Azi, la Sfantul Parinte Ilie Lacatusu

You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Azi, la Sfantul Parinte Ilie Lacatusu”

 1. Paula says:

  Mii de bogdaproste! Va rugam sa ne dati cat mai multe amanunte despre minunata slujba si dragul nostru Sfant Ilie Lacatusu!

  Hristos a inviat!

 2. Ciprian says:

  Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!
  Am inteles ca parintele Ioan a schimbat vesmintele Sfantului Ilie Lacatusu. Se stie ce s-a intamplat cu vesmintele schimbate?

 3. georgiana says:

  Acum 10 ani m-am ruga si eu timp de 9 dumineci la mormantul Sf.Ili Lacatusu si am fost ajutata si imi amintesc cum calugarite demonizate dupa mai multe vizite la cripta parintelui erau vindecate.Imi mai aduc aminte si de un baietel care nu putea merge si nici sa vorbeasca iar dupa vreo luna a rostit acolo in cimitir cuv.apa.
  Minuni cu adevarat minunile DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS

 4. VR says:

  Slava Lui Dumnezeu pentru toate!

 5. comuna says:

  Va rog, cum se ajunge la moastele sfantului Ilie Lacatusu? In ce zile se deschide cavoul si intre ce ore ?

 6. VR says:

  Nu exista ore fixe. Mergeti la pomeniri si e posibil sa fie cineva acolo.

 7. dan says:

  ginerele parintelui Ilie Lacatusu vine sa deschida cripta in zilele de joi, sambata si duminica si in zilele de praznic, la ora 13.30

 8. VR says:

  Doamne ajuta!

 9. Ivana-Antoaneta says:

  Am avut citeva experiente,CLARE,limpezi ca lumina de amiaza,ca pr Ilie Lacatusu este un SFINT al lui Dumnezeu,care se roaga pentru noi ,si acre nu numai ca se roaga ci are si mare indrazneala si trecere ,inaintea Domnului.
  Ma gindesc,serios,daca sa le postez sau nu pe Blogul meu,caci,evident,ca orice muritor(care se respecta!!)..am si eu un..BLOG.
  Nu sint vreo mare evlavioasa..Nicidecum.Dar Domnul are mila si de cei superficiali,asa ca mine,si ..lucreaza,prin SFINTII SAI.
  Si..cu scuzele de rigoare,domnule Roncea,imi permit sa postez aici o STIRE,si anume:la doar citeva statii distanta (cu 162), de Cimitirul Giulesti,de acolo de la Pr Lacatusu,se afla Ruina Chiajna…care ,incepind de astazi ,nu mai e chiar o..RUINA..
  Astazi,5 august 2012,este Hram-ul Bisericutei (in faza de finalizare)de la Ruina:Ioan Iacob Hozevitul (unul dintre Hram-uri;cel de-al doi-lea fiind Acop.Maicii Domnului).Aceasta a fost posibil datorita ostenelii celor doi monahi:pr Athanasie si Gavriil,veniti la Ruina de la Chiajna,de la Mrea Radu-Voda,Bucuresti.
  Mi-am permis sa postez STIREA ,pentru ca stiu ca multi dintre cei care va “trec pragul” Blogului ,pot fi interesati.Este nevoie ca si acesti doi monahi sa fie sprijiniti.Chiar daca ei sint interesati nu de cistiguri materiale ci sint doritori de a CISTIGA: suflete!,totusi nu le-ar strica o sticla de apa,o rosie,un fruct,o bucata de piine…dar,mai mult decit piinea sau rosia,pe care credinciosii le-ar duce,eventual, acolo,sint sigura ca toti se vor intoarce de la RUINA Chiajna ceva mai linistiti,mai calzi sufleteste..
  Multam’fain si iertati indrazneala!
  Ivana-Antoaneta

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova