public se pedepseste.
  Ne bucuram ca va asumati raspunderea pentru distrugerea bannerului, si inlocuirea acestuia cu unul cu un continut homofob, va asiguram ca veti avea nevoie de multe credite pentru a plati prejudiciul si amenzile.

 11. VR says:

  @ maria (lorena) 86.194.63.5 – Multumim!

 12. VR says:

  @ Observatie
  Buna observatie! 🙂 Ramane sa completeze cine vrea: Orientarea (homo)sexuala # este o alegere (a pacatului de moarte) # este o boala (a sufletului si trupului) etc, etc…

 13. ionut says:

  Maria, fapta penala, spui? Penal este banner-ul! Sa-ti fie rusine ca accepti ca un copil sa fie imaginea unei asemenea campanii! Tu ti-ai pune copilul pe afis? Eu daca eram in locul baietilor daramam afisul! Si te asigur ca voi lua parte la urmatoarea actiune! Noi nu suntem un neam de homosexuali suntem un neam de daci PURI!
  Iar tu @doro, trebuie sa-ti sustii afirmatiile nu sa ne faci “primate”. Fiindca daca este asa, ei bine unii dintre noi au evoluat si nu in gay! Orice roman de bun simt din tara asta este de acord cu actiunea baietilor! Hai sa fim romani si nu “europeni” (cu creierul spalat).
  Nu vreau sa fiu inteles gresit: nu am nimic cu minoritatile sexuale dar sunt de parere ca un copil nu poate fi folosit in scop publicitar, indiferent daca este pentru o cauza nobila sau nu.
  Copilul nu are putere de decizie iar poza consider ca este facuta fara acordul lui!

 14. alex says:

  bravo, ar trebui sa luam mai multi atitudine!

 15. abc says:

  RESPECT !!! Chiar ma gandeam la o mica corectura dar eu ma gandeam la cum s-au corectat mesajele din campania radio 21 aia cu romanii nu … inca o data RESPECT.

 16. Vaszilé de Toujour says:

  homofobia salvează românia…nooooot

 17. gerula says:

  haha, ce mobilizare generala de “rectori” pe aici! cred ca au difuzat linkul intre ei masiv ca sa comenteze si sa genereze impresia de mase furioase. baietzeilor pidosnici, va dovediti a fi nu doar anormali ci si destul de redusi mintal. daca asta inseamna “activism gay”, atunci romanii pot sta linistiti.

 18. VR says:

  @ gerula
  La fel au facut pe YouTube unde au dat zeci de “dislike”-uri…

 19. viorel says:

  Felicitari, baieti!
  Atata vreme cat institutiile Statului nu au nici o initiativa, este de datoria noastra sa avem o atitudine civica. Este de neconceput cum o astfel de reclama poate sa sfideze un intreg popor, si totusi institutiile Statului, precum “Directia pentru protectia copilului” , si altele, sa nu aiba nici o reactie. Homosexualitatea este o alegere, facuta de obicei la varsta adolescentei, si in 2-3% din cazuri, poate fi vorba si de o boala. Si, DA, se poate lupta cu ea, la fel cum se poate lupta cu orice alta problema. Dar pentruca un proces de vindecare sa inceapa, trebuie mai intai ca omul sa recunoasca ca are o problema.
  Inca odata, felicitari! Ar fi bine sa faceti la fel cu toate celelalte panouri din Bucuresti!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova