Diplomatia Mucleschi. Mai are Romania ministru de Externe?

Viktor Orban a venit, a injurat, a plecat. Seful M.A.E. Baconschi a tacut, a tacut, a tacut. Asa cum ne-a obisnuit cand e vorba de batjocorirea romanilor, mai ales de catre “bunii nostru vecini si prieteni” de la Rasarit si Apus, Ucraina si Ungaria. Mucleschi nu a avut timp nici de data asta sa reprezinte Romania si sa emita o pozitie oficiala privind ingerenta unui prim-ministeras ungur aflat pe pamant romanesc in afacerile interne ale statului roman. E in concediu. Si nu de ieri de azi, ci de cand a fost instalat. Macar de data asta nu l-a mai si scuzat pe budapesteanul venit la baile de extremism maghiar de la Tusnad, dupa cum a facut-o cu Erzsebeta Bajtai, cucoana ambasadorului Ungariei in Romania, Oskar Fuzes, o adulatoare infocata, “din inima”, a criminalului de razboi antisemit si antiroman Albert Wass. Ce sa mai zici? Ramane cum am stabilit: Pastrarea lui Baconschi in functie este o pata pe obrazul Romaniei! A, uitasem ca parca mai spusem asta…: Alo, Cotrocenii, vedeti ca l-ati uitat pe Baconschi ca mutulica de Externe!

PS: E clar, e deja o “campania concertata”, cum ar spune tovarasii de la GDS – Dulce ca mierea e scuipatul Ungariei

Ziaristi Online: Editorial Ziare.ro: Baconschi, “os de Tusvanyos”, se rasteste la… oglinda

Teodor-Baconschi-Baconsky-MAE-Oszkar-Fusez-Hungary-Ungaria

Nu e niciun bai sa te maimutaresti, fie si ca ministru de Extreme ce te afli, in propria intimidate in fata unei oglinzi in care iti poti inchipui ca esti ce ai vrea tu. Dar asta nu inseamna ca iti este permis sa nu iei pozitie si sa nu faci nicio declaratie oficiala care sa cuprinda punctul de vedere al statului roman fata de atacurile la adresa Romaniei de la Tusnad.

De ce spala Basescu rusinea lui “Baconschi de Tusvanyos”?

Csibi-Barna-si-Baconschi-la-Turcescu-b1tv

Ar fi de asteptat ceva trasnete si fulgere si dinspre Cotroceni spre Ministerul de Externe, cu conditia ca Teodor Baconschi sa fie la Bucuresti si nu in voiaje de placere, prin lumea larga, voiaje care tare ii mai plac domniei sale de cand a fost uns ministru

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Diplomatia Mucleschi. Mai are Romania ministru de Externe?”

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova