Tariceanu “nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul”. Daca tacea tot un fost premier prost ramanea

Realitatea lui Tariceanu: atac murdar la limba romana

Ştirea că liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu a atacat-o pe Elena Băsescu a apărut pe toate agenţiile. Ceea ce ne-a scăpat a fost faptul că în propoziţiile în care fostul premier o acuza de lipsă de cultură pe EBA, chiar el a faultat limba română şi a comis un agramatism. Din fericire, nu i-a scăpat lui Adelin Petrişor, cel care a semnalat-o pe blog.

“Avem exemplul fiicei lui care este de râsul unei întregi ţări când începe să vorbească în public pentru că nu stăpâneşte nu elementele esenţiale ale politicii, ea nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul”, a declarat Tăriceanu.

Sursa: Realitatea TV

Ilustratie Tariceanu si fiii: Guerilla Gugulanului

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Tariceanu “nu are cultura elementară pe care ţi-o dă şcoala generală şi liceul”. Daca tacea tot un fost premier prost ramanea”

  1. George says:

    Personajul din stanga seamana cu Ponta dar cel din dreapta cu greu poate fi identificat ca Antonescu.

  2. ioana says:

    te urasc pt ceea ce gandesti. pamantul nu te mai suporta, stiai? cei ca tine ar trebui ingropati adanc, nu doar la 2m. pt voi exista excavatoare….

  3. VR says:

    Ha, ha, ha! Multumesc! Esti chiar Ioana, fosta Tariceanu?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova