Unde-si face Lazaroiu sondajele despre prostitutie? La Clubul de sauna, masaj si bai al iubitei sale sau la sedinta de Guvern?

Se pare ca dupa ce a inventat, ca-n povesti, o Alba ca Zapada (foto?) de 26% in peisajul politic romanesc, acum, Sebastian Lazaroiu, din postura de ministru al Muncii, vrea sa o si scoata “la produs”, impreuna cu Scufita Rosie, Fetita cu chibrituri, Cenusareasa, Fata babei si fata mosului, Gainareasa, Frumoasa adormita, Ileana Sanziana si, de ce nu?, poate si Capra cu trei iezi sau Greuceanu, ca “se poarta”… (pentru documentare: https://www.povesti-pentru-copii.com/)

Desigur, Sebastian Lazaroiu ramane simpatic pentru urmatoarea declaratie: “Este adevărat că şi UDMR este o formaţiune tolerată în forma care este. În mod normal, ea poate fi contestată şi cred că au fost încercări de a contesta UDMR la Tribunal, că nu este un partid politic. Dar sigur că nimeni nu a făcut-o, pentru că UDMR este un partener comod de guvernare, nu are nimeni interesul să-l distrugă. Şi apare şi povestea cu relaţiile interetnice şi atunci nimeni nu a încercat, dar, în mod normal, UDMR poate fi uşor contestat în instanţă.” (Chiar, de ce nu e contestata – Uniunea – in instanta?)

Dar declaratia lui Lazaroiu de la B1 TV legata de prostitutie lasa de dorit si-mi aduce aminte de cea facuta, tot la B1, de Basescu, la sugestia matroanei Alina Tatiana Mungiu Pipiidi (pe cand anticrestina si romanofoba nu-i ura atat de mult pe Elena Basescu si pe taica-su), si anume ca 10% dintre romani sunt homosexuali. Dupa ce i-au explicat niste oameni ca nu-i chiar asa a revenit si a spus-o clar: “Am gresit!”

Asta ar trebui sa faca si Lazaroiu.

Dar sa-i publicam celebra afirmatie de la B1: “Acum eu va spun ca am acces la sondaje de opinie si daca spun ca da, voi milita pentru legalizarea prostitutiei, am cam 50 si ceva la suta adepti. Deci in momentul asta, populatia adulta a Romaniei este in favoarea legalizarii prostitutiei“, a spus actualul ministru al Muncii.

Acum, eu cred asa: ori Lazaroiu si-a facut sondajul la clubul de sauna, masaj si bai, adicalea de “SPA”, unde-si duce iubita sa cea sexy, secretara Robertei Anastase, ori a vrut sa spuna de fapt “eu am cam 50 si ceva de adepti” (fara “la suta”) ceea ce nu m-ar mira deloc, cam acesta fiind numarul de ministri cu tot cu secretarele lor.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova