Ziaristi Online: Miron Cozma, norvegianul lui Iliescu

de Razvan Ioan Boanchis

Acest Miron Cozma a fost norvegianul comunistozaurului Iliescu Ion. A devastat Piata Universitatii, in ’90, Piata Victoriei si Parlamentul, in ’91, Valea Oltului, in ’99.

Cei care i-au interzis sa calce 5 ani prin Bucuresti au fost blanzi. Si au discriminat celelalte orase mari ale Romaniei. Constanta, dar si Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj merita si ele ferite. Daca ar fi dupa mine, nu l-as lasa nici prin Lehliu sau Tecuci. Recunosc ca prin Craiova i-as da drumul putin, ca acolo i se poate infunda. Dar cel mai bine i-ar sta inchis. Nu la parnaie, ci acasa la Iliescu Ion. Sa-si aminteasca amandoi cum au distrus pe 14 – 15 iunie ’90 tot capitalul de admiratie castigat de Romania in decembrie ’89. Cum si-a permis Cozma sa participe la Ziua Marinei? Miner devii de nevoie. Marinar visezi sa ajungi. Cu mainile lui manjite de sange si lignit (mai putin de lignit, ca propagandistul a fentat si mina), Cozma a venit sa spurce dantela de faguri verzui a marii. Era insotit de un profitor al Revolutiei. Cu astia e simplu. Eroismul (daca a existat) nu se plateste. Merita recompense materiale doar mutilatii si urmasii mortilor. Dar acestia din urma numai pana la implinirea varstei de 18 ani. Si au cam sarit din ea.

Cozma, uita-te in jos, spre rame! Nu ridica ochii spre catarg, gnomule!

National/ Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Ziaristi Online: Miron Cozma, norvegianul lui Iliescu”

 1. Iustina Bacosca says:

  Strasnica analogie!Iliescu=tartorul; Cozma=dracul executant.Dupa ei POTOPUL…IADUL…CRIMA.

 2. LojaVatican says:

  Iliescu-KGB a fost,stie toata tara,de la Timisoara!

  Insa ca Miron Cozma singur si-a dat in petec intr-un interviu nu stie toata tara.A spus ca s-a intalnit cu un reprezentant al ambasadei Rusiei.Oare ce anume au discutat prin 1999? Mineriadele au fost raspunsul KGB la podul de flori de pe Prut,ca noi vroiam Basarabia in 90, apoi ultima mineriada a fost raspunsul FBS alcoolicului Eltin la sustinerea NATO a lui Constantinescu in Jugoslavia. Nu ca ar fi fost tocmai o decizie buna,insa decat KGB-Eltin mai bine mort.

 3. ionut says:

  Buna ziua domnule Roncea. Va scriu acest comentariu pentru a va semnala ca de o saptamana site-ul dvs se vede foarte dezorganizat si aceasta din cauza pozelor care se intind haotic peste banda separata din dreapta site ului facat imposibila sau cel putin greoaie parcurgerea site-ului. NU stiu daca acest fapt se datoareaza browserului sau furnizorului meu de net dar totusi m-am gandit sa va semnalez acest fapt.
  Multumesc

 4. VR says:

  Posibil conexiunea. O sa scot banda de diapozitiv ca sa nu-i mai afecteze pe cei ca dvs. Multumesc!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova