Lansare Larry Watts la Cluj, Biblioteca Centrala Universitara, ora 16. Cum a fost aseara la Nasul Radu Moraru. Despre presa romana, KGB, Pacepa, agentii de ieri si de azi si cum si ce i-a placut lui JFK in Romania, in anul 1938. FOTO/VIDEO

Istoricul american Larry Watts isi lanseaza cartea sa, „Fereşte-mă Doamne de prieteni”, astazi, la Cluj, la Biblioteca Centrala Universitara, incepand cu orele 16.00, urmand ca maine, la ora 15.00, sa aiba loc lansarea de la Brasov, la Libraria “St. O. Iosif” din strada Muresenilor nr 14. Editura Rao ne informeaza ca sambata, 11 iunie, la Universitatea Ovidius din Constanta va avea loc odata cu lansarea istoriei secrete a razboiului clandestin dus de blocul sovietic cu Romania si o dezbatere academica, deschisa publicului, in Sala Senatului, incepand cu ora 12.00.

Ieri, specialistul american cu alura de JFK (vorba lui Radu Moraru) a fost invitat la 10 TV, la Nasul, la ora 21.00 iar de la 22.00, TVR 1 a difuzat ultima parte a documentarului realizat de Monica Ghiurco “Mostenirea Clandestina” (pe care il vom prezenta in curand si online, integral – prima parte o puteti vedea aici). Cum a fost la Nasul? Va puteti da seama si din fotografia sugestiva de mai sus, subtilizata de pe site-ul Pacepa.ro. Ca intotdeauna, Radu Moraru e sclipitor si reuseste sa afle tot felul de secrete legate de agenti anti-Romania de ieri sau de azi dar si picanterii istorice inedite, cum ar fi, in cazul de ieri, faptul ca John F Kennedy a calatorit prima oara in Romania, in anul 1938. Ce i-a placut cel mai mult lui JFK? Aflati din filmarile furate ieri din studiourile 10 TV!

Despre Pacepa si succesorii razboiului clandestin impotriva Romaniei

JFK in Romania lui 1938

Radu Moraru despre presa romana ca reflexie a stalinismului

Mai multe fotografii de ieri de la Nasul la Ziaristi Online si Cristina Nichitus Roncea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova