Ziare.ro: Ce face Monica Macovei cand se plictiseste? Danseaza Pinguinul cu homosexualii si lesbienele

Ce face Monica Macovei cand se plictiseste?

de Maria Petrascu

Citesc pe mai multe site-uri de stiri : “Monica Macovei şi-a exprimat sprijinul pentru GayFest 2011.” Mai citesc: “Am trimis invitaţii mai multor partide din România, pentru a lua parte la acest eveniment, iar Monica Macovei a fost singurul politician care ne-a răspuns şi care şi-a exprimat sprijinul pentru această manifestare ce are ca scop respectarea drepturilor omului, fără discriminare pe orice motiv, inclusiv orientare sexuală sau identitate de gen”, a precizat Florin Buhuceanu, reprezentant ACCEPT.
Pe blogul Monicai Macovei insa, niciun cuvintel care sa confirme sau sa infirme cele spuse public de Buhunceanu. Nici pe site-ul PDL.
Mai caut. Si gasesc, totusi, pe site-ul unui ziar national, o confirmare oficiala a celor spuse de Buhuceanu: “Încă din anii ’90 am fost alături de asociaţia ACCEPT pentru abrogarea art.200 şi eliminarea discriminării pe motiv de orientare sexuală din legea penală. Rămân alături de asociaţia ACCEPT şi comunitatea de gay, lesbiene, bisexuali şi transexuali, precum şi heterosexuali care împărtăşesc scopul de a trăi cu demnitate în România, cu respectarea tuturor drepturilor, fără discriminare pe orice motiv, inclusiv de orientare sexuală sau identitate de gen. Orientarea sexuală este unul dintre criteriile de nediscriminare prevăzute de Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene”, scrie Monica Macovei, membra GDS si PDL, partid din familia conservatoare PPE,  într-o scrisoare adresată asociaţiei homosexualilor.

Ceea ce inseamna, deduc, ca Monica Macovei a rezolvat toate problemele care n-o lasau sa doarma: coruptia din PDL, chestiune care a preocupat-o foarte tare, inainte de alegerile din partid, care au si propulsat-o, de altfel, tot pe liste, in functia de vicepresedinte PDL, a finalizat si Codul Etic al membrilor PDL si, odata cu punerea sa in practica, nu se mai pun acum probleme de integritate la pedelisti, s-a terminat si cu coruptia si cu clientelismul politc, deci, a facut curatenie!

Si, daca tot a terminat curatenia la PDL si se plictiseste, nu?, de ce nu s-ar plimba, Monica Macovei, sambata, brat la brat cu homosexualii si lesbienele in marsul lor, prin centrul Capitalei? La urma urmei, e zi de weekend si fiecare e liber sa faca ce vrea!

Nu-i asa?

Sursa: Ziare.ro

Nota Ziaristi Online: Conform HJ nr. 6727/25.10.1996 a Judecatoriei Sectorului 2 Monica Luisa Macovei este membra fondatoare si de onoare a asociatiei homosexualilor si lesbienelor ACCEPT

Cititi si:ALTERMEDIA si CIVIC MEDIA au sesizat organele de control ale statului cu privire la fraudele gruparii homosexualilor ACCEPT. M Macovei – “onoarea” PPE

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ziare.ro: Ce face Monica Macovei cand se plictiseste? Danseaza Pinguinul cu homosexualii si lesbienele”

  1. Fanu says:

    amu, dară doamna aiasta Moni Macovei sigur nu o beut ceva tărie nainte să vorovească aşe sminteli???

    oricum tragic şi deloc dramatic ci tragic este că Rusia o sprijinit acţiunea ortodoxiei împotriva poponarilor iar ortodoxia română ori tace ori dă un comunicat sec şi politic corect pe care îl vor lua în seamă două trei televziuni şi aşa vor trece şi ăştia cum o trecut şi mr popo la braşov şi panourile alea crikinale în toată ţara…

    oricum cel mai cinic răspuns pe care l am primit de la un preot ortodox o fost că prea le dăm importanţă poponarilor, cumva adică să i lăsăm să şi pună panourile şi să organizeze mr popo şi alte activităţi că doar nu i aşa noi suntem ortodocşi şi suntem majoritari într o ţară ortodoxă

  2. intrebarea zilei says:

    trebuie sa rezolvi intai toate probleme tari pentru a raspunde la o scrisoare ca esti solidar cu un grup de oameni si ca doresti sa li se respecte niste drepturi?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova