FOTO: Ce i-a spus Rogozin lui Basescu pe Twitter. Dupa bloggerul MAE rus, Aleksandr Lukasevici, si ambasadorul Rusiei la NATO “ataca” electronic. Ce mai urmeaza? Medvedev pe Facebook si Putin pe Trilulilu? Sau Obama pe YouTube?

In postarea sa lapidara datata 4 iulie, flamboiantul ambasador rus la NATO, Dmitri Rogozin, se lauda ca presedintele Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, i-a aprobat criticile virulente la adresa lui Basescu facute la summitul Rusia-NATO de la Soci (*). Toata povestea asta cu “declaratiile dure” facute si de Medvedev in spatele draperiilor de la petrecerea Aliantei “votca-cola” de pe malul Marii Negre este sustinuta si de un ziar “koms0molist” din fosta URSS (unde-l gasim si pe mai vechiul nostru client Stanislav Belkovski, acum specializat pe “FSB-Faktor”). Cica Basescu, prin declaratia despre sustinerea Ordinului de trecere a Prutului dat de Antonescu, “s-a situat de partea nazistilor”.

Recent, preşedintele Traian Băsescu a vorbit la TVR despre amplasarea scutului antirachetă pe teritoriul României, la Deveselu. Şeful statului a ţinut să asigure că declaraţii ca cele ale ambasadorului rus la NATO, Dimitri Rogozin, care aprecia că scutul antirachetă este un “cal Traian”, nu trebuie să fie luate în seamă şi asta deoarece Rogozin face parte din “echipa de zgomote”.

Ce mi se pare mai interesant este ca, pe data de 1 iulie, Rogozin sustine, pe contul sau de Twitter in limba engleza (in care apare in costumatie “periculoasa” de caza), ca “BTW” (“By the way”), tocmai l-a invitat Obama pe la Washington. Ceea ce nu se poate spune despre Basescu…

(*) Rogozin Amb. Dmitry Rogozin despre Basescu:
Д.А.Медведев жестко наехал на румынского Бэсеску за возмутительные высказывания по 1941. Рад, что президент поддержал меня в этом вопросе.

Vezi si: VIDEO. Presedintele Traian Basescu despre bloggerul MAE rus Aleksandr Lukasevici si Alex Mihai Stoenescu despre Basescu si Rusia: Antonescu nu a trimis evrei la Auschwitz

Ziaristi Online. Editorial: Suparati-va, domnule presedinte Dmitri Medvedev! »

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “FOTO: Ce i-a spus Rogozin lui Basescu pe Twitter. Dupa bloggerul MAE rus, Aleksandr Lukasevici, si ambasadorul Rusiei la NATO “ataca” electronic. Ce mai urmeaza? Medvedev pe Facebook si Putin pe Trilulilu? Sau Obama pe YouTube?”

  1. PSS: Radu Feldmann alexandru(chiar daca PDL),unu de-al lor, l-a ,,dojenit,, pe Basescu pentru ,,regele mihai,, (NKVD).

    Multi alti holocaustologi au sarit ca arsi. nu-i insir ca imi ia toata noaptea

  2. raul says:

    ai gresit la partea cu “tocmai l-a invitat Obama pe la Washington” pt ca tyraducerea e ALTA: “am primito o invitatie din partea presedintelui SA VIZITEZ SUA” dar vizita in SUA nu inseamna automat o intalnire cu Obama

    maxim ce poate obtine Rogozin e o intalnire cu Clinton, secretarul de stat
    Si Basescu se va intalni cu Obama cand vor semna contractul pt Deveselu

  3. VR says:

    Adevarat! Transcriam doar ce vrea Rogozin sa se inteleaga…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova