In atentia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, in cazul in care SRI a uitat sa-i semnaleze sau i-au zburat paginile informarii din elicopter. Marko Bela via Ambasada SUA si Wikileaks: “Autonomia va deveni posibila prin Legea Minoritatilor”

Traian Basescu la TVR via Ziare.com:
Presedintele Traian Basescu sustine ca el ar adopta si astazi statutul minoritatilor, mentionand ca nu stie de ce se intarzie acest lucru, avand in vedere ca este vorba despre o colectie de drepturi pentru toate minoritatile adunate din toate legile intr-una singura.

“Eu l-as adopta azi, daca as putea, pentru ca stiu ce este in statutul minoritatilor. Este o colectie de drepturi pentru toate minoritatile, nu numai pentru cea maghiara, luata din toate legile. Nu este nimic nou. Ideea UDMR-ului a fost sa puna totul intr-o lege”, a declarat joi seara seful statului.

Marko Bela la Ambasada SUA via Wikileaks despre Tintul Kosovo Secuiesc:

“Bela a admis că o nouă legislaţie este necesară pentru a face autonomia posibilă, printre care şi proiectul de lege privind minorităţile naţionale.”


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “In atentia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, in cazul in care SRI a uitat sa-i semnaleze sau i-au zburat paginile informarii din elicopter. Marko Bela via Ambasada SUA si Wikileaks: “Autonomia va deveni posibila prin Legea Minoritatilor””

  1. Iustina Bacosca says:

    Basescu vrea regionalizarea Romaniei; mai bine spus federalizarea Romaniei! Domnule presedinte, noi nu vrem acest lucru pentru ca nu-i vedem rostul! Puneti-va serios pe treaba si nu mai creati scenarii care sa convina altora si nu romanilor. Treceti odata la treaba si scutiti-ne de prostii!

  2. John Harvard Panetta junior says:

    Poate sa fie orice,deja e autonomie in Harghita-Covasna. Daca nu stii maghiara in veci nu vei gasi de lucru acolo!

    Orice va fi,e clar ca scenariul Tg Mures din 1990,prin care trupe paramilitare din Ungaria incitau la ura,si Kosovo nu va fi niciodata in Romania.

    Uniunea Europeana si NATO asigura acest lucru! Uniunea Europeana nu e buna pentru Romania,insa NATO bineinteles ca da! Doar poporul roman a dorit sa intre in NATO,inca din 1950, partizanii au asteptat pe americani, iar Horia Sima a parasutat vreo 20 de romani anticomunisti,cu avioanele NATO,din 1950-pana in 54.

    Uniunea Europeana seaca Romania de exporturi,80 la suta e import.Ori capitalismul se bazeaza pe exporturi.Mugur Isarescu e groparul economiei tarii, intarind artificial leul,si ingropand exporturiile.

    Astfel Romania e piata de dezfacere pentru UE,nicidecum,un motor economic!

    Nu vad ce ar pierde Romania daca ar iesi din UE. China a propus ministriilor a autostrada de la Bors-Constanta,pe gratis,ulterior din taxa de autostrada sa isi scoata banii.

    Tot China a propus sa cumpere portul Constanta,sa aiba o poarta de intrare in UE.Au refuzat ai nostri,si au intrat in Pireu-Grecia.

    Tot China a propus sa faca un aeroport,si astia au refuzat.

    Fonduri Europene nu se dau,decat pe pile de partid,iar investitii nu se fac.

    in zona UDMR nu s-a inchis nici un spital.

    E cazul pentru o trezire a poporului,ca altfel neamul va pieri!

  3. Fanu says:

    https://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-8655933-vasile-dancu-ioan-rus-arpad-paszkany-preluat-serie-media-clujene-printre-care-televiziunea-transilvania-channel-mesagerul-cluj-citynews.htm

    Domnule Roncea ăştia sunt toţi la fel adică nişte gunoaie antinaţionale în frunte cu marinelu, aşa că nu mă miră… ne au distrus ţara 21 de ani amu este apogeul, iacă ortodoxia afară de câteva locuri monastice este la colţ iar ţara este sărăcită şi derutată specială să fie iraţională tocmai ca trădătorii şi străinii ăştia să ne deie ultima lovitură

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova