NU UITA: Parlamentari care au votat PENTRU legalizarea prostitutiei

Alianta Familiilor din Romania monitorizeaza activitatea celor pe care i-am votat si care afirma ca ne reprezinta in Parlament. Cu ocazia fiecaror alegeri, AFR emite Ghidul Alegatorului, facand recomandari de vot si de respingere pe baza activitatii si a profilului moral al candidatilor (https://alianta-familiilor.ro/alegeri.html).

Va prezentam acum numele parlamentarilor care au votat, saptamana trecuta, PENTRU legalizarea prostitutiei, alaturi de initiatorul Prigoana Silviu:

Tabără Valeriu (PD-L), Rizea Cristian (PSD), Popeangă Vasile (PSD), Orban Ludovic (PNL), Olosz Gergely (UDMR), Giurgiu Mircia (indep.), Adomniţei Cristian Mihai (PNL), Martin Eduard-Stelian (PSD), Vasilică Radu Costin (PSD), Croitoru Cătălin (PD-L), Negoiţă Robert Sorin (PSD), Novac Cornelia Brînduşa (PD-L), Leşe Doru Braşoan (PD-L), Pálfi Mózes Zoltán (UDMR), Spînu Teodor-Marius (PD-L), Zamfirescu Sorin Ştefan (PD-L), Damian Ioan (PSD), Stan Nicolae (Indep.), Vîlcu Samoil (PD-L), Béres Ştefan Vasile (UDMR), Olar Corneliu (PD-L), Lupu Mihai (PNL), Dascălu Constantin (PD-L), Petrescu Petre (PSD), Tiţa-Nicolescu Gabriel (Indep.), Buta Sorin Gheorghe (PD-L), Gherasim Vasile (PD-L), Edler András György (UDMR), Popescu Adrian (PD-L).

INFO: AFR

Vezi si:Prostitutia lui Prigoana a fost sanctionata de deputati

Unde-si face Lazaroiu sondajele despre prostitutie? La Clubul de sauna, masaj si bai al iubitei sale sau la sedinta de Guvern?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “NU UITA: Parlamentari care au votat PENTRU legalizarea prostitutiei”

  1. gigi says:

    Mi se pare edificator ca domnul Cristian Adomnitei a votat PENTRU, acum ca ne miram ce rezultate proaste au fost la BAC. Parca il vad pe acest om, care ar fi trebuit sa fie un adevarat dascal pentru elevi si studenti spunandu-i unei eleve: “Stai linistita draga, nu trebuie sa iei BAC-ul, te poti ocupa de prostitutie, acum ca e legala”.

    Mi se pare edificator, pt. ca mi-e clar acum, ca atat el, cat si ceilalti ministri care s-au perindat la Ministerul Invatamantului, n-au fost decat niste caini ascultatori care au distrus caramida cu caramida invatamantul romanesc, impreuna cu alti pioni desigur.

    E trist… acum nu-mi doresc decat sa se legalizeze home schooling-ul, ca sa-mi invat si sa-mi educ singur copiii, dar desigur ca nu se doreste acest lucru. Nu uita, tara de vrea prost. Si necasatorit, fara familie, ratacind aiurea, dormind in patul vreunei prostituate.

  2. Iustina Bacosca says:

    Un fost ministru al educatiei sa semneze pentru legalizarea prostitutiei!!?? …..!!??
    Legalizarea prostitutiei: adica exploatarea femeii, copiilor (pedofilia), relatiile homosexuale ca doar este prostitutie masculina si feminina….ASTA ESTE LEGALIZAREA prostitutiei: Sodoma si Gomora.
    Acesti rataciti care au votat pentru legalizarea pacatelor si injosirii fiintei omenesti, nu dau doi bani pe FEMEIE! Aviz sotiilor acestor paduchi; sa inceapa sa-si puna niste semne de intrebare in aceasta privinta. Sa se gandeasca mai bine cu cine dorm in pat! Halal clasa politica!

    Cat de Valeriu Tabara ce sa mai zic… A uitat cum tipa impotriva ungurilor de-l dureau ficatii, cand era presedintele PUNR. In prezent, mucles!
    Acum tipa OMG si prostitutie de i s-au subtiat buzele la propriu, acest sclav al Monsanto. Unde este sloganul PUNR, partid pe care l-ati abandonat, domnule Tabara? ” UNITATE, DEMNITATE si CREDINTA IN DUMNEZEU ” ?…
    Domnule Roncea, sa strigati in gura mare care sunt tradatorii. Nu trebuie sa tacem!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova